Přejít na obsah

Dotaz na moderatory

carpaccio

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada
Odesláno

Mohl bych se, prosim, zeptat, proc bylo smazano Tadovo prodejni vlakno (letecke Longines)?

Predem dekuji za odpoved.

c.

Protože jsem o to požádal.

Odesláno

Vlakno se jmenuje "Dotaz na moderatory." Rad bych si tedy pockal na odpoved nekoho kompetentniho. Dekuji.

Viz Taduv prispevek, vlakno jsem smazal na jeho zadost..

yed69 - to je hned no.. :D

Posted Image

Odesláno

Viz Taduv prispevek, vlakno jsem smazal na jeho zadost..

Mohu se zeptat, zda je v poradku, ze na stejnou zadost v nekterych pripadech moderatori reaguji vyhovenim a v jinych pripadech ji zamitaji?

Je tedy rozhodnuti o vyhoveni takovemuto pozadavku dano jen naladou daneho moderatora, ne pravidlem?

Predem dekuji za odpoved.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Je tedy rozhodnuti o vyhoveni takovemuto pozadavku dano jen naladou daneho moderatora, ne pravidlem?

Nálada moderátora s tím nemá co dělat. Je to prostě dáno jeho uvážením a rozhodnutím.:)
Odesláno

Nálada moderátora s tím nemá co dělat. Je to prostě dáno jeho uvážením a rozhodnutím.:)

Rozumim tomu tedy spravne, ze je nesystemovost rozhodnuti podle Tveho soudu ok?

Jinymi slovy, ze je v poradku, kdyz jsou dve stejne zadosti tohoto charakteru posouzeny dvema moderatory protichudne?

Návštěvník Kamil
Odesláno

.... kdyz jsou dve stejne zadosti tohoto charakteru posouzeny dvema moderatory protichudne?

Myslíš něco konkrétního?
Návštěvník Kamil
Odesláno

Ano. A dostanu odpoved?

A proč bys neměl? Co to je zase za komplot, že se ptáš tak blbě dopředu?
Odesláno

A proč bys neměl? Co to je zase za komplot, že se ptáš tak blbě dopředu?

Radeji prejdu polemiku na tema, kdo se tu pta blbe, nebo kolik komplotu jsem tu spachal, ze je tohle "zase komplot."

Namisto toho Ti odpovim - rad bych dostal jednoduchou odpoved na svou otazku namisto uhybavych otazek typu, zda myslim neco konkretniho.

Pro jistotu otazku opakuji:

"Rozumim tomu tedy spravne, ze je nesystemovost rozhodnuti podle Tveho soudu ok?

Jinymi slovy, ze je v poradku, kdyz jsou dve stejne zadosti tohoto charakteru posouzeny dvema moderatory protichudne?"

EDIT: typo

Návštěvník Kamil
Odesláno

.kdyz jsou dve stejne zadosti tohoto charakteru posouzeny dvema moderatory protichudne?"

Už se ptám podruhé a naposled. Myslíš nějaký konkrétní případ? Jinak se asi nemáme o čem bavit...
Odesláno

Už se ptám podruhé a naposled. Myslíš nějaký konkrétní případ? Jinak se asi nemáme o čem bavit...

Tak pro ucely teto diskuse predpokladejme, ze myslim abstraktni priklad.

Bylo by takove jednani moderatora v poradku?

A bonusova otazka: Opravdu se potrebujes vylhat z konkretniho prikladu? Opravdu nemuzes zodpovedet naprosto jasnou otazku?

EDIT: typo

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak pro ucely teto diskuse predpokladejme, ze myslim abstraktni priklad.

Myslíš nějaký konkrétní případ?

Jinak se asi nemáme o čem bavit...

PRAVIDLA:

Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsem čekal s jakým odhalením přijdeš a ty vlastně nic nemáš. Jenom zase prudíš.

A to musím ráno vstávat a nešel jsem kvůli téhle debatě o ničem spát.:(

Odesláno

PRAVIDLA:

Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující.

Tzv. univerzalni odpoved. Predpokladam tedy, ze v pripade dokolozeni konkretniho pripadu neni duvod namahat se jinou argumentaci.

Napr. v tomto vlakne je nasledujici reakce vyjadrenim nazoru moderatora:

Nic se promazávat nebude.

Zavři celé vlákno a na zbytek věcí si udělej nový prodej, jestli chceš.

V Tadove vlakne byla protichudna reakce rovnez vyjadrenim nazoru (jineho) moderatora.

Vec je vyresena v souladu s jasnym pravidlem, ze?

Jsem čekal s jakým odhalením přijdeš a ty vlastně nic nemáš. Jenom zase prudíš.

A to musím ráno vstávat a nešel jsem kvůli téhle debatě o ničem spát.:(

Kopes kolem sebe hezky, ale ne moc vecne...

Co takhle mi po nekolika myslenkove prazdnych vyrocich dat radsi odpoved na jasne formulovanou otazku?

Odesláno

carpaccio - je moc hezky, ze te touha si zanadavat privedla zpet na chronomag, ale aby to tvoje pruzeni melo nejakej valnejsi vyznam, mel by ses to snazit alespon trosku maskovat - aby ses necitil ukrivden, tak ti na tvoje otazky odpovim, jen doufam, ze pak nebude cela rada dalsich a jeste hloupejsich, to uz bych se ti na to potom musel vy..hmmm :)

..proc bylo smazano Tadovo prodejni vlakno (letecke Longines)? - Viz Taduv prispevek, vlakno jsem smazal na jeho zadost..

Mohu se zeptat, zda je v poradku, ze na stejnou zadost v nekterych pripadech moderatori reaguji vyhovenim a v jinych pripadech ji zamitaji? - viz pravidla: Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující.

Je tedy rozhodnuti o vyhoveni takovemuto pozadavku dano jen naladou daneho moderatora, ne pravidlem? - uz ti odpovidal Kamil, zalezi na uvazeni moderatora, zbytek viz pravidla: Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující.

Jinymi slovy, ze je v poradku, kdyz jsou dve stejne zadosti tohoto charakteru posouzeny dvema moderatory protichudne? - Tady te otazce nerozumim, proto posilam doplnujici otazku - Uz jsi tady videl 2 stejne zadosti u ktere bylo kazde vyhoveno jinak? Pokud ano uved konkretni priklad, pokud ne, neptej se tak blbe..

Opravdu se potrebujes vylhat z konkretniho prikladu? Opravdu nemuzes zodpovedet naprosto jasnou otazku? - Odpovim za Kamila :D 1) Ne, 2) Pokladas nesmyslne otazky, mozna ti pomuze, nejprve premyslet a teprve pote se ptat, protoze to co z tebe leze za nesmysly za reakci nestoji..

---

To jsou odpovedi pro tebe, doufam, ze budou dostacujici, pokud ne, klidne se ptej dal, jen bud strucnejsi a snaz se formulovat otazky tak, aby davaly smysl, jinak ti na ne odpovidat nebudu. Kazdopadne vitej zpet, jsi jeden z mala prudicu, ktery prilezl shrbene zpatky ne kvuli tomu, ze by mu chybely hodinky ci diskuze o nich, ale kvuli tomu aby mohl pokracovat v nesmyslnych diskuzich :D

Odesláno

carpaccio - je moc hezky, ze te touha si zanadavat privedla zpet na chronomag, ale aby to tvoje pruzeni melo nejakej valnejsi vyznam, mel by ses to snazit alespon trosku maskovat - aby ses necitil ukrivden, tak ti na tvoje otazky odpovim, jen doufam, ze pak nebude cela rada dalsich a jeste hloupejsich, to uz bych se ti na to potom musel vy..hmmm :)

..proc bylo smazano Tadovo prodejni vlakno (letecke Longines)? - Viz Taduv prispevek, vlakno jsem smazal na jeho zadost..

Mohu se zeptat, zda je v poradku, ze na stejnou zadost v nekterych pripadech moderatori reaguji vyhovenim a v jinych pripadech ji zamitaji? - viz pravidla: Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující.

Je tedy rozhodnuti o vyhoveni takovemuto pozadavku dano jen naladou daneho moderatora, ne pravidlem? - uz ti odpovidal Kamil, zalezi na uvazeni moderatora, zbytek viz pravidla: Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující.

Jinymi slovy, ze je v poradku, kdyz jsou dve stejne zadosti tohoto charakteru posouzeny dvema moderatory protichudne? - Tady te otazce nerozumim, proto posilam doplnujici otazku - Uz jsi tady videl 2 stejne zadosti u ktere bylo kazde vyhoveno jinak? Pokud ano uved konkretni priklad, pokud ne, neptej se tak blbe..

Opravdu se potrebujes vylhat z konkretniho prikladu? Opravdu nemuzes zodpovedet naprosto jasnou otazku? - Odpovim za Kamila :D 1) Ne, 2) Pokladas nesmyslne otazky, mozna ti pomuze, nejprve premyslet a teprve pote se ptat, protoze to co z tebe leze za nesmysly za reakci nestoji..

---

To jsou odpovedi pro tebe, doufam, ze budou dostacujici, pokud ne, klidne se ptej dal, jen bud strucnejsi a snaz se formulovat otazky tak, aby davaly smysl, jinak ti na ne odpovidat nebudu. Kazdopadne vitej zpet, jsi jeden z mala prudicu, ktery prilezl shrbene zpatky ne kvuli tomu, ze by mu chybely hodinky ci diskuze o nich, ale kvuli tomu aby mohl pokracovat v nesmyslnych diskuzich :D

Jo, tak tohle mi na otazky vskutku odpovida. :) Tak hlavne ze vime, ze je nazor moderatora rozhodujici.

:wheelchair:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...