Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Panove, nemate nekdo zkusenost s temito potapkami? Breitling SUPEROCEAN HERITAGE 46 - Technicka data jsem si nasel, ale nejak mi tam nesedi ten originalni tah, je to des se na to divat, tak by mne zajimalo zdali je nekdo z vas nema a tah nenahradil treba nejakym jinym a jak to k sobe potom sedlo...... jakykoliv nazor i esteticky vitan..... pomalu se rozhoupavam ke koupi neceho takoveho a nejak se mi nechce do ackoli dokonalych, ale pomalu uz proflaknutych bondovek nebo Panet Oceanu.

Upraveno uživatelem soigia
Odesláno

Pred pad dnami som to akurat riesil v kamennej predajni. Bol som rozhodnuty pre superocean heritalge 46mm na meshi. No ked som ich dal na ruku....nebolo to ono..prilis vela lesklych ploch...a take dake prilis uhladene. asi po 30 sekundach som sa presunul ku steelfishom. Kombinacia matnej a lesklej...+ ocean racer so sponou...Pre mna prijatelnejsich 44mm a pokial to s potapanim myslis vazne 1500m je urcite upokojujucejsie ako myslim 200 pri Heritage. S tymi by som do mora neliezol...a svietivost je tiez lepsia ako pri heritage.

Odesláno

Myslím, že není nutné držet se striktně toho, co na hodinkách je z továrny. Pokud se Vám ty SOH opravdu líbí, můžete třeba volit originál kožený řemen Breitling 24-20 v totožném odstínu jako je číselník - například Royal Blue - s bílým prošitím, který se jeví poněkud vhodnější, než mesh.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já si k těm svým (teď už je ovšem nemám), koupil gumový řemen s tou jejich SKVĚLOU sponou a pak si k tomu nechal udělat u simona na míru přesný kožený s bílým prošitím. Paráda!

Mesh je sice hezkej, ale k těmhle hodinkám mi prostě nejlíp sedí normální kůže, nebo ta jejich děravá guma.

Odesláno (upraveno)

Kdyz jsem se rozhodoval, jestli tyhle a nebo PO, tak prave kvuli tahu vyhraly Omegy. Mesh taky moc nemusim a rad nosim hodinky na tahu. Takze by me taky celkem zajimalo, jestli je nekdo nema na nejakem nepuvodnim a jak to vypada.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Díky! Naozaj pekné :)

-) Áno najprv som ich trochu prehliadal, až kým som ich nevidel na ruke.

Okamžite som si ich všimol a dotyčný si ich vyprosil od známeho, ktorý mu ich ani nechcel predať, hoci má obchod a je dokonca Breitling oficiálny predajca. Nedajú sa prehliadnuť, ale "nekričia" na ruke z oceľovým "retro" remienkom. Ale ako tu už "odznelo" vidieť hocijaké hodinky naživo a na fotke je rozdiel. Niekedy sú reklamné fotky super a naživo už to tak nevyzerá a niekedy naživo je super. -)

Upraveno uživatelem maranatha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...