Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil jsem u kamaráda na tyto hodinky. Je to podle mě kopie Vacherona, sice jsem tyhle hodinky na jejich webu nenašel, ale myslím, že jsem už na ně někde narazil. Kupodivu po měsíčním nošení vypadají stále jako nové a jdou prý velmi přesně... No, takže pro zajímavost.

post-12310-1278621454,21.jpg

post-12310-1278621527,9.jpg

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Jo a ještě, zapomněl jsem, nebyl jsem schopný poznat, jestli je to fakt tourbillon, nebo jestli se tam točí jen kolečko. Nikdy jsem tourbillon na vlastní oči neviděl, jak se to vlastně pozná?

Odesláno (upraveno)
  V 8. 7. 2010 v 20:58, 'pevo' napsal:

Jo a ještě, zapomněl jsem, nebyl jsem schopný poznat, jestli je to fakt tourbillon, nebo jestli se tam točí jen kolečko. Nikdy jsem tourbillon na vlastní oči neviděl, jak se to vlastně pozná?

Zkus dát na jůtůbu výraz tourbillon a uvidíš jak to má vypadat....ale dát vacheronský maltézký kříž na něco takového :thumbsdown_anim:

lupinus byl rychlejší :)

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Fajn, já to nevychvaloval, bylo to konstatování. Ale že tu vládne přátelské ovzduší jsem si všimnul už jinde. Díky za vysvětlení.

• Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 8. 7. 2010 v 22:11, 'pevo' napsal:

Fajn, já to nevychvaloval, bylo to konstatování. Ale že tu vládne přátelské ovzduší jsem si všimnul už jinde. Díky za vysvětlení.

Nečerti se zbytečně..o tourbillonu tady toho bylo napsáno spousta /funkce Hledat vpravo nahoře/ a tady je taky hodně kluků vysazených na čínské fejky a toto co jsi sem dal je fakt děs..to je celé :smile_anim: No a komentář od xxxxxfazerxxxxx, co na to říct..snad jedině Bez komentáře.. :)
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Dobrá, díky, já se nečertím snadno. Tourbillon jsem na youtube samozřejmě viděl, princip chápu a hledat taky znám. Ono to na fotce není vidět, ale pod tím maltézkým křížem je klec která se točila i pulsující péro. Zajímalo mě, jestli někdo nezná odkaz na fotku originálu, nebo popis typu. Nechtěl jsem narazit, konečně tohle vlákno má být podle popisu i o takových hodinkách, asúpoň jsem to tak pochopil. Rozhodilo mě, že jdou tak přesně...

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak jsem trošku koukal a to co jsi sem dal jde koupit za 100 euro, což jak sám uznáš je hooodně málo za hodinky s turbem. Když trošku pohledáš tak i čínský tourbillon je mnohem dražší a to už nehovořím o švýcarských hodinkách. A že to funguje? Proč nee, ale jak dlouho bude...no a ten Vacheronský kříž tomu dal fakt ránu :)

Odesláno

No právě, i flying turbo se dá těžko koupit za 300 E a to ještě bůhví co to je, proto mi to nebylo jasný, vzhledem k tomu, že jsem je viděl jen chvíli, tak jsem si nebyl jistej, jestli je to brutál pouťovka nebo něco "lepšího". Možná mě i rozrušilo, že Vacheron je takový můj sen... Děkuji za názor, vážím si toho.

Odesláno (upraveno)

Tak šetři, na chrono24.com jsou nejlevnější VC s turbem za 67 500 dolarů...třeba je můžeš začít sbírat jako majitel tohoto fóra Chronomag..i když přiznává, že je zbírá pouze virtuálně, zatím :)

post-5298-1278631671,08.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
  • po měsících...
Odesláno

fakt tu daj nabuduce nieco normalne...toto je strasny shit... ako taka hruba praca ze rusi pred 50 rokmi robili jemnejsie... vyzera to ako keby to nejaky cinan pidlal s pilnikom... o tom aky to je fake ani nehovorim...

ja osobne by som si ich nedal na ruku... hodil by so ich do kosa.. tiez neoplyvam peniazmi, ale na ruke nosim seika alebo big mako 2...kusy poctiveho zeleza s myslim spolahlivymi srdcom vo vnutri..

a ta tvoja veta ze mam ich uz mesiac a stale vyzeraju dobre :-))))) looool... seika nosim na ruke 3 roky... pri vsetkych cinnostiach...od upratovania, cez rubanie dreva, stahovanie, malovanie, kupanie sa v mori, kupanie sa doma... a vyzeraju ako nove...skus to robit so svojimi.. :-)

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

To není fejk, vždyť je to Parnis !!!!!!! Přece ta známá a nejlepší značka z pohledu cena/ výkon. :crying_anim: :wallbash:

Sorry tohle je Paris, nějak jsem se překouk. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Dali
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

tak ako pise mischa...ma pravdu..

ja beriem ako fake vsetko co sa predava a tvari a hra na nieco co nie je...maltezsky kriz na cinach? :-D

ako som uz pisal, nie som bohaty, ale za par tisic sa daju naozaj kupit kvalitne mechanicke hodinky..

prave dnes mi pridu nove big mako 2. uplne nove z eshopu ceska republika za 166 ?.

Odesláno (upraveno)

Teď jsem narazil na jeden web s replikama a vzpomněl jsem si že jsem podobné cibule nedávno viděl v nějakém příspěvku zde na fóru. Myslím že to je kopie "Blancpain Tourbillon Automatic" - závratná cena 143 doláčů :smile_anim: a mají jich spousty.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Nedávej sem odkazy na fejkařský stránky. Díkes. Milis
Odesláno

Jo a v těch Prim MPM turbech je jeden z těch dvou čínských kalibrů, takže je to dobrý dodavatel kvalitních kalibrů, stejně jako třeba Eta.

A ten Blancpain není ani Blancpain, natož potom turbo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...