Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Novinka k posouzení:

mechanical chronograph

Caliber 31681

with stop function

24 Hour display

Stainless steel case

42 x 14 mm

Luminescent hands

screwed stainless steel back

3 ATM water resistant

limited to only 300 Each!

Je to pořádný kus - působí velice robustně i díky své tloušťce!Řemen šířka 22mm. Sklo tvrzené, ploché, minerální.Osvědčený kalibr.

Dělají i jiné varianty - pro milovníky all black i v celé černé.

post-3557-1278608544,04.jpg

post-3557-1278608550,91.jpg

post-3557-1278608558,76.jpg

post-3557-1278608573,33.jpg

post-3557-1278608580,69.jpg

• po měsících...
Odesláno

Mě ljsem hodinky Vostok a upřímně.... ruská nepřesnost !!! Zlatá Seika, či jiné značky.....

Moc bych nesouhlasil-mám dvoje rusy a přesnost je dosti dobrá :smile_anim:

Odesláno

Moc bych nesouhlasil-mám dvoje rusy a přesnost je dosti dobrá :smile_anim:

Též mám dobrou zkušenost; co jsem měl chvilku Vostoky K3, tak jsem měl přesnost 6s/den. Akurát mě tam s..l ten ukazatel dne/noci.

Odesláno

Pilot by som tam neradil, pokial viem tak licenciu na Buran predali, ale nie som si isty, na svojej stranke ich uz nemaju, znacky Volmaxu su Aviator a Sturmanskie

Odesláno

Na nejakem cizím fóru sem četl nějaké náznaky že Pilot je práce juri levenberga že si to zadal kdesi vyrobit podle svých návrhu a že to žádná značka není...tak nevím...

Odesláno

No to mne teda pos..! Před chvilkou jsem jinde psal, že chrono budíky nemusím a tyhle se mi dost zamlouvají. Doufám jen, že stále jsem heterosexuální. :rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Mě to taky štve, chtěl sem je koupit, ale pokud je to pravda, tak je s touhle "historii" kupovat nebudu...

Nezbývá nic jinýho než šetřit na Archimede Pilot Chronograph...

Upraveno uživatelem Sovík
Odesláno

Aviátorů se vůbec nemusíš bát sám jsem jedny minulej tejden prodal -páč se chci posunout vejš- ale jinak jsou super - dej si pozor nemají moc často safír.

Odesláno

Aviátorů se vůbec nemusíš bát sám jsem jedny minulej tejden prodal -páč se chci posunout vejš- ale jinak jsou super - dej si pozor nemají moc často safír.

Promiň, teď ti nerozumím.Kdo tu chtěl, nebo se bavil o Aviatorech?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...