Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ufff, to me tesi... a tesim se na fotky :)

zde jsou..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

norbu: Jedny z nejlepších potápek od Seika - v dané cenové kategorii asi to nejlepší, co se dá koupit.

Diky...mas nejaky typ na pilotky ... podobna cenova hladina  :helpsmilie:

Hledam neco cisteho, jendnoducheho zase...

Odesláno

to norbu: Gratuluji, vítej v Sumo klubu :thumbsup_anim:

..mě se mé modráky líbí čím dál víc, a teď s novým řemenem ještě více vynikl nádherný tvar pouzdra, na tahu podle mě nebyl tak výrazný.

Nacpal jsem tam 22mm dle rady kibiho (tímto dík za inspiraci) a super. Zkusím přidat foto jak to vypadá..

diky ... ty modre Ti preji :smile_anim: Jsou fakt super...

Co se remenu tyce, objednal jsem vcera take kaucuk 22mm, take inspirace na jednom foru pochycena od kibiho

Pridam sem foto za dorazi od Kubsona a porovname obe barvy  :smile_anim:

Jen mam trochu obavu, abych tam tu 22mm nacpal, preci jen je to o dost vice...no Tobe se povedlo, tak snad nebude mezi temi remeny takovy rozdil....

Odesláno

zde jsou..

No tak asi jo, rozhodne je lespi ten sirsi...ta 20mm by byla malo, sice je to trochu zmackle, ale vypada to fakt dobre...

Hlavne se tesim, ze to na leto bude pohodlnejsi nez klasivcky tah...

Odesláno

jak velke? 44 mm, Unitas? :)

ted do vedra mam Monstra na velcro...  :)

No velikost tak 40-42, premyslim nad Hamilton nebo Fortis, ale zatim je cas a asi to snad i patri do jineho fora...

Jsem v te zabavne casti nakupu...hledam - nachazim - touzim - opustim - hledam --> etc   :smile_anim:

Tohle je super, po nakupu ma clovek podle vseho cas tak maximalne dva mesice, jak to tak u sebe pozoruji, a potom prichazi zase faze  :giljotiini:  hledam --> a vse se opakuje

Odesláno (upraveno)

Víš co nechápu, proč sem pořád musíš dávat každou fotku tisíckrát? Jako, vždyť to máš v galerii - na tu si umí každý cvaknout. Sám jsi sliboval, že budeš mít svoje vlákýnko, kde budeš dávat fotky - případně novinky - když tady pleskneš někde jednou tu fotku - o.k - ale na co jí tu dávat pořád?

Tohle jde sice dost mimo mne, neznam historii "sporu" a tak. (Taky to ostatne nepatrilo mne :-)

Za sebe chci jen rict, ze diky tem postnutym fotkam, at uz od Kibiho a nebo od Martyho35, jsem se modre namlsal a uz mne to pustilo.

Takze nejaky efekt to melo   :rolleyes:

Upraveno uživatelem norbu
Odesláno

Tohle jde sice dost mimo mne, neznam historii "sporu" a tak. (Taky to ostatne nepatrilo mne :-)

Za sebe chci jen rict, ze diky tem postnutym fotkam, at uz od Kibiho a nebo od Martyho35, jsem se modre namlsal a uz mne to pustilo.

Takze nejaky efekt to melo Posted Image

Tobě se omlouvám, že jsem Ti trošku zasvinil vlákno - až tady budeš dýl, uvidíš, proč jsem takhle reagoval. Chce to čas - jo a k pilotkám - doporučuju Archimede Pilot - nejlepší pilotky za dané peníze.

A ještě jednou - užívej si ty Seika, jsou to fakt suprovní hodinky. Být tam nápis Omega - stojí 10x tolik :)

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Tobě se omlouvám, že jsem Ti trošku zasvinil vlákno - až tady budeš dýl, uvidíš, proč jsem takhle reagoval. Chce to čas - jo a k pilotkám - doporučuju Archimede Pilot  - nejlepší pilotky za dané peníze.

A ještě jednou - užívej si ty Seika, jsou to fakt suprovní hodinky. Být tam nápis Omega - stojí 10x tolik :)

Ja Ti rozumim co jsi chtel rict, neni zac se omlouvat...  :smile_anim:

O Archimede vim, jsou ve hledacku...jen pokukuji i jinam ... 

No a s tim napisem Omega - zrovna vcera jsem tu zahledl Rolex, nadherne ciste diversky, fakt mne dostaly...navzdy mimo moji financni hladinu a prave v te chvily jsem znovu ocenil Suma.

V me "prijmove" kategorii mi totiz delaji stejnou radost, jako o x pater vyse dotycnemu ty Rolexy a nestydim se za ne/to.

Opravdu povedene ciferniky...

Tak jo, konec blbnuti a jeste jednou diky za post   :angel:

Odesláno (upraveno)

Ja Ti rozumim co jsi chtel rict, neni zac se omlouvat... Posted Image

O Archimede vim, jsou ve hledacku...jen pokukuji i jinam ...

No a s tim napisem Omega - zrovna vcera jsem tu zahledl Rolex, nadherne ciste diversky, fakt mne dostaly...navzdy mimo moji financni hladinu a prave v te chvily jsem znovu ocenil Suma.

V me "prijmove" kategorii mi totiz delaji stejnou radost, jako o x pater vyse dotycnemu ty Rolexy a nestydim se za ne/to.

Opravdu povedene ciferniky...

Tak jo, konec blbnuti a jeste jednou diky za post Posted Image

To máš dobrej vkus - u Rolexu bych chtěl taky skončit - zatím na ně nemám věk Posted Image

*A nemáš se vůbec proč stydět za své hodinky, naopak - Seiko Sumo je fakt špica - v mnoha ohledech předčí i Omegu, zejména výdrží chodu - v pátek večer je položíš na stůl a v pondělí ráno ještě půjdou.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

To máš dobrej vkus - u Rolexu bych chtěl taky skončit - zatím na ně nemám věk Posted Image

*A nemáš se vůbec proč stydět za své hodinky, naopak - Seiko Sumo je fakt špica - v mnoha ohledech předčí i Omegu, zejména výdrží chodu - v pátek večer je položíš na stůl a v pondělí ráno ještě půjdou.

Tohle mohu potvrdit  :whistle:

Odesláno

diky ... ty modre Ti preji :smile_anim: Jsou fakt super...

Co se remenu tyce, objednal jsem vcera take kaucuk 22mm, take inspirace na jednom foru pochycena od kibiho

Pridam sem foto za dorazi od Kubsona a porovname obe barvy  :smile_anim:

Jen mam trochu obavu, abych tam tu 22mm nacpal, preci jen je to o dost vice...no Tobe se povedlo, tak snad nebude mezi temi remeny takovy rozdil....

Neboj, mi to trvalo cca 1 minutu, jde to fakt dobře (se správným vercajkem :) ) O hodně dýl mi trvalo narvat ty široké stěžejky do řemenu, hlavně ta první, druhou mě napadlo předem naslinit :D , ale eště lepší bude asi mýdlová voda ;)

Jsem zvědav jak budou vypadat ty tvé černé, nezapomeň se pochlubit..

Odesláno

Neboj, mi to trvalo cca 1 minutu, jde to fakt dobře (se správným vercajkem :) ) O hodně dýl mi trvalo narvat ty široké stěžejky do řemenu, hlavně ta první, druhou mě napadlo předem naslinit :D , ale eště lepší bude asi mýdlová voda ;)

Jsem zvědav jak budou vypadat ty tvé černé, nezapomeň se pochlubit..

Tomuhle se rika telepatie...

Uz asi dve hodiny premyslim nad tim, jak tam dostanu ten remen a ze Ti asi napisi SZ :-)

Musim prohledat forum, urcite bude nekde navod pro zacatecniky jak si hodinky nezku...nicit

A kefalin, co je to take "spravny vercajk"?

Odesláno

Tomuhle se rika telepatie...

Uz asi dve hodiny premyslim nad tim, jak tam dostanu ten remen a ze Ti asi napisi SZ :-)

Musim prohledat forum, urcite bude nekde navod pro zacatecniky jak si hodinky nezku...nicit

A kefalin, co je to take "spravny vercajk"?

Nechtěl jsem dělat reklamu, ale přece vystěžejkovač od Kubsona :D !

P.S jestli ho budeš kupovat, vem ho s tím tenčím hrotem F-1mm

Odesláno

Nechtěl jsem dělat reklamu, ale přece vystěžejkovač od Kubsona :D !

P.S jestli ho budeš kupovat, vem ho s tím tenčím hrotem F-1mm

Vcera jak jsem objednaval ten remen, tak jsem na to koukal a rozhodl se chytre usetrit  :hang:

Jdu to doobjednat...diky moc

Odesláno

Pokud seKuba dnes poflakoval, tak to nemá odbavené. Pošli mu tam číslo první obj. a spojí to v jednu.

Vlastní zkušenost.

Jinak k hodinkám - plácám všema deseti.. dobý kus.

Shodou okolností je mám zrovna na ruce. tedy ty černé. Bezvadný kousek.

Modré sem taktéž vlastnil, ale prvotní extáze trochu rychle vyprchala, tak šly do světa. ( ne daleko, jsou tu na fóru)

Ale v každém případě se řadím mezi spokojené vlastníky tohoto modelu.

Ještě uvažuju safír + AR

Odesláno

Pokud seKuba dnes poflakoval, tak to nemá odbavené. Pošli mu tam číslo první obj. a spojí to v jednu.

Vlastní zkušenost.

Jinak k hodinkám - plácám všema deseti.. dobý kus.

Shodou okolností je mám zrovna na ruce. tedy ty černé. Bezvadný kousek.

Modré sem taktéž vlastnil, ale prvotní extáze trochu rychle vyprchala, tak šly do světa. ( ne daleko, jsou tu na fóru)

Ale v každém případě se řadím mezi spokojené vlastníky tohoto modelu.

Ještě uvažuju safír + AR

Jj, napsal jsem mu at to hodi do jedne objednavky, tak se snad povede .-)

Jinak safir + AR na Sumo se tu nekde resilo, ale nejak to vyvanulo a tak jsem se rozhodl, ze to budu resit az je skrabnu  :crying_anim02:

Ale pokud to mas nejak vice rozpracovane...?  :smile_anim:

Zalezelo by na cenne, ale laka mne to, to je jasne ... pridal bych se asi.

Odesláno (upraveno)

Jj, napsal jsem mu at to hodi do jedne objednavky, tak se snad povede .-)

Jinak safir + AR na Sumo se tu nekde resilo, ale nejak to vyvanulo a tak jsem se rozhodl, ze to budu resit az je skrabnu   :crying_anim02:Ale pokud to mas nejak vice rozpracovane...?   :smile_anim:

Zalezelo by na cenne, ale laka mne to, to je jasne ... pridal bych se asi.

Uz jsem to psal i jinde, zlobi mne formatovani v browseru a prispevky jsou potom divne roztazene, nebude se to opakovat   :crying_anim02:

sorry

Upraveno uživatelem norbu
Odesláno

Zatím to nijak neřeším. Někde to tu je, mám ten dojem Yobokies je má.. jo:

http://s161.photobucket.com/albums/t208/yobokies/Sapphire/

Samotnému se mi do toho nechce, mám je ve stavu "nových"

Koupit to do zásoby, nebo počkat až ho lupnu..

Na druhou stranu, má tam víc zajímavých věciček..

Kucíí, to vypadá hoodně dobře, taky se mi nechce do nich vrtat, zatím ani škrábaneček, ale... Ten modrý AR bych si teda dal líbit.

Kdybyste to někdo objednávali, dejte prosím vědět. Vůbec to nemusí spěchat, jsem ňákej vycinkanej, a prazdniny teprv začly.. :o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...