hufnor Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Jelikoz se mi Chronolod I jako podnik libila a celou akci hodnotim veskrze pozitivne, vyvozuju z toho, jak jsem slibil, patricne dusledky. Pro ty z vas, na ktere byl jarni termin usporadany moc narychlo, je tu tedy Podstatne informace: Termin bud 28. srpna - 4. zari, nebo 4. - 11. zari 2010, reknete si, ktery by se vam hodil lip, rozdil v cene za lod bude minimalni nebo zadny, ale v pozdejsim terminu bude vsude znatelne min turistu. Volnych mist 8 systemem bez bab, aneb panska plavba. Uzaverka prihlasek do 31. cervence. Cena za lod priblizne 10 000 Kc na osobu (ctete dal). Cena za lod na osobu vychazi z priblizne ceny lodi se 4 kajutami v tomto terminu, na kterou bychom se v 9 lidech vesli, v pripade obsazeni 8 platicimi. Pokud nas bude min, vzal bych, stejne jako ted v cervnu, mensi lod. Narust v cene by byl, ovsem nijak dramaticky, rekneme v radu stokorun. Castka 10 000/os je zalozena na cene lodi bez slev. Ja bych rad lod objednal, az budou k dispozici nejake last moment slevy, takze castka, kterou zaplatite uz muze byt jenom nizsi, a to klidne o 10, 15, mozna 20 % kdybychom meli velke stesti a ja z nektere charterovky vyrazil nejakou moc peknou slevu. V teto cene je zahrnuty najem lodi, slozeni kauce za lod a ja. K tomu je nutne pocitat s poplatky za stani v marinach, apod., za naftu a turistickou taxu. Za minulou plavbu to davalo nejakch cca 800 Kc na osobu, ale vyse teto castky se lisi, prevazne podle pocasi - kdyz fouka, spotrebuje se min nafty, kdyz je pekne a klidne noci, da se stat na kotve a usetri se za stani u mol nebo na bojich. Plus naklady na dopravu a jidlo. Poucen z predchozich nezdaru budu vybirat zalohu ve vysi 50 % z ceny, tedy 5 000 Kc, splatnou do tydne po zavaznem prihlaseni, ovsem nejpozdeji do 3 srpna. Zbytek castky se bude doplacet cca 2 tydny pred odjezdem, kdy zacnu shanet lod. Storno podminky jsou takove, ze v pripade, ze nebudete moct jet z vaznych duvodu (upadnuta koncetina, manzelka unesena kanibaly, dite si odrelo koleno) a odhlasite se z techto duvodu do dvou tydnu pred odjezdem, budou vam vraceny 3 000 z 5 000 zalohy. Zbytek bude pouzit na dorovnani slevy na nalakani nahradniku na posledni chvili. Pokud se odhlasite pozdeji, nez dva tydny pred odjezdem z opravdu zavaznych duvodu, bude vam vraceno 25 % ze zaplacene castky. V pripade, ze se odhlasite z nejakeho pseudoduvodu - rozmysleli jste si to, nema vam kdo na ten tyden pohlidat rybicky, nakonec vas nepusti v praci - propadne vam zaplacena castka sakumprask. Kdyz se za vas podari sehnat nahradnika, vrati se vam suma, kterou nahradnik bude ochotny zaplatit. Mozna se vam tyto storno podminky muzou zdat krute surove, ale rad bych se vyhnul tomu, co stihlo cast posadky prvni Chronolodi. Prihlasili se uz na zacatku, vcas zaplatili a doslova doplatili na to a za ty, kteri si to na posledni chvili rozmysleli. Tyto stornopodminky zajisti, ze cena, kterou za lod zaplatite vam nenaroste kvuli tomu, ze nekdo par dnu pred odjezdem vycouva. Rovnou a predem, abych se vyhnul dalsim diskusim na toto tema, upozornuju, ze toto, stejne jako Chronolod I, nebude z me strany charitativni akce. Jsem zivnostnik na volne noze, kapitanovani mne zivi a financne si nemuzu dovolit tyto podniky sponzorovat. Palec nahoru pro vsechny, kteri akce pro forum delaji ve svem volnem case a na sve naklady, ale ja tuhle moznost nemam. Za me sluzby, ktere, dovolim si rict, jsou relativne kvalitni a zahrnuji pripravu akce a tyden prace, vam nauctuju sakumprask 10 000 Kc (dohromady, uz rozpocitano v cene za lod), coz je o 30 % min, nez je moje bezna taxa a cca tretina toho, co si rekne chorvatsky skipper. Pro zajimavost, lod, kterou jsme meli pujcenou na cervnovou plavbu se bezne charteruje za 2350 euro, ja jsem ji vydyndal za 1540, takze jenom samotna sleva by me zaplatila hned 2x. Tolik financni zalezitosti. Uzaverka prihlasek bude 31. cervence. Pokud do te doby nebude zavazne prihlaseno minimalne 6 lidi, pockam jeste do nedele 1. srpna, pak to pro nezajem presunu az na dalsi rok a vratim zaplacene zalohy. Casu na nahlaseni doma, v praci, apod. mate tedy habadej. Nechte tedy vasi ucast projit hlavou svoji, vasi drahe polovicky, vaseho psa sefa ... A pak se pilne hlaste, protoze, jak pravi ilustracni foto, i vy muzete byt clenem posadky Chronolodi II. Co takova plavba na jachte obnasi bylo uz zevrubne probrano ve vlakne ohledne Chronolodi I. Jak probihala nase jarni plavba si muzete precist zde a podivat se zde. Na vase dotazy budu schopen odpovidat do patku, kdy odjizdim na more a pak nekdy v druhe pulce cervence, kdy bych se mel vratit. Jeste dobra zprava nakonec, pokud bude enormni zajem, mohlo by nas jet i 11. Vzali bychom nejakou poradnou padesatku s 5 kajutami a uzivali si slasti plavby na opravdu velke lodi. Cena za lod by se v takovem pripade mela urcite udrzet pod 11 tisici na osobu. Dotazy a prihlasky sem! 1 3
Qvido Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 No pěknou živnost tady rozjíždíš . Kamarád to taky tak dělá, má v létě celkem volno udělal si kap. zkoušky a vždy naverbuje nějakou tu posádku co mu párkrát v sezoně zaplatí pěknou plavbu vč, pronájmu loďky.Nic proti je to dobře vykoumané, pokud je oboustraná spokojenost. 2 2
hufnor Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 No pěknou živnost tady rozjíždíš . Kamarád to taky tak dělá, má v létě celkem volno udělal si kap. zkoušky a vždy naverbuje nějakou tu posádku co mu párkrát v sezoně zaplatí pěknou plavbu vč, pronájmu loďky. Nic proti je to dobře vykoumané, pokud je oboustraná spokojenost. Panove, pokud nechcete jet na lod a mate s timto podnikem nejaky problem, poslete mi SZ, at si to muzeme vyrikat. Qvido, zadnou zivnost si tady nerozjizdim. Nepropaguju tu ani nezakladam nejakou cestovku. Dve Chronolode za rok je sotva nejaky Fischer. Spousta lidi chtela jet na Chronolod I, ale bylo to na ne bud prilis narychlo, nebo jim nevyhovoval prave ten termin. Mam dva volne terminy koncem leta. Proc cekat do pristiho roku, kdyz se prvni akce povedla a neudelat jeste jednu Chronolod, kdyz je zajem a moznost? Pokud nekomu prijde divne, ze si ja poradanim techto akci de fakto shanim praci, tak asi nikdy nemel to poteseni delat na volne noze. Pro ty, kterym vadi, ze to nedelam zdarma. Po simonovi by vas asi taky nenapadlo chtit, aby vam usil remen na hodinky zadarmo, tak proc maji nekteri neustale pocit, ze bych ja mel me sluzby nabizet gratis? Kapitanovani me zivi. Se vsim, co to obnasi. Proto, abych to mohl delat na te urovni, na jake to delam, jsem musel ziskat urcite dovednosti, znalosti a zkusenosti. To nebylo zrovna zadarmo. Zadarmo na druhou stranu moje posadky ziskavaji zaplacenou kauci za lod, ktera se pohybuje podle velikosti lodi od 1300 do 2000+ euro. Bezna praxe je takova, ze kauci plati posadka a s kapitanem ma plus minus nejakou domluvu, ze pokud se lod poskodi, tak to mozna zatahne kapitan, kdyz to bude nasledkem jeho chyby. Historek o tom, jak zabavnym zpusobem probiha vyrovnavani v pripade, ze opravdu k necemu dojde, jsem slysel vice nez dost. Zkuste si z ciziho cloveka, se kterym nemate smlouvu tahat 40 tisic ... Tomu se se mnou vyhnete, veskera financni rizika spojena s plavbou (ktera rozhodne nejsou mala) beru na sebe ja. Z toho, ze kapitanuju na muj vek uz pomerne dlouho, vyplyva, ze docela dobre znam i oblast meho pusobeni. Vim, kde jsou bezpecna kotviste v danem pocasi, vim, kde jsou pekna kotviste, vim, kde jsou zajimava mista, vim kde a jak usetrit (priklad z Chronolodi I - navsteva slaneho jezera Mir - bezny zpusob - ze severni strany skrz narodni park Telascica - vstupne 60 Kn/os - muj zpusob - vysadek na jiznim konci z otevreneho more - ja cekam na lodi, protoze se tady neda kotvit, posadka usetri 60 kuna vstupneho, navsteva Sibeniku - bezny zpusob, vyvazani na nabrezi, zaplaceni 150 kuna za stani na 4 hodiny - muj zpusob - posadku vysadim, s lodi odjedu a posadce usetrim 150 kuna, atp.) Take vim, kdy setrit neni dobre a radeji zaplatit za bezpecne kotviste, nez rozbit lod, ktera se pri horsim pocasi v noci utrhla z kotvy. Muzu si dovolit rict, ze za penize, ktere vam uctuju (znova pripominam, ze posadkam z Chronomagu davam 30 % slevu) nabizim kvalitu, protoze ted uz nemusite verit jenom memu slovu, muzete se zeptat posadky Chronolodi I. Ne kazdy ma kamarada s kapitanskym prukazem. Ne kazdy tak ma moznost dostat se na more s nekym znamym. Ne kazdy ma kamarada, ktery nejen, ze ma prukaz, ale take kapitanovat umi. Kazdy si muze objednat lod i s profi kapitanem, ale v tom pripade vas to vyjde bud podstatne draz, nebo v tom bude nejaky hacek. U mne je hacek v tom, ze jsem mekota, davam vam slevu na moje sluzby a slevu na lod, kterou jsem schopny dostat z charterovky si nenechavam jako zisk, ale prevadim ji na posadku. Co se tyce vyhod kamarada s prukazem, zeptejte se Milise nebo Jaryna1 na jejich osobni zabavnou zkusenost s plavbou s kamaradem s prukazem ... 2 2
Diamondking Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Já tam sice nebyl, ale muselo být ku***sky fajně a takový počin zaslouží spíš pochvalu než to co napsal Qvido...myslím, že si to Hufnor opravdu nezasloužil
hufnor Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Mam pocit, ze to Qvido nemyslel nijak spatne, jenom jsem to chtel uvest do te spravne perspektivy. K****sky fajne tam bylo, proto taky hned obratem Chronolod II ... Chci tenhle k****sky fajny zazitek sirit mezi co nejvetsi pocet lidi, protoze takovahle dovolena se radi k tem nejpohodovejsim zpusobum traveni volneho casu, ktere znam. Krasne to ilustruje okridlena fraze Jaryna1, ktery na lodi co hodku pronasel sve "DO P***LE!!!" - ve smyslu "herdek, to je pohoda" (i kdyz k odpolednimu to po tom mnozstvi vinka uz mohlo znamenat v podstate cokoliv ) ... 1
Doogma Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Kurňa že bych jel znova?! Millisi Jaryne Simone Jakubisko deme do toho znova?! :-D
simon Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Kurňa že bych jel znova?! Millisi Jaryne Simone Jakubisko deme do toho znova?! :-D Sakra budu o tom vážně uvažovat! Mě se to hrozně líbilo, i když si první den a noc vůbec nepamatuju Dám vědět do konce července.
simon Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 ještě ke Kapitánovi...naprostá spokojenost! Perfektní jachtařské řemeslo. Když jsem viděl v maríně týpka jak tam vomlátil tři jachty než zakotvil tak náš kápo jel na centimetry Ještě jednou Viktore díky, a klobouk dolů
Apep Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Tak jsem si při sledování téhle Chronoplavby vzpomněl na svou služebku v B.C. a jedno chytání lososů v zálivu Juan de Fuca ... Už je to pár let, ale ještě jsem na tu svou tehdejší mořskou nemoc nezapomněl /tehdy jsem to naštěstí ustál a na břehu jsem pak hrdě pózoval se svými úlovky/ Aby to nebylo OT, tak jen dodávám, že jsem měl na ruce Glashutte (o jejichž předloňské renovaci je tu taky vlákno ) Upraveno 30. června 2010 uživatelem Apep
Kairos Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Zadarmo na druhou stranu moje posadky ziskavaji zaplacenou kauci za lod, ktera se pohybuje podle velikosti lodi od 1300 do 2000+ euro. Bezna praxe je takova, ze kauci plati posadka a s kapitanem ma plus minus nejakou domluvu, ze pokud se lod poskodi, tak to mozna zatahne kapitan, kdyz to bude nasledkem jeho chyby. Historek o tom, jak zabavnym zpusobem probiha vyrovnavani v pripade, ze opravdu k necemu dojde, jsem slysel vice nez dost. Zkuste si z ciziho cloveka, se kterym nemate smlouvu tahat 40 tisic ... Bez jakýchkoli polemik o Tvých schopnostech a znalostech bych chtěl výše uvedené věty upřesnit. Kauce za loď je vratná, tedy posádka získává zadarmo ....? Kauci za loď lze pojistit, Uniqua nebo Allianz, dle délky lodě od cca 2500,-Kč se spoluúčastí cca 10%, tedy lze tento vícenáklad započítat do celkové ceny pronájmu lodě, takže případné dohady kdo co zk zničil odpadnou. Za všechny škody zodpovídá vždy kapitán /o zodpovědnosti za posádku ani nemluvě/, takže zadarmo by to dělal jen blázen. 1 1
hufnor Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Bez jakýchkoli polemik o Tvých schopnostech a znalostech bych chtěl výše uvedené věty upřesnit. Kauce za loď je vratná, tedy posádka získává zadarmo ....? Kauci za loď lze pojistit, Uniqua nebo Allianz, dle délky lodě od cca 2500,-Kč se spoluúčastí cca 10%, tedy lze tento vícenáklad započítat do celkové ceny pronájmu lodě, takže případné dohady kdo co zk zničil odpadnou. Za všechny škody zodpovídá vždy kapitán /o zodpovědnosti za posádku ani nemluvě/, takže zadarmo by to dělal jen blázen. Kauce je vratna. V pripade, ze se nic neposkodi. V pripade, ze se neco poskodi a kauci slozila posadka, je na nich, jestli nahradu vypaci z kapitana (nebo pojistovny). Pojisteni je mozne. Jen ne podle delky lode, ale dle vyse kauce. Castka 2500 je na spodni hranici. Na kauci, kterou jsem skladal za Chronolod I by to byly cca 4200, plus pripadna spoluucast. Tedy pokud by si posadka s sebou radeji vzala nejakeho skippera - rekreanta, nezaplatila jemu, ale zaplatila radeji pojisteni, bude to mit cca za polovic. S tim, ze pokud neco takovy skipper nezvladne, tak je tu prece pojistovna. Ktera pak sice zblajzne jeste spoluucast (cimz se posadka dostava stale bliz k castce ze mne), ale vyklopi plneni. Tedy spis, mozna vyklopi plneni. Protoze jako kazda pojistka, ani pojistka kauce nekryje ty opravdu podstatne veci. Ztratu vybaveni (utopeny privesny motor), poskozeni plachet, a vubec takove ty veci, ktere se, zvlast zacatecnikum, na lodi stavaji casto a rady. Takze pokud radeji nekdo jede se skipperem, ktery to ma jako konicek a muze to umet, ale taky nemusi a radeji zaplati pojistku, ktera muze a nemusi vyresit pripadny financni pruser, budiz. Ja myslim, ze je pro atmosferu na palube lepsi, kdyz nejen, ze se hned na zacatku nebo v pulce dovolene neroztrhaji plachty, neorve lod o molo nebo neohne hridel pri najeti na mooring, ale taky posadka nemusi zbytek dovolene trnou, jestli to teda nakonec ta pojistovna zaplati, kdyz se uz neco takoveho jejich kamaradovi s prukazem povede. Zadarmo tedy posadka ziskava vysokou sanci, ze jim plavba nebude v pulce zlikvidovana nekompetenci kapitana a taky jistotu, ze nebudou v pripade nejakeho poskozeni lodi, zpusobeneho jakymikoliv okolnostmi, nuceni doplacet cokoliv nad cenu, kterou uz zaplatili. Ver mi, ze jsem uz videl smrtelny des clenu posadek lodi, ktere jsem pomahal vymotat z mooringu hned pri prvnim pokusu jejich kapitana o vyjeti z mariny po sobotnim nalodeni a ti lidi nevypadali zrovna klidne, kdyz pred sebou meli vidinu tydne na lodi s takto kompetentnim clovekem. I revir tak relativne bezpecny, jako je chorvatske pobrezi Jadranu se z beranka dokaze promenit v docela divokou bestijku. Kdyz ji nejaky zacatecni podceni, muze to nekdo odnest zdravim, mozna i hur. Prevence je vzdycky lepsi, nez odstanovani nasledku. Pojisteni pro pripad pruseru je dobra vec, ale investice do zkusenosti a opatrnosti, ktera z nich vychazi a zabranuje vzniku pruseru, je podle meho uzitecnejsi. 1
hufnor Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Od 11. mam turisty na katamaranu z Biogradu. Terminy jsou dane, bud od 28.8 nebo od 4. 9. Zatim mam volno na oba. 1
Kairos Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Kauce je vratna. V pripade, ze se nic neposkodi. V pripade, ze se neco poskodi a kauci slozila posadka, je na nich, jestli nahradu vypaci z kapitana (nebo pojistovny). Tady je to místo, kde se rozcházíme, jako skipper /kapitán/ přebíráš loď, jako kapitán máš zodpovědnost na moři, jako kapitán se budeš zodpovídat pojišťovně v případě pojistné události, proč by měla posádka skládat kauci? 2 1
Milis Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Tady je to místo, kde se rozcházíme, jako skipper /kapitán/ přebíráš loď, jako kapitán máš zodpovědnost na moři, jako kapitán se budeš zodpovídat pojišťovně v případě pojistné události, proč by měla posádka skládat kauci? Chceš jet nebo si tady doplňuješ nějakou skládačku?
Kairos Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Chceš jet nebo si tady doplňuješ nějakou skládačku? Ne,ano. 1 1
hufnor Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Tady je to místo, kde se rozcházíme, jako skipper /kapitán/ přebíráš loď, jako kapitán máš zodpovědnost na moři, jako kapitán se budeš zodpovídat pojišťovně v případě pojistné události, proč by měla posádka skládat kauci? Vztah pojistovna, pronajimatel(pojisteny) a kapitan je trochu slozitejsi. Pronajimatel lodi nemusi totiz byt shodny se skipperem/kapitanem. Pokud pronajimatel nema v ruce smlouvu s kapitanem, je zodpovednost kapitana sice historicky dana a moralni, ale v praxi jen obtizne vymahatelna. Bezny scenar. Rekneme, ze si rodinka Vomackovych chce vyjet na dovolenou na lod. Otec Vomacka nema kapitansky prukaz. Ale ma znameho, pana Kolouska, ktery prukaz ma. Pan Vomacka si tedy pujci lod, a domluvi se s panem Kolouskem, ze mu pan Kolousek bude delat kapitana odmenou za to, ze se tyden sveze na lodi, bude ziven a napajen a cele ho to vyjde na tyden dovolene z prace. Na charterove smlouve bude uvedeny jako najemce pan Vomacka, kauci a jeji pojisteni tedy bude resit pan Vomacka. Pan Kolousek bude uvedeny v crewlistu jako Skipper/Zapovjednik jahte. Pan Kolousek je znamy pana Vomacky, takze jakepak sepisovani nejake smlouvy, vsak se pak kdyztak domluvime. Lod vypluje, prijde silny vitr a kapitan Kolousek nezrefuje vcas plachty a uz ma v plachtu na konfety. Oprava nemozna, nova plachta 1400 euro. Alianz na to "To my nekryjeme, plachty jsou otazka kapitana." Pan Vomacka na to - "Tak, Vasku, jak se domluvime, dame to aspon napul." Pan Kolousek na to - "Jdi do haje, Pepo ..." Pan Vomacka je o 1300 euro lehci a pristi rok jede s rodinou na Vysocinu. To je jedna varianta. Druha varianta je uzavreni smlouvy mezi pronajimatelem lodi a skipperem resici otazky financni a jine zodpovednosti. Tak to vypada vetsinou v pripade, ze si nekdo najme pro rizeni lodi profesionalniho skippera. I v tomto pripade ovsem casto sklada kauci pronajimatel, tedy posadka, protoze skipper nema vzdycky k dispozici na uctu 50 000. Nektere charterovky totiz kauci provadeji elektronickou blokaci castky na uctu, takze ty fondy tam museji byt. Pri pripadnem pruseru pak ma pan Vomacka v ruce smlouvu, se kterou se muze obratit na soud. Dalsi pripad, ten nas, Chronolodni, je ten, kdy si to vezme skipper na triko vsechno, je soucasne kapitanem i pronajimatelem, financne nezatezuje posadku uzaviranim pojistky, na to tam je koneckoncu on a v pripade pruseru ma posadka klid a nohy v teple. Nic neresi, neobvolava pojistovnu, soudy, apod., proste si to vyresi kapitan. 2 3
Návštěvník Snow Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Zde se naplno projevuje typická česká povaha, která za vším hezkým a přátelským hledá něco špatného, eventuálně zištného, smutné. 2 2
hufnor Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Ja bych to zas tak tragicky nevidel, zvlast ve spojeni s Chronoplavbami. Komu se to z nejakeho duvodu nelibi a ma s tim nejaky problem, ten se proste neprihlasi a nepojede. Kdo to pojme tak, jak to chapu ja, tedy jako prilezitost poznat novou aktivitu, novy zpusob traveni volneho casu, nova mista, nebo mista znama nezvyklym zpusobem a taky nove lidi, a to vsechno za na dnesni dobu pomerne priznivych financnich podminek a ve slusne kvalite s minimem starosti, zarizovani a zodpovednosti, ten pojede a bude si sam moct vyzkouset, jestli posadka Chronolodi I o nehorazne pohode na palube nahodou nekecala Presne takove lidi do posadky taky hledam, pohodare a trochu dobrodruhy. A verim, ze tech je mezi zdejsimi vice nez deseti tisici cleny dostatek na celou flotilu Chronolodi. 1
sibirnaya Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 dejte pokoj, za deset litru lepsi zabavu nesezenete, prestante se furt zabyvat kravinama. ladim termin, hrozne rad bych jel, snad se to podari, bohuzel na zacaatek zari uz neco mam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se