Chumpus Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Že jsou špinavý jsem si všiml až po focení, tak mě za to nekamenujte... 1
JanC Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 nádherné hodinky...snesl bych víc fotek klidně
ricous Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Moc pěkné - obzvlášť ta kombinace krémového ciferníku a modré na indexech a na ručce stopek.
emte Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Pekne hodinky, zasluzili by si aj viac fotiek. Ospravedlnte otazku neznaboha: To su Jo Sifferty? Farba mi sedi, pocet subcifernikov nie.
Chumpus Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Fotky ještě nějaký mám, ale nejsem s nima úplně spokojený. Něco určitě přidám, jenom potřebuju čas, chuť a světlo. emte: asi by se to nejlépe dalo definovat jako "siffert style". Pravý siffertky jsou nejspíš jenom automaty 3,9 subc. a 6 datum
spiderer Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Chumpus - uz se tesim na dalsi, zivych fotek je vzdycky malo
skalis Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Spinavy nespinavy, jsou to moc pekny hodinky a maji klasicky symetricky rozlozeni subciferniku, coz se mi libi. Musim zaroven uznat, ze jejich remake se nepovedl tolik jako tenhle puvodni model. Tem novym hodne ubiraji hranata tlacitka stopek.
Chumpus Odesláno 2. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Tak teda ještě jedna z minulého týdne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se