jiriskopal68 Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Zdravím všechny a žádám o radu.Chci seřídit strojek u hodinek Orient, dělá mi denně se železnou pravidelností -7s/24h , ale nesmírně mě vytáčí, když se vteřinovka vzdaluje od přesného času, proto je dávám o 1min napřed a týden na ně nesáhnu, ale jakmile je vteřinovka za nulou a vzdaluje se, tak to je na , myslel jsem, že si na to zvyknu, ale nejde to. Problém ale bude možná v tom, že jsou plněny Heliem, a tak se chci zeptat, jestli takový servis v ČR někdo poskytuje, nejlépe Ostrava ???
kubson Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 hodinky plněné heliem? to je nějaká blbost, ne? jinak, rejt kvůli takové odchylce do hodinek je nesmysl
jiriskopal68 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 hodinky plněné heliem? to je nějaká blbost, ne? jinak, rejt kvůli takové odchylce do hodinek je nesmysl Hele Ty Kubo jeden, proto se ptám, a žádám o radu tady je fotka hodinky plněné heliem? to je nějaká blbost, ne? jinak, rejt kvůli takové odchylce do hodinek je nesmysl sorry ještě jednou fotka
jiriskopal68 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 a neni to spis heliovy ventil...? Ahoj Kibi heliový ventil to určitě není, hodinky mají jen jednu korunku, a to pro standartní použití. Pro mě z toho proto vyplynulo, že He-GAS je uvnitř, už jsem to viděl i na jiných hodinkách.Ale díky
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Ahoj Kibi heliový ventil to určitě není, hodinky mají jen jednu korunku, a to pro standartní použití. Pro mě z toho proto vyplynulo, že He-GAS je uvnitř, už jsem to viděl i na jiných hodinkách.Ale díky Kibi jenom fotí he gas znamená, že pouzdro, nejspíše včetně těsnění splňuje normu ISO proti vniknutí helia - z toho jsem vyvodil, že by pouzdro měl otevírat jenom autorizovaný servis pokud chceš zachovat stejnou specifikaci - ale je to jenom moje domněnka - já nejsem fotograf 2
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 ale dost me to prekvapuje, vzhledem k velikosti atomu/molekuly helia a k jeho tekavosti... mně zase překvapuje, že takový zasloužilý profi člen neumí hledat a vaří z vody - ostatně polovičatá práce je také práce, co mně vlastně překvapuje http://www.watchmann.com/orientsaturationdivewatch.asp 1
jiriskopal68 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Ok kluci, to jsem chtěl slyšet, netvrdím, že 7s je hodně, jen mě žere, když se odchylují od přesného času směre do -
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 profi clen? asi nerozumim... a je mi to fuk JS68 - omlouvam se ti za OT, na PMS se da reagovat jen jedinym zpusobem, nevsimat si ho... tech -7 sec. - chapu, taky by me to stvalo... no kibi sice nevím co je PMS (rozhodně to nebude nic lichotivého), ale zcela na rovinu říkám, že mi vadíš (chtěl jsem napsat sereš, ale to není v souladu s pravidly) tvoje unylé,stále stejné fotografie bez nápadu se dají tolerovat ve vlákně, které jsi si svojí pílí (užalovaností) vybojoval (kdo by taky pořád chtěl odpovídat na tvoje reporty,že jo?) vzhledem k tomu, že jsi stále stejně únavný tak zájem opadá a vtíráš se všude = prostě mně nebaví se dívat na ty tvoje nudné fotky v každém vlákně a znovu se ptám mistře, kdy odstraníš ze svého podpisu odkaz na své stránky s fake výrobky ? 2 1
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 nechci se hadat, nestoji mi to za to... nebudes zase demonstrativne definitivne odchazet? mohl by tu byt zase par dni klid... opět bez odpovědi - máš charizma chlape a nezapomeň napsat report 1 1
efreeti Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 Sorry za velmi mirny offtopic. Zajimalo by me jake hodinarstvi tady na Severni Morave mi muzete doporucit obecne na opravu hodinek - napr. serizeni automatickych 6R15 Seiko, vymeny baterie u 8F35 Seiko, tlakova zkouska vodotesnosti apod. Uz sem prozkoumal nekolik vlaken a vsude jen doporuceni na prazske hodinare. Vim, ze Ostravaku a jinych sousedu jsou tady snad desitky...prosim poradte par sikovnych ceskych rucicek v okoli!
marosh Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 (upraveno) Sorry za velmi mirny offtopic. Zajimalo by me jake hodinarstvi tady na Severni Morave mi muzete doporucit obecne na opravu hodinek - napr. serizeni automatickych 6R15 Seiko, vymeny baterie u 8F35 Seiko, tlakova zkouska vodotesnosti apod. Uz sem prozkoumal nekolik vlaken a vsude jen doporuceni na prazske hodinare. Vim, ze Ostravaku a jinych sousedu jsou tady snad desitky...prosim poradte par sikovnych ceskych rucicek v okoli! Taky sorry za offtopic. Jsi celkem frajer, že se tady chlubíš, že máš repliky. Tomu říkám chrono-upřímnost. Sice na celnici.(a tam by mohly zůstat) Tušíš vůbec jaký tady máme VŠICHNI názor na takové šmejdy, na které se těšíš? Upraveno 2. července 2010 uživatelem marosh
efreeti Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 Taky sorry za offtopic. Jsi celkem frajer, že se tady chlubíš, že máš repliky. Tomu říkám chrono-upřímnost. Sice na celnici.(a tam by mohly zůstat) Tušíš vůbec jaký tady máme VŠICHNI názor na takové šmejdy, na které se těšíš? Tohle je nasprosty offtopic...takze 1)muzes mi napsat SZ 2)muzes si najit me predchozi prispevky, ktere lecos objasni. 3)Muzes si zalozit vlastni vlakno, kde ti rad odpovim. V tomhle vlaknu to zaplevelovat nebudu.
marosh Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 (upraveno) Tohle je nasprosty offtopic...takze 1)muzes mi napsat SZ 2)muzes si najit me predchozi prispevky, ktere lecos objasni. 3)Muzes si zalozit vlastni vlakno, kde ti rad odpovim. V tomhle vlaknu to zaplevelovat nebudu. Ale si mě dostal, fejkaři. Když už jednou něco napíšeš do podpisu, tak uvažuj, co tam napíšeš. Nebaví mě někde hledat, co tím pán myslel... Upraveno 2. července 2010 uživatelem marosh
kubson Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 Hele Ty Kubo jeden, proto se ptám, a žádám o radu je to jak říká YPOuš jsou to hoďky pro saturační potápění a pokud servis nezajišťuje lokálně výrobce, tak se osobně domnívám, že to tady nikdo na původní specifikaci vodotěsnosti neudělá, tak aby si nelhal do kapsy - nejde jenom o to mít mašinu, která to změří, ale i o přístup k dílům, které je potřeba v případě problému vyměnit
Hasňa Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 (upraveno) Doufam, ze ty fejky Tissotu, co ma pan v podpisu, celnici rozdrti kladivem. To bych kupujicimu ze srdce pral. jiriskopal68: Na heliovou tesnost kasli. Kolikrat mesicne se saturacne potapis? Hlavne kdyz bude zachovana vodotesnost. TO bych povazoval za dostatecne. A az nekdy pujdez na tyden do sta metru do zvonu, tak je posles k vyrobci a on Ti je pripravi. A to navic asi nebude treba, protoze za tyden svarovani v takove hloubce si kluci u nas ve firme muzou koupit funglovky SDDS. Orienty pak budes moct dat na charitu. :-) Upraveno 4. července 2010 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se