cody Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 (upraveno) Pokud chces porovnavat komplet do detailu nenajdes asi zadne prirovnani:-( Nebud negativni! Jestli te tak trapi ceny ber to tak. Stejne drtiva vetsina z nas kupuje jak pouzite hodinky tak pouzita auta. TH Aquagrapy jsem dokazal poridit pouzite. Kdybych nepotreboval kombika a uletel do Porsche 911 tak bych ho pred dvouma mesicema mohl poridit taky. Sice stare (no a co?) a musel bych jednu vejplatu pritlacit navic. Nakonec u nas v Netolicich na vsi (jak ti Gandalf muze potvrdit) s nim jezdi mistni pneuservisman. Upraveno 13. července 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 K Volvu mi idu Omegy-ani jedna značka sa na nič nehra.A kedže Swatch group je VW koncern, tak Blancpain by mal byť Lamborghini (ved s nim maju aj zmluvu), hoci mi toto prirovnanie nevonia.V podobnom duchu potom JLC a Aston Martin Audemars Piguet-Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klopy Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 K Volvu mi idu Omegy-ani jedna značka sa na nič nehra. A kedže Swatch group je VW koncern, tak Blancpain by mal byť Lamborghini (ved s nim maju aj zmluvu), hoci mi toto prirovnanie nevonia. V podobnom duchu potom JLC a Aston Martin Audemars Piguet-Ferrari To mě potěšilo. Protože Omegy by se mi líbily a dost po nich koukám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 K Volvu mi idu Omegy-ani jedna značka sa na nič nehra. A kedže Swatch group je VW koncern, tak Blancpain by mal byť Lamborghini (ved s nim maju aj zmluvu), hoci mi toto prirovnanie nevonia. V podobnom duchu potom JLC a Aston Martin Audemars Piguet-Ferrari ak to berieme z pohladu zmlúv tak AP je maserati a ferrari je OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 ak to berieme z pohladu zmlúv tak AP je maserati a ferrari je OP Ja myslim, ze OP uz pre Ferrari nerobi. Aspon na stranke im zmizla sekcia Ferrari. Omega - BMW Ferrari - Alfa Romeo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Ja bych Rolex a Mercedes rozdelil. Mercedes, to je JLC a k roladam bych spis priradil BMW. Toyota/Lexus pekne sedi k tomu Seiko/Grand Seiko, to se vazne povedlo. Ale co treba Nomos? To bude orisek . Ale vseobecne souhlasim s vyse uvedenymi paralelami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 K Volvu mi idu Omegy-ani jedna značka sa na nič nehra. A kedže Swatch group je VW koncern, tak Blancpain by mal byť Lamborghini (ved s nim maju aj zmluvu), hoci mi toto prirovnanie nevonia. V podobnom duchu potom JLC a Aston Martin Audemars Piguet-Ferrari No jistě, a Bentley bude Breguet. Jen mne nenapadá, když už se bavíme o těch Volkswagenech, co potom bude Bugatti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 porsche nemoze byt tag heuer uz len z dovodu cenoveho rozpatia... porsche nerobi "lacne" auta. Však Tag Heuer taky nedělá nějak extra laciné hodinky. Jasně že se najdou levnější modely, ale Tag Heuery má asi každej spojen hlavně s Carrerama a Monacama, a to nijak levné hodinky nejsou. Když si vezmeš, že nejlevnější Porsche Boxter pořídíš za 1,3 milionu, tak hodinky okolo 80 000 Kč jsou adekvátní. Stejně tak pro někoho, kdo si pořídí Oktávku za 500 000 Kč, jsou adekvátní hodinky za 40 000 Kč. Samozřejmě je nutno z těchto příměrů vyjmout všechny postižené, kteří jsou ochotni za hodinky dát klidně polovinu ceny svého auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 nomos... mozno rinspeed mono ego vlastny motor akurat cenove hladiny nesedia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 hm este som porozmyslal... rinspeed a podobne budu asi nezavisli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 ...co potom bude Bugatti?Parmigiani, co jiného? Já zase marně přemýšlím, co by se hodilo k Ulysse Nardin.Mně by k nim sedělo BMW, taky dělají relativní masovku i špičkové modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 (upraveno) ak to berieme z pohladu zmlúv tak AP je maserati a ferrari je OP Lenže Maserati si už zobral Kalifx pre Panerai No jistě, a Bentley bude Breguet. Jen mne nenapadá, když už se bavíme o těch Volkswagenech, co potom bude Bugatti? Bugatti bude Urwerk alebo Richard Mille, VW-neVW Ja bych Rolex a Mercedes rozdelil. Mercedes, to je JLC a k roladam bych spis priradil BMW. Toyota/Lexus pekne sedi k tomu Seiko/Grand Seiko, to se vazne povedlo. Ale co treba Nomos? To bude orisek . Ale vseobecne souhlasim s vyse uvedenymi paralelami. Ne ne ne, JLC nie je tak proflakle ako Rolex a pre bežneho človeka je to dosť nejasna značka, navyše, kde je u JLC paralela s Ačkovym Mercedesom ? EDIT hm este som porozmyslal... rinspeed a podobne budu asi nezavisli Podla zmluvy je Rinspeed Carl F. Bucherer Upraveno 13. července 2010 uživatelem xlaque 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 K Volvu mi idu Omegy-ani jedna značka sa na nič nehra. A kedže Swatch group je VW koncern, tak Blancpain by mal byť Lamborghini (ved s nim maju aj zmluvu), hoci mi toto prirovnanie nevonia. V podobnom duchu potom JLC a Aston Martin Audemars Piguet-Ferrari A kdo si potom hrá, když ne Omega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Mně by k nim sedělo BMW, taky dělají relativní masovku i špičkové modely. K UN přece jedině tohle, Kamile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 To je AUDI ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 To je AUDI ne? Ja ja R8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Kam dame Fortis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 (upraveno) Kam dame Fortis? Subaru..obě značky myslim celkem žijou ze svojí slavný "minulosti" - Impreza, rallye, u Fortisu kosmonauty.. Plus ty modrý hvězdičky samozřejmě. V poslední době žádná velká invence (nekamenovat, můj laickej dojem) ani u jednoho. EDIT: Vida a ještě jedna věc mě napadla - obě tyhle značky maj jednu libůstku kterou jestli se nepletu nikdo jinej nemá - Fortis automatický chronografy s budíkem, Subaru diesel typu boxer. Upraveno 13. července 2010 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Panerai rozhodně spíš Ferrari než Maseratti.Saab = Zenith je výborná volba.BMW = Omega, proč neTag H. rozhodně ne Porsche, viděl bych to spíš na Opel Co Breitling? Bentley se mi k nim nehodí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Ulysse Nardin - Wiesmann http://www.wiesmann.com/de/modelle/roadster_mf4 (motor z BMW M5)Omegy jste zařadili k VW passat popř. k Volvu... co tedy nejlépe k Alfa Romeo GT? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se