Hudson10 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Ty odtrhnuté nožičky by se daly asi na ten letecký ciferník nejak naletovat ? Nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 a mas ich odtrhnute, pozeral si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Poškodil by se lak na cifru. Jsou na to takové nalepovací náhražky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Jsem dále, pod setrvačkou je číslo 0 96. tak by to měl být kalibr 96 tedy je to funkční letecký stroj. Teď jenom zjistit originalitu korunky. Myslím, že v sekci " prim v inzerci" nekdo dodal fotku jakou mají mít sport Igen a letrecké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 a co tie nozicky, mas ich ci nemas ich tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Mám strach do toho jít a vyjmout ten stroj.Myslim si,že tam nozky nejsou, když se cifernik í s datumovkou volně otáčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Třeba by se mohl ten pohybující se cifernik zajistit opatrnym zakapnutim silikonu..když tam nejsou ty nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Prosim o vyjádření zkušenějších.Korunka je ok?cifr je parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Korunka o.k., zbytek jak píšeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Armovák je taky jiný. Váhám i u korunky. Osazení tam patří, ale .... dej foto korunky zepředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Nechci dělat reklamu,není to moje.když se podíváš na aukro,tak to tam najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Korunka není o.k. ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 podle mne cely spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Co je na tý korunce blbě? Já se tedy díval jen na fotku tady a ještě na mobilu, ale přijde mi v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 O korunce leteckých se napsalo hodně.já se přiznám,že mi to jasné neni a rád si něco donastuduji.dejte někdo i fotky jak má korunka vypadat a případně přidat i popis.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Co je na tý korunce blbě? Já se tedy díval jen na fotku tady a ještě na mobilu, ale přijde mi v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Hm, to ale není Parexo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Asi zase nějaká ,,novinka,, i s osazením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 To je, podle mě, Igen korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Neni to Igen korunka.....Na leteckych jsem videl jen dva druhy korunek. Jedna je s malym odsazenim s dlouhym krckem a plochym zakoncenim. A druha je z PS 2.1, ktera se davala pri servisu hodinek, aby byly znovu vodotesne.A kdyz byly hodinky hojne pouzivany, tak toto byla jedina cesta. Puvodnich korunek je velice malo.Kdysi to hodinar neresil....Takze pouze dva typy korunek prislusi leteckym PS2. Tato urcite ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se