ricous Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Slovy klasika: "To muselo dát práce - a přitom taková blbost..." Nápad pobavil a rozhodně lepší, než si kupovat na zkoušku fejky... 1
Jay Doll Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 To je super! Zajtra pôjdem do toho tiež Já si snad takhle během pár dní pořídím své vysněné PP Sky Moon Tourbillon
wyvern Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Začátkem příštího měsíce tam plánuju jet a navštívit i fabriku Glashütte original, tak bychom se mohli domluvit a udělat nějakou hromadnější akci To by nebyl úplně špatnej nápad. Pokud se tam do té doby sám jinak nedostanu a všimnu si, že se tu něco bude chystat, tak bych se i přidal. Jsem tu zatím víceméně takovej náhodnej návštěvník, takže spíš půjde o to si vzpomenout a všimnout Dobry a dobrej je i vyber hodinek. Zrovna tyhle tu pred par mesici prodaval Nightingale za cca. 14 kkc, tak se treba zase nekdy v prodejni sekci objevi. A jeste zkus sledovat projedni vlakno Biete na nemeckem Nomos foru. Díky za tipy. Fórum neznám, takže určitě prozkoumám! Upraveno 11. července 2010 uživatelem wyvern
spiderer Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Tak tohle je fakt masakr..bomba!!!
Návštěvník tolja Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Taková blbost, a co to muselo dát práce?
David Neckar Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hodinky pekne, jaka je jejich presnost?
onney Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak to se mi vážně líbí. Už jsem o tom také párkrát přemýšlel, ale neměl bych na to nervy. Jakou mají vodotěsnost?
Skalamander Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Přesuňte prosím vlákno do sekce "Nezávislí hodináři"
klopy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Já si před koupí vystřihl plastové kolečko a na provázku jsem si ho přidělal k ruce. Kvůli průměru hodinek Ale na tohle nemám :-)
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Teď už zbývá jen naspořit na ty opravdický... Super Mozna kdybys vyrabel modely na objednaku a strilel to tady po stovce, tak na ne mas za 14 dni
vanderB. Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 taky jsem si vzpomněl na Ábíčko tohle kdyby tam vycházelo a ne nějaký přiblblý hrady...nebo by to mohlo vycházet teď v tom novým časáku Watch It 1
911 Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 jako mohl by to byt zajimavy byznys plan 1 1
stopa99 Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 taky jsem si vzpomněl na Ábíčko tohle kdyby tam vycházelo a ne nějaký přiblblý hrady...nebo by to mohlo vycházet teď v tom novým časáku Watch It Tak to je podla mna SUPER napad na prilohu do takeho casaku... 1
PepaSFI Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 doplň na to logo chronomagu a udělej z toho pdf ke stažení. Taková limitka tady ještě nebyla. Ikdyž tohle by byla spíš nelimitovaná edice. Možná by bylo fajn až se bude zas páchat nějaká ta dobročinnost tak to namnožit a dát někam dětem ať si vystřihujou.
wyvern Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Musím uznat, že nápad dát k dispozici nějaký pdf nebo to zpracovat jako přílohu pro časopis opravdu nezní špatně! Nakreslit hodinky a opatřit návodem k sestavení by měla být docela hračka a bývalých abíčkářů, kteří by si pak něco z toho slepili tu je taky koukám víc... hm..
Návštěvník YPO Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Musím uznat, že nápad dát k dispozici nějaký pdf nebo to zpracovat jako přílohu pro časopis opravdu nezní špatně! Nakreslit hodinky a opatřit návodem k sestavení by měla být docela hračka a bývalých abíčkářů, kteří by si pak něco z toho slepili tu je taky koukám víc... hm.. rozhodně to je dobrý počin pro nerozhodné - já bych to nikdy neslepil, ale na drobnou práci mám lolohha
pavča Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak takhle daleko jsem nedošel, já jsem několikrát papírové hodinky zkoušel, ale ne v trojrozměrném provedení, no nebylo to ono, toto tedy baštím a už si jdu koupit kbelík lepidla. Díky za nápad.
klopy Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Možná, že by stálo za to použít slaboučké PVC. Dobře se s ním dělá a model by byl ještě realičtější.
Traveller Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Super nápad. Já používám takovou hmotu, co se dává do balíků při převozu elektroniky (něco jako polystyren, jen se nedrolí). Vyřežu model 1:1, provleču NATO strap a zkouším. Příště ještě zkusím nalepit ciferník
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se