adaprim Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Má dnešní radost .Prosím i o zapsání do seznamu kolik nás tady je - mé číslo 001759 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Má dnešní radost .Prosím i o zapsání do seznamu kolik nás tady je - mé číslo 001759Vypadá to, že jsou stále v aktivní službě!!!Gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 2Jan_Jan_2006: Nechci te zklamat, ale v Prerove uz se nelita... Vrtulniky byly presunuty do Nameste n. Oslavou a vojenske letiste zruseno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 To už je pozůstatek z Přerova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Tak tenhle kousek se mi dostal dnes do rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak tenhle kousek se mi dostal dnes do rukou Gratuluji!Další skvělý kousek do tvé sbírky!!! To jen já stále čekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak tenhle kousek se mi dostal dnes do rukou Tak to už jsou na fóru tyhle troje. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak to už jsou na fóru tyhle troje. Gratuluji!Jen trošku k historii, ten starý pán od kterého je mám,říkal,že mu je dal jeho náčelník, když se mu rozbily služební Omegy. S těmito Primkami pak byl skoro po celém světě jako pilot u letecké inspekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 A ještě tu mám tento slavnostní kousek i s ruským řemínkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tady jsou ty další dvoje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 No a co je na tom?!Náčelník prostě rád obdarovával!Já bych se tedy nechal rád obdarovat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Hezký, jsem zvědav jestli se jich najde víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Hezký, jsem zvědav jestli se jich najde vícurčitě brzo fůra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 určitě brzo fůraněkdo koupí frézku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Spíše najde někoho,kdo mu to vyfrézuje /vyjde to levněji/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Fuj to by ale bylo ošlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nene, to bylo pravdivý. U nás nabízejí něco podobného v Glóbusu v zámečnictví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tyjo... to je zase vec Tyhle "frezovana" vika jsou vzdycky "podezrela"... V dnesni dobe je mozne freznout cokoliv kamkoliv a v jakemkoliv jazyce...Bohuzel je to vetsinou ze snahy prodavajiciho nejak z atraktivnit = zdrazit svuj kousek pri prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No, pořád to ale vyžaduje mít jednu věc.Dýnko na automaty Prim Sport II !!!!Až pak můžeš frézovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No, pořád to ale vyžaduje mít jednu věc.Dýnko na automaty Prim Sport II !!!!Až pak můžeš frézovat... A hlavně původní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se