Baker Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Prumer 44mm, safir s AR, WR 500m, TAG Calibre 16 (zaklad 7750) TAG Heuer Aquaracer 500 All Black43mm, PVD, safir s AR, WR 500m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 No, nejsou zly, ale bez chrona se mi libi viceji. Kolik stojej? To se asi jeste nevi, predpokladam. Tlacitka chrona jsou funkcni i v petistech metrech. Co jsem je recently diskutoval s jednim chronomagorem, tak se mi libi cim dal vice. Ten model se tady moc neobjevuje a neni tak pretrasany, jako Monaca a Carrery. A je to myslim skoda. Jsou fakt svebytne a originalni. S modryma Monaco druhy prdacky model teto staje. Golf watch taky nejsou spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Nedávno jsem si je prohlížel naživo ve verzi bez chrona. Jsou parádní, lupa je skvělá, ale na té lunetě je nějaká divná guma nebo co, to se mi vůbec nelíbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 To se mi prave jevi jako dobra ficura. Je to originalne resena luneta, neposkrabe se to, jako lakovany hlinik, Rolady, nebo lestena ocel, Doxa, k potapeci, ktery je de facto cely v gume, se to paradne hodi. :-) Jeste jsem je ale nemel na zivo v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Mám je bez chrona a jsou to nejlepší Tagy, co se mi dostaly do ruky..Ta guma na lunetě je super, drží teda parádně a eventuální tukanec tomu vůbec neublíží..Ty chrona vypadají dost dobře, ale ty černé jsou nejlepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Tlačítka stopek jsou pogumované ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Podla obrazkov to na pogumovane tlacitka nevyzera. Inak v chrone moooc podarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 na kolik u nas prijdou ty nechrona? a nemusi byt ani AB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Ty chrona na tahu vypadaji celkem pritazlive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Ty chrona na tahu vypadaji celkem pritazlive cekam vlakno, "Prodam Breitlingen, zn.rychle, cervenec se blizi mam neco v merku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 cekam vlakno, "Prodam Breitlingen, zn.rychle, cervenec se blizi mam neco v merku" Kdepak, potrebuju na leto nejakej instrument pro profesionaly, jedine snad nejaky novy Breitlingeny, ale nevim po cem koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 No, líbí se mi, ale bez chrona teda víc!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Nové nechrona na krámě stojí 54900..Chrona počítám kolem 70tis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 zde mají jednoduché automaty za 1.5 tis. dolarů. Je to ověřený prodejce. http://www.authenticwatches.com/tag-heuer-aquaracer-2000-waj2110-ft6015.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kave2 Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 (upraveno) Mam nechrono, len v bielom prevedeni. Zatial som velmi spokojny, a ta guma na lunete je velmi odolna. Mam ich uz rok a vyzeraju ako nove a to ich nesetrim. Upraveno 2. července 2010 uživatelem kave2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 ... ta guma na lunete je velmi odolna.Jak často je myješ, nezůstává v drážkách gumy na lunetě špína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 zde mají jednoduché automaty za 1.5 tis. dolarů. Je to ověřený prodejce. http://www.authentic...110-ft6015.html Ano, authenticwatches je více než prověřený prodejce . Neuvěřitelné, že si pořád nedáte pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Konečně pořádná lupáááááááá!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kave2 Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Jak často je myješ, nezůstává v drážkách gumy na lunetě špína? V drazkach spina nezostava. Velmi zriedka sa tam dostane nejaka spinka, to staci ked tam fuknem a je to prec. Este nikdy som ich vyslovene neumyval kvoli spine v drazkach a stale vyzeraju ako nove. Ked chces mozem dat sucasnu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Ty chrona jsou super, koukal jsem v yachtu že je teď dávají zdarma k nové lodi, ale už jsi nepamatuji k čemu to bylo ale bayliner to nebyl a azimut taky ne.Takže kdo chce hodinky zdarma tak má možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se