Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slovy klasika: "To muselo dát práce - a přitom taková blbost..."

Nápad pobavil a rozhodně lepší, než si kupovat na zkoušku fejky...

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Začátkem příštího měsíce tam plánuju jet a navštívit i fabriku Glashütte original, tak bychom se mohli domluvit a udělat nějakou hromadnější akci :)

To by nebyl úplně špatnej nápad. Pokud se tam do té doby sám jinak nedostanu a všimnu si, že se tu něco bude chystat, tak bych se i přidal. Jsem tu zatím víceméně takovej náhodnej návštěvník, takže spíš půjde o to si vzpomenout a všimnout :)

Dobry a dobrej je i vyber hodinek. Zrovna tyhle tu pred par mesici prodaval Nightingale za cca. 14 kkc, tak se treba zase nekdy v prodejni sekci objevi. A jeste zkus sledovat projedni vlakno Biete na nemeckem Nomos foru.

Díky za tipy. Fórum neznám, takže určitě prozkoumám!

Upraveno uživatelem wyvern
Odesláno

Já si před koupí vystřihl plastové kolečko a na provázku jsem si ho přidělal k ruce. Kvůli průměru hodinek :D Ale na tohle nemám :-)

Odesláno

taky jsem si vzpomněl na Ábíčko :D tohle kdyby tam vycházelo a ne nějaký přiblblý hrady...nebo by to mohlo vycházet teď v tom novým časáku Watch It

• Dát hlas 1
Odesláno

taky jsem si vzpomněl na Ábíčko :D tohle kdyby tam vycházelo a ne nějaký přiblblý hrady...nebo by to mohlo vycházet teď v tom novým časáku Watch It

Tak to je podla mna SUPER napad na prilohu do takeho casaku... :thumbsup_anim:
  • Dát hlas 1
Odesláno

doplň na to logo chronomagu a udělej z toho pdf ke stažení. Taková limitka tady ještě nebyla. Ikdyž tohle by byla spíš nelimitovaná edice. Možná by bylo fajn až se bude zas páchat nějaká ta dobročinnost tak to namnožit a dát někam dětem ať si vystřihujou.

Odesláno

Musím uznat, že nápad dát k dispozici nějaký pdf nebo to zpracovat jako přílohu pro časopis opravdu nezní špatně! :) Nakreslit hodinky a opatřit návodem k sestavení by měla být docela hračka a bývalých abíčkářů, kteří by si pak něco z toho slepili tu je taky koukám víc... hm.. Posted Image

Návštěvník YPO
Odesláno

Musím uznat, že nápad dát k dispozici nějaký pdf nebo to zpracovat jako přílohu pro časopis opravdu nezní špatně! :) Nakreslit hodinky a opatřit návodem k sestavení by měla být docela hračka a bývalých abíčkářů, kteří by si pak něco z toho slepili tu je taky koukám víc... hm.. Posted Image

rozhodně to je dobrý počin pro nerozhodné - já bych to nikdy neslepil, ale na drobnou práci mám lolohha :)
Odesláno

Tak takhle daleko jsem nedošel, já jsem několikrát papírové hodinky zkoušel, ale ne v trojrozměrném provedení, no nebylo to ono, toto tedy baštím a už si jdu koupit kbelík lepidla. Díky za nápad.

Odesláno

Možná, že by stálo za to použít slaboučké PVC. Dobře se s ním dělá a model by byl ještě realičtější.

Odesláno

Super nápad. Já používám takovou hmotu, co se dává do balíků při převozu elektroniky (něco jako polystyren, jen se nedrolí). Vyřežu model 1:1, provleču NATO strap a zkouším. Příště ještě zkusím nalepit ciferník :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...