Motor Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Zdravim.Mel bych maly dotaz:Mam nove Tag Heuer Carrera CV2010 BA0794 ze znackoveho obchodu jsou to perfektni hodinky ale kdyz je na noc sundam tak se me zastavi.Mel jsem je na ruce asi 8 hodin v sobotu a pres noc se zastavi. Mam to jit reklamovat nebo je nejak natahovat na noc?Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Pokud jsou to automaty, neměl by být důvod nějak je natahovat. Stačí je nosit na ruce a tím by se měly natáhovat. Pokud tomu tak není pak radím reklamovat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Je mozne , ze se nestacily dostatecne natahnout - pokud si treba tech osm hodin pracoval na pc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Ano pracuji vetsinou na Pc takze je nemusim vubec natahovat staci tedy kdyz s nema budu chodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Uvis az je budes mit cely den na ruce... To by melo byt utcite dostatecne, pokud se trochu hybes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Mam je od stredy ale vetsinou jsem je mel polozene zkusim je nosit tedy cely den od stredy jsem je mel pouze 2krat zastavene jinak zbyvajici dny pres noc byli v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Dekuji za odpovedi jsou to kvalitni hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Nechci na mobilním netu hledat co je to za typ ale pokud by to bylo chrono tak na jednostranný nátah toho kalibru je 8 hodin málo. A i při oboustranným nátahu běžných kalibrů to je na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Ja nevim zdali je to chrono jak to muzu zjistit klidne ti to napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Stopky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Tak na stvrzence je napsano Tag Heuer Carrera automat chrono. Ano stopky to ma i to chrono ale stopky vubec nepoustim.mel jsem je asi malo na ruce proto se asik zastavi vzdy rano kolem 6te hodiny ale jen 2 krat se to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Tak to je jasný. Tam to pohání rotor a tady v tomto typu kalibru natahuje jen jedním směrem. Takže je potřeba víc mávat rukama. Z praxe kancelářské krysy vím že ani 10 hodin na stejný kalibr nestačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Muzu je rucne natahovat na noc?jinak diky moc za odpovedi Stou krysou si moji rodinku pobavil :-)) zitra je budu teda mit vic na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Proč na noc? Klidně jim dej 20 otočení korunkou ráno. Pokud má korunka závit, tak bacha ať ho nestrhneš.8 hodin je prostě málo.V manuálu by to mělo být popsáno, kolikrát máš otočit korunkou na natažení. Natahování tohodle kalibru je trochu kontroverzní téma, když se na to díváš dovnitř, tak na jedno otočení korunkou se tam strašně roztočí nějaký kolečko, je to i cítit, jak to tam vrže, ten poměr je takovej opticky i pocitově zdánlivě nepříjemnej, ale zdejší nejpovolanější mistr hodinář tohle nezavrhuje. Navíc o tom jasně manuály píšou - je to prostě automat s manuálním dotahováním, tak se toho neboj. Pravdu může mít i Dantechno, že se pohybuješ na spodní hranici natažení - zkus je třeba natáhnout 30x otočením korunky (neboj, nelze strhnout péro) a pak by i těch 8 hodin možná (pokud jsi aktivní) mohlo jakž takž stačit a nemusel bys furt dotahovat. edit: ještě jsi se ptal, jestli jsou kvalitní - ano, pokud jsou pravý, jsou supr. Je to kvalitní značka a podle mě jediná smysluplná řada od TH a hlavně pěkný závoďácký hodinky. Upraveno 11. července 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Tady na tom videu ( ) uvidíš, jak to vlastně funguje, automatický strojek začíná cca od 1.43 minuty. Točí se tam rotor a ten natahuje mechanismus, pokud sedíš u compu a ruka se moc nehýbe, tak se nedotahují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Jasně, je to na bázi ETA Valjoux 7750, ale i při normální práci na PC se mi nikdy nestalo, že by se tento strojek nenatáhnul prakticky naplno. Na windru sice chce 850 otoček jen v jenom směru, ale, chlapi, to nikdy třeba nejdete na záchod, pár metrů k autu s normálním pohybem levačky....?Podle mě to chce hodináře. Asi drhne rotor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Diky dneska pres noc byli vpohode behemdne je necham na ruce a uvidim zitra rano.Jinak diky chlapy za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 (upraveno) Podle mě to chce hodináře. Asi drhne rotor. Zažil jsem 3 lidi, včetně sebe, kterým se občas při kancl práci 7750 nenatáhla a ráno stála. Jeden z nich si zajistil audienci u mechana aby následně slyšel: a ty je nedotahuješ? Vždyť jim nic neni. Jediný hodinky s 7750 který jsem nemusel dotahovat byly IWC portuguese chronograph (možná jiný převod, možná jsem je jen víc nosil). Upraveno 12. července 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Zažil jsem 3 lidi, včetně sebe, kterým se občas při kancl práci 7750 nenatáhla a ráno stála. Jeden z nich si zajistil audienci u mechana aby následně slyšel: a ty je nedotahuješ? Vždyť jim nic neni. Jediný hodinky s 7750 který jsem nemusel dotahovat byly IWC portuguese chronograph (možná jiný převod, možná jsem je jen víc nosil). pravda,jediny IWC s 7750 to nepotrebujou....ostatni sou na tom,tak jak pises...podle meho je to normalka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Chlapy díky za odpovědi.Tak je nosím denně cca 12 hodin a šlapou jak hodinky takže je vše v pohodě.Jaký máte názor na ty moje hodinky žádnou recenzi jsem nenašel při nákupu ale libí se mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se