Přejít na obsah

..."tam kde nechtějí moje peníze"...

Doporučené příspěvky

Odesláno

lib: před 20 lety slovo číšník znamelo zloděj. Postupně se to mění, nicméně to bude trvat ještě hodně dlouho. Zmizelo to v restauracích, kde stojí kafe 40 korun, pivo 50 a večeře 300, tam se snaží úplně jinak (ano, vyjímka se určitě najde). Prostě dokud bude v restauracích obsluha se základní školou (popř. vyučená jako automechanik), pak to tam bude vypadat tak jako za komoušů.

Odesláno

skalis (ani nechtel moc prudit, jen tak napul zertovne a napul rejpave): Dali bychom si ta uzena zebra. A mohlo by dalsi pivo mit miru?

To mi připomnělo můj jarní zážitek od Šerloka - jak vidět, nejsou jediní...

Návštěvník YPO
Odesláno

neska to bylo o řádný kus lepší = vypadá to, že druhé definitivní hodinky již mají svůj reálný obrys (minimálně mají rezervaci na mé jméno) :D

Odesláno

neska to bylo o řádný kus lepší = vypadá to, že druhé definitivní hodinky již mají svůj reálný obrys (minimálně mají rezervaci na mé jméno) :D

Copak, copak? Polepšil ses a vzal si dostatek hotovosti? :D
Návštěvník YPO
Odesláno

Copak, copak? Polepšil ses a vzal si dostatek hotovosti? :D

dnes to bylo only card :) - prostě jenom cesta za vizuálním kontaktem a po dvou deci vína se mi zdá, že to klaplo - tak v pátek to bude naostro - zítra jsem out of stock :D
Odesláno

lib: před 20 lety slovo číšník znamelo zloděj. Postupně se to mění, nicméně to bude trvat ještě hodně dlouho. Zmizelo to v restauracích, kde stojí kafe 40 korun, pivo 50 a večeře 300, tam se snaží úplně jinak (ano, vyjímka se určitě najde). Prostě dokud bude v restauracích obsluha se základní školou (popř. vyučená jako automechanik), pak to tam bude vypadat tak jako za komoušů.

Nevim proc by se ke me slusne a vstricne nemohli chovat v jakemkoliv podniku. Na to nepotrebuji zadnou skolu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...