Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná už to tu bylo, ale nějak mi to vyhledávání nejde. Prosím o inspiraci, co by se dalo pořídit.

Mám dvoje hodinky. Omegy bondovky limitovanou edici, které nosím každý den. A Heuery Autavia, se kterýma jezdím na okruhový závody.

Přemýšlím o něčem dalším, protože je mi občas líto nebo se bojím někam tahat Omegy. Třeba na turnaj, kde nechávám věci v šatně nebo v autě nebo prostě jinde na víkendu, kde by mohly ty dva kousky zbytečně dojít úhoně.

Požadavky na víkendové hodinky by byly asi následující.

- mechanické - nechci quartz

- cena do 10 tis.

- nemusí být nové

- nemusely by se podobat tomu, co mám. Takže další potápky mě asi nenadchnou.

- velikost tak nějak kolem 40-42mm

- nejsem zrovna extravagantní typ

Zkuste něco poradit. Býval bych si pořídil třeba nějaké nové Primky, ale ta cena je teda úplně mimo. (Peace :)

Odesláno

V případě hodinek na víkend asi bude tentokrát rozhodovat vzhled. Těžko si vyberu podle in-house kalibru, že? :)

Jsem spíš na sportovní design. Ale uvidíme. Třeba mě zaujmou i nějaký pilotky nebo tak něco.

Odesláno (upraveno)

A já radím Archimede Arcadia. Mám je dnes první den a jsem nadšen. Safír,42mm,WR50M, strojek ETA2824-2 v chronoshopu za 9 500 Kč, prostě krása !!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Petrson
Odesláno

A já radím Archimede Arcadia. Mám je dnes první den a jsem nadšen. Safír,42mm,WR50M, strojek ETA2824-2 v chronoshopu za 9 500 Kč, prostě krása !!!

Diky za tip, jsou pekny. Takovy bych si predstavil k solidnimu obleceni do prace. Nevezmu si je asi na vikend na chatu. Tohle urcite nehledam.

Odesláno

Musej bejt víkendovky mechanický? To znamená je udržovat v chodu přes týden...

Mě se osvědčily Casio Giez GS 1100 na tahu. Nic s nimi nemusím dělat, nabíjí a seřizují se samy. Celkem dost toho umí.

A díky ručičkám, absenci displeje a hlavně díky tahu vypadají dospěle (viz moje galerie).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...