Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po nekolika dnech dlouheho surfovani jsem narazil na hodinky ktere splnuji moje kriteria:

1. Cena do 20.000,-

2. Chronografy

3. Švýcary

4. Vzhled

CERTINA DS PODIUM

radsi bych sice automaty ale to uz je mimo muj rozpocet.

Chtěl bych si je někde vyzkoušet na ruku nevim jestli ty unisexy nebudou moc malé.

Každopádně bych chtěl poprosit o radu at uz je jakakoliv

Posted ImagePosted Image

Diky Cus.

Odesláno (upraveno)
Jestli chce švýcary do 20 000 tak spíše Steinhart "Nav B-Chrono a na kovu o litr více :) Teď jsou v prodejním vlákně za nějakých 15K..rezervace byla do neděle, tak nevím jak to dopadlo :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno (upraveno)

Rada je, abys k několikadenímu brouzdání po netu přidal několikatýdení brouzdání po chronomagu. Ty Certiny vůbec nejsou špatný, ale jestli máš rád hodinky, quartz ti začne vadit mnohem dřív než si myslíš. K alternativám, které ti nabídli kolegové bych ještě přidal nákup venku, nebo na eBay a taky nákup použitých...

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

A proč by mu měl vadit quartz???? :) To,že je v hodinkách baterka,neznamená,že jsou méněcenné......vždycky je to něco za něco......quartz je přesnější,mechanika zase tiká....atdatd. Je to jen o vkusu....

Ale asi bych taky ještě vybíral,sosal info,pátral,bádal a tak......i když chápu,že když má člověk nějaký prachy navíc,tak chce něco hned :smile_anim:

Zaměřil bych se třeba na něco,co jen tak někdo nemá,co jen tak neuvidíš.......naprostá bomba je TOHLE. Sice nad limit,ale tady to určitě u nikoho neuvidíš !!!! Šetřil jsem na ně docela dlouho,ale nakonec dostal přednost manželčin chrup. Ale jednou.....JEDNOU BUDOU MOJE...... :oneeyed02:

Odesláno

Chlapi, ale certina je slušná značka. Má tradici, bývala hodně vidět u motosportu. Dneska je sice v koncernu, produkuje masu, ale furt je to firma s vlatním systémem ochrany DS, takže nepochybně něco umí/uměli.

Možná jsem mimo, ale pro mě dneší Certina je na úrovni dnešního TH (zvukem, kvalitou) akorát levnější.

Já osobně bych spíš vypustil chrono a koupil automat. Např. z řady DS Prince C008.426.11.057.00.

Odesláno

Na jasně kluci, že máte pravdu, ale..... do 20K, Chrona, švýcary, vzhled /předpokládám vzhled jako ty Certiny/....a raději by automaty...a myslím, že tyhle Štajny to splňujou... :)

Odesláno

Zvážil bych Hamiltony chorna, z ebay se rozhodně do limitu vlezou s rezervou. V mých uších zní Hamilton lépe než Certina. Steiny vypadají imho na živo lépe než zmíněné Certiny, ale i ty jsou velmi koukatelné - já tímhle myslím pocit z provedení.

Odesláno

Cus vsem,

tak diky moc za reakce !!! :-)

Zacina se to zamotavat, chapu dobre ze ty Steiny jsou second hand ?

No a ty Tissoty vypadaj mooc dobre.

No budu tomu muset dat vic casu a diky moc za rady.

Odesláno

Cus vsem,

tak diky moc za reakce !!! :-)

Zacina se to zamotavat, chapu dobre ze ty Steiny jsou second hand ?

No a ty Tissoty vypadaj mooc dobre.

No budu tomu muset dat vic casu a diky moc za rady.

Na chronoshop.cz su nove, v predajnom vlakne pouzite.
Odesláno (upraveno)

Tady mas neco s eta 7750 valjoux, neresil jsem co to je, ale co v tom je za stroj. Nektere nejsou nove. Zacina to na cca 600 USD s dopravou, tj. cca 11500 Kc a musis pocitat ze pokud to neni z EU i 20% DPH a clo cca 1%. S tim clem tezko rict, muze to projit bez povsimnuti a taky ne. Dolar pocite 20kc, sice asi 19,5, ale kurz se stejne porad meni.

http://desc.shop.ebay.com/Watches-/14324/i.html?LH_BIN=1&LH_TitleDesc=1&_nkw=eta%207750&_catref=1&_dmpt=Wristwatches&_fln=1&_ssov=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&gbr=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=450&_udhi=

PS: kdyztak vyber sam, stejne mas jine vkus jako ja

asi mas celkem stesti protoze kupa jich je z EU, tj. neni dph ani clo, navic svizna doprava

edit- davat za quartz ze svajcu vic jak max 6000kc me prijde o nicem, protoze treba tissot prc200 se daji koupit original za 2000-2400kc a u nas maji maloobchodni cenu 9000kc, ne u vsech znacek je to stejne, ale na ebay se daji skoro vsechny pod rukou mimo distribucni retezec koupit min. za 1/2, zalezi jak co

Upraveno uživatelem cejny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...