kojan Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Ahojte všeci! Potřeboval bych pomoc s výběrem hodinek k narozeninám otce mé kamarádky! Měly by to být automaty,řízené rádiem s cenou okolo 8000kč! Vzhledově podobné těmto!Na chronografu ale netrvám!Díky za pomoc!
kubson Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 automaty řízené rádiem? to je imho nesplnitelný parametr
Bobisek Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Měly by to být automaty,řízené rádiem Zkus si přečíst nějaké články na chronomagu a možná i výběr předchozích diskuzí, třeba výše uvedená podmínka bude asi nesplnitelná V této cenové kategorii máš jedinou šanci s ruskými hodinkami, pokud nezvolíš nějakou Čínu (samozřejmě tím nemyslím fake, některé čínské hodinky co přiznají barvu jsou už za vzhledem k požadované ceně celkem slušné).
Jeremy Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Myslím, že spíš jde o to, aby vypadaly jakž takž slušně a nebyly s nimi žádné starosti. Doporučuji Citizen nebo Orient, které jsou dostupné ve většině českých internetových shopů nebo i v hodinářstvích v nákupních centrech. Za slušnou cenu skvěle funkční hodinky s rozumným designem, (když si člověk vybere).
Qvido Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Od této značky mám tyto, sice to není mechanika ale to mi vadí jen občas
maxs Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Automaty "riadené" rádiom má iba Longines.Je to model Lindberg a je to nejaká stupnica na číselníku podľa(alebo na?) ktorej si nastavuješ presný čas podľa rádiového signálu.Už neviem presne v čom spočívala tá finta fň. Do 8000 by si sa možno vošiel,len by to muselo byť v inej mene :)Odporúčam Euro. Kúp nejaké Certiny alebo Tissot,to je dobrá stredná cesta.
kojan Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 O těch Citizenech a Orientech vím,ale asi bych dal přednost spíš těm Orientům!Viděl jsem pár kousků a nevypadají zas až tak špatně! Se Citizenem nemám moc zkušeností!Je mi jasné,že v téhle cenové relaci nemůžu chtít zázraky!
kojan Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Mít těch 8000 ojráků tak do toho jdu! )
falkkon Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Automat řízený rádiem je,že ráno pustíš rádio a seřídíš si hodinky
kojan Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Vidisz na to bych nepřišel! Teď už si to budu pamatovat!
maxs Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Automat řízený rádiem je,že ráno pustíš rádio a seřídíš si hodinky Jasné presne tak nejak to aj malo fungovať v tých Longines.Letíš v lietadle a na malom číselníku v strede si nastavuješ čas podľa rádia.Fakt vychytávka Inak samozrejme nestoja 8000 EUR
kojan Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Díky za všechny názory a odpovědi! No vidím to tak,že nakonec půjdu do hodinek typu Adriatica na fotkách.Lepší než Orient!
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 kojan: Čti a čti a čti starší vlákna na tomto foru a nakonec si koupíš hodinky o dost dražší, stejně tak jako většina nováčků na tomto foru. Je to jako se vším, když si chceš z něčeho dobře vybrat, musíš to nejprve dobře poznat, chvilku to potrvá a hodně času spolkne. U hodinek je problém ten, že je to přeci jen až moc osobní věc a navíc každý má jiný vkus.
X-Bob Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tazatel má pravdu. Nejdřív jsem si myslel, že dát za hodinky víc jak 2 tis. Kč je přece nesmysl. No a teď se divím, jak jsem si to vůbec mohl myslet! Zvláštní je, že mě to nemrzí, naopak z nich (hodinek) mám stále radost.
kojan Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Pokusím se "vše" přečíst dle rady starších! Na výběr bude dost času,tak se snad s výběrem neukapím!Já doufám,že si taky jednou takovou "menší" radost udělám v podobě mých favoritů!Sice ještě nějakou dobu se na ně budu dívat pouze na fotce ale věřím,že za čas obepnou mé zápěstí! Díky za poučení a rady! :cool:
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 2kojan kukni na ruské fórum-mám tam strely 1960-doporučuju Poljoty-kvalitní ruské mechaniky a limitované série!! i když otec tvé kamarádky bude asi zatíženej ,,negativně" minulostí na Rusko,tohle u mně nehrozí takže jsem zvolil ruské. Ty adriaticy jsem zvažoval taky,ale není to mechanika a taky firma PR&A Watch Sagl moc dlouho hodinky nevyrábí.Takže nedůvěra:-).teĎ jsem se zkusil dostat na jejich stránky a nic......
kojan Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 No já osobně jsem s minulostí srovnaný dobře,ale právě nevím jak by reagoval on!Mám trocha obavy!Okouknu,počtu,zvážím! Jináč dík za tip!
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 No já osobně jsem s minulostí srovnaný dobře,ale právě nevím jak by reagoval on!Mám trocha obavy!Okouknu,počtu,zvážím! Jináč dík za tip! Jasně Kojane,není zač - jen upozorňuju, že to nebude jen na den to počteníčko:-):-)A taky pokud jsi nový tak hrozí závislost a to těžká-nikde to neříkej, ale mě ,,dostali"-haha,jo myslel jsem si-počtu si, koupím hodinky a končím-opak je pravdou díky chronomagu:-) Vánoce se blíží a to je čas for Chronomag aby nás ovlivnil a my nakupovali:-)
Honza49 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 https://www.kronium.cz/index.php?act=viewCat&catId=1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se