cigi Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Asi bych volil nějaké ollech&wajs. Eventuálně seriový prim. Sportovně laděný seika jsou myslím v této relaci. Kronium bych si určitě taky prošel. Rusy bych pominul.
Tomasek Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tazatel napsal: kojan: Čti a čti a čti starší vlákna na tomto foru a nakonec si koupíš hodinky o dost dražší, stejně tak jako většina nováčků na tomto foru. Je to jako se vším, když si chceš z něčeho dobře vybrat, musíš to nejprve dobře poznat, chvilku to potrvá a hodně času spolkne. U hodinek je problém ten, že je to přeci jen až moc osobní věc a navíc každý má jiný vkus. kojan to chce pro budoucího tchána , jeho vlastní čas teprve přijde!
vor Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 A co tak SEIKO SAMURAI?? Recenze byla na chronomagu.
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Jo Seika je taky rozumná volba a poměrně velká svoboda při výběru barev ciferníku a tvarů pouzder. Hodně dobrý poměr "cena/výkon".
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tomasek napsal: Tazatel napsal: kojan: Čti a čti a čti starší vlákna na tomto foru a nakonec si koupíš hodinky o dost dražší, stejně tak jako většina nováčků na tomto foru. Je to jako se vším, když si chceš z něčeho dobře vybrat, musíš to nejprve dobře poznat, chvilku to potrvá a hodně času spolkne. U hodinek je problém ten, že je to přeci jen až moc osobní věc a navíc každý má jiný vkus. kojan to chce pro budoucího tchána , jeho vlastní čas teprve přijde! Já bych řekl, že jeho čas už nadešel a dny jsou sečteny.
iicek Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 falkkon napsal: Zeno-automat Eta 205 liber. Vypadají krásně... Možná až moc velké (jsou větší než 40mm?). Kde konkrétně jsou za těch 205 GBP? Děkuji, Jirka
falkkon Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Průměr 42 mm,tak akorát.Jsou na www.timefactors.com
Smiling Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Takové hodinky se nevyrábí, buď chtěl automat, kde máš +/- 15s/den a je to hodinařina, nebo chtěl motůrky a mikročip na radiem řízených modelech s přesnotí 1s/milion let. Jinak kolem 8000, to chtěl raději nějaké Seiko kinetik nebo nějaké radiem řízené. Dá se říct, že slušné automaty začínájí na 15000 a jsou to swiss made. Seiko sice dělá automaty, ale je to nic moc. Co je 100%, radiem řízené automaty se nevyrábí a vyrábět nebudou, pač je PRAKTICKY nemožné....
maxs Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Smiling napsal: Seiko sice dělá automaty, ale je to nic moc. Neviem ci si nepichol do osieho hniezda.
Lukáš Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 maxs napsal: Smiling napsal: Seiko sice dělá automaty, ale je to nic moc. Neviem ci si nepichol do osieho hniezda. Píchnul....ale počkej až to bude číst Kamil! Halóóó Kamile, kde jsi Záleží jaké automaty - kalibr máš na mysli. Můžu tě ubezpečit, že na "hard work" štípání dřeva, práce v garáži, stavbařské práce používám Seiko 5 a divil by ses co vydržely, ale je pravda, že přesnost není bůhví jaká (předbíhájí se, takže by šly doladit), ale já to neřeším.
jirka2 Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Qvido napsal: Od této značky mám tyto, sice to není mechanika ale to mi vadí jen občas Qvido, ty Fly Chronografy se mi moc líbí. Kde jsi je sehnal a kolik stály?
Qvido Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 http://www.ehodinarstvi.cz/ADRIATICA-M10-s...made_g1658.html
Petrando Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Smiling napsal: Co je 100%, radiem řízené automaty se nevyrábí a vyrábět nebudou, pač je PRAKTICKY nemožné.... Obavam se kamarade, ze takove radiem rizene slunecni citizeny promastery by ti ukazaly jak moc se pletes... treba model 2031 ... ale je pravda, ze to je cenou nekde jinde ;-) http://citizen.ehodinky.cz/index.php?id_it...serie=519&pos=7
31682 Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Petrando napsal: Smiling napsal: Co je 100%, radiem řízené automaty se nevyrábí a vyrábět nebudou, pač je PRAKTICKY nemožné.... Obavam se kamarade, ze takove radiem rizene slunecni citizeny promastery by ti ukazaly jak moc se pletes... treba model 2031 ... ale je pravda, ze to je cenou nekde jinde ;-)http://citizen.ehodinky.cz/index.php?id_item=10007&id_brand=1&id_serie=519&pos=7 No myslím, že mu toho moc neukáží Ještě jednou si svůj odkaz přečti, aspoň bod pohon.
Petrando Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 no jasne, ze je pohon to svitive nahore, ale mel jsem za to, ze je to v zasade jedno. Pokud tomu tak neni, beru vse zpet a sypu si popel na lebku ;-)
kojan Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Tazatel napsal: Tomasek napsal: Tazatel napsal: kojan: Čti a čti a čti starší vlákna na tomto foru a nakonec si koupíš hodinky o dost dražší, stejně tak jako většina nováčků na tomto foru. Je to jako se vším, když si chceš z něčeho dobře vybrat, musíš to nejprve dobře poznat, chvilku to potrvá a hodně času spolkne. U hodinek je problém ten, že je to přeci jen až moc osobní věc a navíc každý má jiný vkus. kojan to chce pro budoucího tchána , jeho vlastní čas teprve přijde! Já bych řekl, že jeho čas už nadešel a dny jsou sečteny. Trocha jsem se odmlčel,nedostávám se tak často k PC. Ty hodinky jsou pro otce mé kamarádky! Takže žádný tchán! Ty Seika jsou pěkné,už jsem o nich četl tu recenzi tady na Chronomagu! To by byly spíš pro mého bráchu než pro toho kamarádčina otce! Je spíš konzervativnější! Ten pokus s těmi 8-tisícovkami jsem "zkusil" ale moc jsem tomu nevěřil,že by se dalo něco sehnat! Ale dík za všecky postřehy!Ještě se s tou kámoškou poradím o tom výběru a možná to trocha přehodnotíme! No můj čas už přišel před nějakou dobou a začíná to být čím dál horší! A chronomag to jen prohlubuje! Pilně šetřím na mého prozatímního favorita (Oris TT1 divers-C.Coste),tak snad to jednou vyjde! Zdar všem a hodinkovým závislákům zvlášť!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se