Hasňa Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Ahoj, okurka je v plnem proudu, v praci neni do ceho pichnout, tak treba budete mit chut a cas mi trochu pomoct. Ukol je to, uznavam, nelehky. Bracha ma v srpnu ctyricatiny. Hodinky jsou klasicky darek chronomagora. Navic on ted zadne nema, tak se to hodi. Jeho pozadavky byly vcelku jednoduche. Poti se mu pod hodinkama ruka, takze vodotesne, aby se mu nezamlzily (ty, co mel pred tim, musela byt skutecna kvalita.. :-)) a se silnou luminiscenci, aby videl na posedu na nocni cekane, kolik je hodin. Ja jeste doplnim dalsi charakteristiky. Jednoduche, automat, zadne komplikace, safirove sklo, kovovy tah a co tentokrat, zcela vyjimecne, povazuji za pomerne dulezite ke, aby to byla znama svycarska znacka, kterou rekognoskuje, z naseho pohledu, i amater a vyvola v nem mily pocit hodnotnych hodinek. Kalibr, vnitrni zdobeni a podobne veci bratr neoceni. Je to sedlak, lesnik, zahradnik, simpleton. Cim odolnejsi tah, stezejky (sroubovaci), luneta, tim lepsi. Cenove bych to videl tak kolem deseti az patnacti. V pripade paradni alternativy bych i pritlacil. Co? Jak to vidite, decka? Existuje vubec neco takoveho? Proste takove nejake Railmastery 42mm za tricet koliku. :-) Cim vice navrhu, tim lepe. Budu mu je posilat a vybirat je budeme spolecne, predem. Prekvapeni by mohlo dopadnout spatne. Sice tam nebude to "Ach!" pri otevreni, ale zase se mu mozna budou libit. Railmastery bych mu ani neposilal, ty bych bral hned.. :-) Za jakoukoliv pomoc a namety predem dekuji. Upraveno 14. července 2010 uživatelem Hasňa
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 automat ... znama svycarska znacka .... stezejky (sroubovaci) ... tak kolem deseti az patnacti Hasno maji byt nove ? Pokud ano, jsem zvedavy, kolik dostanes tipu, ale myslim, ze jich moc v teto cene nebude.
Hasňa Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Railmastery bych bral z druhe ruky. Jinak radsi nove. Ja vim, ze je to asi nerealne. Certina, treba, beru v tomhle pripade, jako dobrou znacku. Za paradni kus, co by se libil me i mu dam i tricet. Vic se mi ale zda vyhazovani penez. On neni chronomagor. Bohuzel je mi jasne, ze ty pozadavky determinuji cenu dost vysoko. Obzvlaste ten na "znamou" firmu. A to jsem jeste zapomnel datumovku. No, uvidime. Lidi tady maji dobry prehled, treba neco vyplave na povrch.
B.F.G. Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Taky bych napsal Certina DS, ale ta luminiscence, to nevím teda. Ono bude u echt švajcu problém vybrat i v kvarcu, natož automatu. Pokud 30 tak co Orisky na Ebay? totok a mraky dalších... Upraveno 14. července 2010 uživatelem B.F.G.
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Zkusime ... Longines Hydro Conquest Diver (+/- 750 Euro)
Hasňa Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Baker, ty nejsi moderatorem jen tak nahodou. Tyhle me nenapadly. Neni to moje nejoblibenejsi firma, ale pozadavek na "zvucnost" jmena splnuji dokonale. A zda se, ze i vsechny ostatni pozadavky. Skoda, ze nemaji sroubovane stezejky. Mas bod a zatim vedou. Ta cena je fakt takova? Kdyby to byl chronomagor, tak mu koupim Stowa Seatime a je to. B.F.G.: Keramicky bezel je parada, znacka parada, ale titan ne, to neprojde pres mne. Upraveno 14. července 2010 uživatelem Hasňa
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Vychazim z cen u Haffnera kam chodim pro orientacni cenove info, zatim jsem vse sehnal levneji nez u nej. Modre a cerne + zive fotky.
B.F.G. Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Baker, ty nejsi moderatorem jen tak nahodou. Tyhle me nenapadly. Neni to moje nejoblibenejsi firma, ale pozadavek na "zvucnost" jmena splnuji dokonale. A zda se, ze i vsechny ostatni pozadavky. Skoda, ze nemaji sroubovane stezejky. Mas bod a zatim vedou. Ta cena je fakt takova? Kdyby to byl chronomagor, tak mu koupim Stowa Seatime a je to. B.F.G.: Keramicky bezel je parada, znacka parada, ale titan ne, to neprojde pres mne. Ale no tak, snad se nějak dohodnem... Ten odkaz je jen pro příklad, po netu je jich dost a dost...
emte Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Fortisky B42 Diver od Zeetana by boli za 1000$. Neviem kolko to je v CZK, asi to bude nad limit. No hodinky su to pekne a znacka je myslim celkom znama Upraveno 14. července 2010 uživatelem emte
Hasňa Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Jo, mezitim uz jsem se tam koukal taky, nebot ja ho taky pouzivam casto. :-) Jednoznacne cerne, baleni je taky reprezentativni.
Hasňa Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Fortisky jsou drazsi a maji AR na vnejsi strane skla. Coz je pro brachu naprosto nevhodne. Mel by to poskrabane za tyden. To ty Lonziny nemaji, cimz si u me jeste dale stouply. Existuje k nim kaucuk?
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Ty Oris Divers jsou dobry, bohuzel prumer 44mm je trochu zavadejici, na ruce vypadaji spis jako by mely 40mm. Jednu dobu jsem chtel Oris Divers GMT Date, ale jak jsem je dal na ruku, hned me to preslo. Pri trose stesti sezenes do 15 tis. tyto Oris Williams Pointer date, problem bych u nich videl WR, ktera je tusim pouze 50m
Hasňa Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Ty jsou pekne, ten integrovany kaucuk je paradni, ale WR a GMT je zbytecne. Bracha jezdi maximalne z Roudnice do Prahy a na Moravu.
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Existuje k nim kaucuk? Existuje.
Hasňa Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Ty Omegy not bad, ale ty Lonziny asi better. http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=139&page=1 Navic na tom kaucuku vypadaji taky perfektne. Zatim to vypada na ne. Kde by sly koupit v Cesku, v idealnim pripade pres sit? Ty Omegy by mely to kouzlo, ze to nejsou potapky. Bracha se nepotapi. Jsou to civilni hodinky s velkou vodeodolnosti.
tombed Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) třeba u Häffnera popř. mírně jeté zde Upraveno 14. července 2010 uživatelem tombed
Hasňa Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Jo, u Hafana by to slo, ale v Cesku je nikdo neprodava? Kdyby byly nekde v Praze, tak bych tam vzal brachu a koupili bychom je spolu. To by byla docela kultura.
Baker Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Zkus obeslat prodejce, zda je nema nekdo skladem, najdes je na ofic. webu, objednat je bude asi problem, dovozce Longines do CR skrachoval.
Hasňa Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Aha, no tak to se neda nic delat. Objedname je z Germanie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se