PetrK Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Chtěl bych poprosit o radu. Mám hodinky Lumzilla L3 - spokojenost, jen když povytáhnu korunku na nastavení čau - vteřinovka se nezastaví - není možno tedy nastavit přesný čas. U jiných automatů co mám se ručička vždy po vytáhnutí korunky na max. zastaví.Te to u strojku seiko standard nebo je někdy chyba. Díky. Petr
Bert Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 V 14. 7. 2010 v 7:20, 'PetrK' napsal: Chtěl bych poprosit o radu. Mám hodinky Lumzilla L3 - spokojenost, jen když povytáhnu korunku na nastavení čau - vteřinovka se nezastaví - není možno tedy nastavit přesný čas. U jiných automatů co mám se ručička vždy po vytáhnutí korunky na max. zastaví. Te to u strojku seiko standard nebo je někdy chyba. Díky. Petr Řekl bych, že je tam strojek SII NH25A11J. Ten nemá hacking, takže vteřinovka vesele pádí dál. O hackingu si tady na fóru můžeš pár věcí přešíst. Hledej :-)
bandicoot Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Hacking je fíčura, kterou někdo má, někdo ne. Jeho absence se dá nahradit protitlakem na korunku a zastavením vtěřinovky.Ale v jádru je to zbytečnost. Že bych ho postrádal u svých bejvalých JLC nebo současných Zenith, to né.
PetrK Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Díky chlapi za vysvětlení pomohli jste mi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se