Pavel K. Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Tak jsem se končně dočkal. Zhruba po roce a něco zde na fóru jsem se díky jednomu členovi dostal ke svým prvním vysněným fortiskám. Mám z nich hroznou radost. Ještě před rokem jsem si myslel, že mě to bude trval tak 5 let, ale naštěstí to šlo rychleji Časem by to chtělo ještě nějaký chrona , ale teď jsem spokojenej. Představovat je nemusím,tak aspoň pár rychlých fotek.
Boudy Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Není nad to, udělat si opravdovou radost ... Upřímně blahopřeji, neboť to jediné jsem o tobě celou dobu věděl- těšíl ses a čekal na FORTIS ...
Helex Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Jsou krásný, gratuluju!!! Ale spojení "PRVNÍ vysněný Fortisky" slibuje ještě spoustu problémů
Koniferka Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Taktéž gratuliji,konečně k tobě doletěly .
911 Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 cau Pavle, gratuluju. jeste si pamatuju, kdyz si pred rokem, dvema? pri prodeji rikal, zechces fortisky ale ze to je na dlouho. no pekne to uteklo
StanoBare Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 vyuzijem polcas vo futbale MS aby som sa tiez pridal ku gratulacii. Oplatilo sa vydrzat, ze? Su nadherne citatelne, den datum, co viac chciet...stale si mal v podpise Mozno sa raz ku mne pridu Fortis, alebo nieco v tom zmysle...a uz je to tu.
spiderer Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Gratuluju, vim, ze to je super pocit, kdyz si clovek ten sen konecne splni
Pavel K. Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Chlapi dík, pocit to je perfektní. Je to jako když jsem si zaběhl první maraton. Docházelo mi to postupně a ten pocit jsem si krásně vychutnával celý den. Noc před tím, než jsem si pro ně jel, jsem nemohl pořádně usnout a ráno jsem byl vzhůru dávno před budíkem Jinak je musím pořád sledovat. Nevím jestli to už není spíš úchylka
saida Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Gratuluji k pěkným hodinkám a závidím ti TEN POCIT .Už jsem si dlouho neudělal opravdu velkou radost (nebo je člověk čím dál náročnější?).
Pavel K. Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2010 cau Pavle, gratuluju. jeste si pamatuju, kdyz si pred rokem, dvema? pri prodeji rikal, zechces fortisky ale ze to je na dlouho. no pekne to uteklo No, taky jsem nečekal,že to tak poletí
warlordx Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 Už nejakú dobu po nich pokukujem aj ja a tak som si bol včera odskúšať ako vyzerajú na mojej ruke.Skúšal som Fliegry normál aj chrono a aj tieto Pilot.Chrono sú strašne vysoké, to by som asi nemohol.. Tieto Pilot sa mi páčili najviac, ale zdalo sa mi, že "slabšie svietia" v porovnaní s Fliegrami - že by iný tvar ručičiek robil tak rozdielny efekt?Nemohli by ste sem prosím hodiť "nightshot"? Vo vlákne NIGHTSHOTS som presne tento model nenašiel...
Pavel K. Odesláno 4. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2010 Tak co se týká svítivosti, tak je u těchto hodinek opravdu zoufalá. Ta slabší fotka je po nasvícení denním světlem. Ta silnější je po nasvícení zářivkou.
Harry Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 K svítivosti - narozdíl od Fliegerů, Piloty nelze tolik "nasvítit". Ale po čase (kdy se intenzita svitu u Fliegerů sníží) je to tak zhruba nastejno. Navíc Fortisy s tritiovým nátěrem svítí podstatně déle (a i bez většího nasvěcování) než ty nové, se superluminovou. Takže za mne, na machrování jsou dobré B-42, ale pokud mám hodinky stále pod rukávem a chci se ve tři v noci ve tmě podívat kolik je hodin - tak ty starší modely nabídnou víc Co je na Fliegerech zajímavé, že i ty starší s tritiovým nátěrem se dají nasvítit a pak svítí jako baterka - a bez nasvícení jsou na tom stejně jako třeba Piloty, nebo malé Cosmonauty (ty starší s tritiem). Jestli je to tím, že ručky jsou skeletonové a barva tak nemá podklad, čert ví - ale je to tak...
StanoBare Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 (upraveno) pridam este lumi B42 Official Cosmo GMT, myslim, ze ma rovnaku velkost a hrubku cislic. Je tu pekne vidiet po nasvetleni ako mizne jasnost a objavuje sa "zrno". A potom pekne porovnanie aj s tritium u Ball. Musim uznat, ze napr SuperLuminova u Citizen, co mam,ma ovela dlhsiu vydrz. Edit: a zabudol som este - vsimnite si cas, ktory uplynul od nasvetlenia beznym dennym svetlom - bohuzial som sa nedozvedel ako dlho pred testom...autor vsak upozornuje, ze fotky skresluju nastavenim clony a podobne, takze poznamenava, ze Fliegery svietia lepsie a dlhsie, ako na fotkach. zdroj: watchuseek.com - member cnmark Upraveno 4. července 2010 uživatelem StanoBare
alois Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 gratuluji...at dlouho a dobre slouzi...svitivost je skutecne mizerna...ted mam nove B-42 Flieger a v noc mne to skoro az budi :-)
Pavel K. Odesláno 4. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2010 Co se té svítivosti týče, tak mě to až tak nevadí. Na noc mám Trasery s tritiem
skalis Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Nevím jestli to už není spíš úchylka Rekl bych, ze je. Ale vzhledem k tomu, ze tady jsme na tom vsichni stejne, tak neni proc si tim lamat hlavu . K Fortiskam gratuluju, splnenej sen je skvela vec, tak at Ti delaji samou radost (o cemz nepochybuju).
warlordx Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Ďakujem vám všetkým za reakcie na môj dotaz...
tiboon Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 gratulace, každý splněný sen je malý zázrak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se