Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred par mesici jsem resil obmenu hodinek, protoze stavajici quartz Seika mela po cca deseti letech verne sluzby sve odpracovano...

Obesel jsem nekolik obchodu a zjistil, ze si ve sve cenove hladine proste nevyberu.

Bloudil jsem tedy internetem a nastesti narazil na chronomag  :speak_cool:

Nekolik tydnu jsem se tu rozhlizel, nasaval informace a postupne (unasen emocemi) zvedal investicni limit  :crying_anim02:

"Nastesti" zasahla vyssi moc a Ricous se rozhodl prodat sva "Sumo"(jeden z mych horkych favoritu)...

Nemel jsem (a dosus nemam) potrebny pocet prispevku, ale nastesti se Richard slitoval a vzal mne do "party".

Pochopil, ze by to se mnou nemuselo dopadnout dobre  :suicide_anim:

Takze diky nemu a Vam, clenum tohoto pozehnaneho spolku jsem byl spasen  :thumbsup_anim:

Davat sem parametry techto hodinek je asi nesmysl, ale za sebe musim rict, ze jsem "maximalne spokojen s minimalni odchylkou" a chodem pouziteho kalibru   :thumbsup_anim:

Ani zhruba po dvou mesicich se mi neokoukal design a myslim ze uz spolu zustaneme :-)

Jedina vytka by snad mohla smerovat k nepritomnosti safiru, ale snazim se s nimi nikde nemlatit :-)

No a i to je nakonec resitelne ...

PS: prikladam s nostalgickou vzpominkou na vse prozite i foto puvodnich Seiko.

Obrazek je to ponekud drasticky, nic pro slabe natury, ale na svou omluvu uvedu, ze jsem je mel opravdu rad a v podstate jsem je nesundal cele ty roky z ruky.

(Vlastne se mnou i postavili barak)

Cest jejich pamatce  :crying_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
Odesláno

gratulace, suma jsou nadherny....

Diky, 

musim rict ze s emi libi cim dale time vice.

Mohu vrele doporucit za ten peniz...

Odesláno

Tyjo! Nevěděl jsem, že lední medvědi nosí hodinky :D

Ne, vážně - na Tvých Sumech se mi líbí ten ostře řezaný tvar pouzdra a vymazlená korunka.

:-)

jojo, ta fotka (kdyz jsem na ni dnes narazil) mne take dostala ...proto jsem ji sem dal ... takhle proste obcas take vypadam   :whistling:

Bohuzel vzhledem k pracovnimu "zarazeni" je na to cim dal tim mene prostoru

Volil jsem  mezi Samurai v titanu a temito Sumo, no a s delsim odstupem opravdu nelituji  :thumbsup_anim:

SAmurai mi po delsi dobe prijdou takove poutove, nebo jak to rict. Jakkoli jsem je puvodne favorizoval... 

Tim ale nechci rozdmychavat nejakou valku, proste mi Sumo prijde cistejsi designem.

Nejvetsi sranda na tom celem je, ze jsem si myslel ze to timto pro mne konci   :helpsmilie:

No uz se pomalu rozhlizim po necem dalsim...je to jako droga  :sweatdrop:

Dam vedet jak to dopadlo, az to dopadne :-)

gratuluju! sumo jsou jeden z mych (nastesti splnenych) hodinkovych snu... :)

No pokud se nepletu, tak v jejich prospech rozhodla nakonec jedna z Tvych fotek, tak aby jsi je nechvalil  :smile_anim:

TAkze diky

Odesláno (upraveno)

Suma jsou opravdu moc pěkné hodinky za přijatelný peníz. Já jsem svoje (první) Suma prodal, byla to chyba a docela hodně mě to mrzí, chtěl bych je zase mít, ale kdyžtak zkusím asi v modré.

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno

Suma jsou opravdu moc pěkné hodinky za přijatelný peníz. Já jsem svoje (první) Suma prodal, byla to chyba a docela hodně mě to mrzí, chtěl bych je zase mít, ale kdyžtak zkusím asi v modré.

Tohle mi nedelej  

To uz jsem si vysvetlil v kvetnu ze nemohu mit oboje ... cerne i modre, a ze to dalo praci

TAk mne nepokousej  :smile_anim:

Odesláno

tak me napadlo... cerna suma jsem jeste nefotil... Kokorin je kousek... co treba nekdy...? :)

Bude mi cti ... muzeme testnout lahvinku neceho mistniho, sice se teprve rozkoukavam, ale par typu bych mel  :smile_anim:

Ale vidim to tak na konec srpna, drive se nehodlam vratit  :thumbsup_anim:

Odesláno

promin... :D jako frtan pro abstinujiciho, vid? ;)

dej tomu cas, osahas si moje... :)

Jasny  :smile_anim:

Uz mam vyzkousene, ze pokud bych dal pryc cerne, tak se mi po nich zase bude styskat...to ma v podstate dve reseni:

A, zustat u cernych a dost

B, prikoupit modre

Jinudy cesta nevede :wheelchair:

Tak zatim

Návštěvník YPO
Odesláno

Jasny  :smile_anim:

Uz mam vyzkousene, ze pokud bych dal pryc cerne, tak se mi po nich zase bude styskat...to ma v podstate dve reseni:

A, zustat u cernych a dost

B, prikoupit modre

Jinudy cesta nevede :wheelchair:

Tak zatim

B je špatně - ta modrá není nijak skvostná - černé jsou jednoznačně lepší a mít dvoje stejné hodinky není moc šťastný nápad

*teď koukám, že 6R15 přetáčí datum už od 22:30

Odesláno

B je špatně - ta modrá není nijak skvostná - černé jsou jednoznačně lepší a mít dvoje stejné hodinky není moc šťastný nápad

*teď koukám, že 6R15 přetáčí datum už od 22:30

No to je jasny, dvoje stejne je ulet...byl to vtip ... ale ten pocit asi kazdy znate, clovek neni nikdy spokojen :sad01_anim:

Ale jinak priznavam, ze uz koukam po dalsich  :smile_anim:

Jen cekam az to prijde...ta chvile, kdy si clovek rekne...tyhle musim mit, to jsou oni..ale potapky to nebudou, tam jsem opravdu spokojen...

nerikam nikdy nikdy... :)

To zni skoro jako motto slavneho statnika...a nebo je za tim dlouha zkusenost  :whistling:

Odesláno (upraveno)

snazim se posledni dobou impulzivni nakupy (a prodeje) tlumit... ale znas to... Posted Image

Víš co nechápu, proč sem pořád musíš dávat každou fotku tisíckrát? Jako, vždyť to máš v galerii - na tu si umí každý cvaknout. Sám jsi sliboval, že budeš mít svoje vlákýnko, kde budeš dávat fotky - případně novinky - když tady pleskneš někde jednou tu fotku - o.k - ale na co jí tu dávat pořád?

norbu: Jedny z nejlepších potápek od Seika - v dané cenové kategorii asi to nejlepší, co se dá koupit.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

co chapes a nechapes... tim se nemusim zabyvat, vid? Posted Image

a tahle fotka tu jinde neni... tak si nevymyslej... Posted Image

napis mi radeji neco hezky urazliveho zase do SZ (a pak si zakaz odpovedi ode mne) - delas to prece tak rad... proc tady psat OT kolegovi, co ma radost z hodinek?

ze jsem xxxx xxx (dopln kazdy sam) uz prece kazdy vi... kdybys radsi fotil, udelas lip... Posted Image

Můžeš tady veřejně napsat, kdy jsem Ti něco do SZ napsal urážlivého??? Tobě - konkrétně Tobě? A kdy jsem si zakázal SZ od Tebe? Ani nevím, jak se to dělá. Maximálně jsem mohl mít plnou schránku - laskavě si nevymýšlej něco, co nedělám !!!

Hele, nejde o to, zda tu je konkrétně tahle fotka - jde o to, že jsi jak mor - cpeš ty fotky tady všude, kde se dá. Sliboval jsi, že budeš mít svoje vlákno a tady fotky dávat nebudeš - zase lež - strkáš je všude. Nesneseš kritiku - kromě focení Christopher ward s jahodama jsou všechny fotky stejně, ganz stejné!!!! Mrkni se na Aldu, mrakouše, von i takovej kalifx a spajdy má ty fotky nápaditější.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

sory petabiker ale ja fakt nechapem preco mas potrebu sa tu hrat na pseudomoderatora. ak mas problem tak si kup balonik a fukni ho cely tam a vyhod ho von oknom. ja som si uzil vsetky fotky od oboch autorov v tomto vlakne a tvoj prispevok by som zaradil do kategorie "SPAM"

Odesláno (upraveno)

asi jsem to smazal, nadavky si nearchivuju... ale jestli te muj post urazi, omlouvam se... Posted Image

kritiku snesu, snad... od nekoho, kdo tomu rozumi... Posted Image

nesliboval jsem, ze nebudu davat fotky jinam, nez do vlakna novinek... pouze se mi nechce tady delat galerie... tot vse... Posted Image

ze jsou moje fotky stejne... mozna jo, mozna ne... Alda, mrakodrap - a zapomnel jsi na spiderera - posledni dobou foti skvele, fandim jim... Posted Image

ja to tak nejak neberu jako "dostihy" o nejlepsi fotku - ty jo? a proc? Posted Image

znovu - je tohle obsahem tohoto vlakna? nadavej mi v poste, ja si odesilatele neblokuju... Posted Image

Znovu Ti opakuju a naposled, že si nikoho neblokuju - nevím, kde se to dělá. A na spajdyho jsem nezapomněl - uvedl jsem ho taky - nauč

se pořádně číst. Víc čti - míň foť Posted Image

A furt s tím Tvým "od někoho, kdo tomu rozumí". Ty tomu snad rozumíš? Rozumí tomu ti, co se tím živí a opravdu jsou mistři ve svém oboru - to je třeba Cyber - pan fotograf , niko - a možná i další - já netvrdím, že tomu rozumím - každopádně si nehraju na to, že by moje fotky mohly viset v kalendáři Pirelli - jsem soudnej !

• Hlasovat proti 1
Odesláno

to norbu: Gratuluji, vítej v Sumo klubu :thumbsup_anim:

..mě se mé modráky líbí čím dál víc, a teď s novým řemenem ještě více vynikl nádherný tvar pouzdra, na tahu podle mě nebyl tak výrazný.

Nacpal jsem tam 22mm dle rady kibiho (tímto dík za inspiraci) a super. Zkusím přidat foto jak to vypadá..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...