Přejít na obsah

FORTIS Pilot Professional


Doporučené příspěvky

Tak jsem se končně dočkal. Zhruba po roce a něco zde na fóru jsem se díky jednomu členovi dostal ke svým prvním vysněným fortiskám. Mám z nich hroznou radost. Ještě před rokem jsem si myslel, že mě to bude trval tak 5 let, ale naštěstí to šlo rychleji :) Časem by to chtělo ještě nějaký chrona :) , ale teď jsem spokojenej.

 

Představovat je nemusím,tak aspoň pár rychlých fotek.

 

post-7078-1278149535,22.jpgpost-7078-1278149545,38.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi dík, pocit to je perfektní. Je to jako když jsem si zaběhl první maraton. Docházelo mi to postupně a ten pocit jsem si krásně vychutnával celý den. Noc před tím, než jsem si pro ně jel, jsem nemohl pořádně usnout a ráno jsem byl vzhůru dávno před budíkem :) Jinak je musím pořád sledovat.  Nevím jestli to už není spíš úchylka :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už nejakú dobu po nich pokukujem aj ja a tak som si bol včera odskúšať ako vyzerajú na mojej ruke.

Skúšal som Fliegry normál aj chrono a aj tieto Pilot.

Chrono sú strašne vysoké, to by som asi nemohol.. Tieto Pilot sa mi páčili najviac, ale zdalo sa mi, že "slabšie svietia" v porovnaní s Fliegrami - že by iný tvar ručičiek robil tak rozdielny efekt?

Nemohli by ste sem prosím hodiť "nightshot"?

Vo vlákne NIGHTSHOTS som presne tento model nenašiel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K svítivosti - narozdíl od Fliegerů, Piloty nelze tolik "nasvítit". Ale po čase (kdy se intenzita svitu u Fliegerů sníží) je to tak zhruba nastejno. Navíc Fortisy s tritiovým nátěrem svítí podstatně déle (a i bez většího nasvěcování) než ty nové, se superluminovou. Takže za mne, na machrování jsou dobré B-42, ale pokud mám hodinky stále pod rukávem a chci se ve tři v noci ve tmě podívat kolik je hodin - tak ty starší modely nabídnou víc ;)

 

Co je na Fliegerech zajímavé, že i ty starší s tritiovým nátěrem se dají nasvítit a pak svítí jako baterka - a bez nasvícení jsou na tom stejně jako třeba Piloty, nebo malé Cosmonauty (ty starší s tritiem). Jestli je to tím, že ručky jsou skeletonové a barva tak nemá podklad, čert ví - ale je to tak...

 

post-3414-127826768543.jpg

 

post-3414-127826770578.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pridam este lumi B42 Official Cosmo GMT, myslim, ze ma rovnaku velkost a hrubku cislic. Je tu pekne vidiet po nasvetleni ako mizne jasnost a objavuje sa "zrno". A potom pekne porovnanie aj s tritium u Ball. Musim uznat, ze napr SuperLuminova u Citizen, co mam,ma ovela dlhsiu vydrz.

 

Edit: a zabudol som este - vsimnite si cas, ktory uplynul od nasvetlenia beznym dennym svetlom - bohuzial som sa nedozvedel ako dlho pred testom...autor vsak upozornuje, ze fotky skresluju nastavenim clony a podobne, takze poznamenava, ze Fliegery svietia lepsie a dlhsie, ako na fotkach.

 

zdroj: watchuseek.com - member cnmark

post-6829-1278269462,15.jpg

post-6829-1278269471,48.jpg

post-6829-1278269486,76.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...