Tomy Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Dobry den, som tu novy, a nie len na tomto fore, ale da sa povedat, ze aj vo svete hodin Za tu kratku chvilu som si ale stihol uz precitat nielen tu vo fore, ale aj na stranke chronomag plno uzitocnych a zaujimavych informacii, za co dakujem. Dnes som si kupil hodinky Mexx IMX 3018 za 77 eur (zlava zo 129) a chcel by som sa takto "ex-post" opytat, co su zac. Uz priblizne 10 rokov som nenosil hodiny, no ked som ich uvidel, proste som ich musel mat, asi to poznate - laska na prvy pohlad. No ako aj v zivote, tak aj pri tu pri hodinach - nerad by som bol nemilo prekvapeny ked "laska vyprcha" Nemohol som si dovolit hodiny znacky Tissot, Tag heuer, Breitling a pod., teda nie take, ktore by sa mi aj pacili. Tie, ktore mi padli do oka stali cez 1000 eur a to mi pride na moj opatovny hodinarsky zaciatok privela Rad by som sa preto vas skusenejsich opytal, ci to bola dobra kupa, co su zac, ake kvalitne maju vnutro a ci nieco vydrzia. Dakujem.
Gilius Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 no....je to "imidžovka",módní hodinky,žádná vysoká hodinařina. Pokud se Ti líbí,není o čem se bavit,nosit je budeš Ty
sibirnaya Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 pokud je milujes, neni co tesit... dockas se tu odpovedi, jako ze je to fashion brand, co nema s hodinkama nic spolecnyho, tepe v nich kremikovy srdce za 3USD, a za ty prachy sis mel radsi koupit seiko nebo orient. Ale jestli ses metrous jako spajdy, tak proc ne
cejny Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 (upraveno) pokud se ti libi tak to neres, jinak bys mohl vybirat:- seiko, orient, citizen- quartz ze svicarska, nejake swiss military (jakasi spolecna znacka do ktere prispivaji menovani, presne to netusim), invicta, hanowa, victorinox, wenger, tissot (tissot do swiss militari nedela, levny jsou jen prc200 s chronografem, ostatni lezou vis) ani jedno by nebyla chyba, automaty ti udelaj chybu par vterin za mesic a pokud je nebudes nosit tak se zastavi, quartz ti udela podobnou chybu za mesis a baterku menis 2-3 roky (citizen dela solarko eco-drive a teroreticky nemenis trena 8 let baterku)ceny v nasich obchodech jsou docela mazec, od swicaru by jsi se vlezl i s tvou cenou (tissot by sel 100% nad ni), ale musis do sveta (ebay.com) PS: 1000EU uz je dost a hlavne je nesmis utratit u nas, protoze pokud se ti nebudou libit tak zistis ze je prodas po tydnu doma cca za 1/2 nebo klidne i hur Upraveno 28. července 2010 uživatelem cejny
instant Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 pokial si schopny zrovnat sa so znackou Mexx /Zara, NewYorker, Hilfiger, Skiny atd/ na hodinkach tak akekolvek dalsie otazky su myslim zbytocne ale vitaj na fore, o par mesiacov sa tomu sam zasmejes.. presiel tym kazdy /a teba to nestalo skoro nic.. lucky man :)/ btw, pridavam sa k odporucaniam vyssie /cejny/
Tomy Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 (upraveno) dakujem za odpovede Tusil som, ze pridu podobne odpovede, kedze az na tejto stranke som zistil ze hodinarstvo je cela veda. Ako uz bolo spominane vyssie - su to imidzovky a urcite to nebudu moje jedine hodiny. Pri dalsich si uz necham poradit a za ich nakupom zamierim napr. do Rakuska, kedze z ebay by som pri hodinkach nemal asi dobry pocit Resp. necham si poradit aj pri tom. Este by ma zaujimalo, ako dlho asi vydrzi ten strojcek, ktory je vo vnutri ? Ake zaobchadzanie ? Na rube hodiniek je uvedene Water resist. Mozu prist do kontaktu s vodou napr. pri umyvani ruk, sprchovani ? Upraveno 28. července 2010 uživatelem Tomy
sibirnaya Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 umyvani ruk asi jo. sprchu bych neriskoval
Luky Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Tady se dočteš něco o vodotěsnosti, ať máš lepší představu http://www.azwatch.cz/informace/vodotesnost-hodinek , ale je to tak jak říká sibirnaya, spíš to mytí rukou a vlhkost (déšť).
Tomy Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Dakujem za odpovede, cakal som trosku vacsiu odolnost, nevadi, budem vediet comu sa vyvarovat - no zistujem ze pekne a kvalitne hodiny s vydrzou nie su lacny spas.
Tomy Odesláno 5. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Tak teda uz poznam odpoved - Mexx = zla volba. Uchyt naramku o puzdro hodin sa odpojil po 3 dnoch nosenia. Kolik na ktorom drzal bol nestabilny a nevladal uniest vahu naramku. Kedykolvek mi mohli spadnut a rozbit sa lebo sa to vytahovalo naozaj lahko. Hodiny som vratil a vratili mi peniaze, poobzeram sa po niecom inom ale uz sa vyhnem takymto znackam. Viete mi poradit ine, pekne, no kvalitne hodiny ? Nieco v tomto style (no nemusia byt hranate) - tzn. pomerne masivny ocelovy naramok v striebornej farbe a vkusny ciselnik ? Rozpocet do 170 eur. Skor elegantne nez sportove, no nie az prilis elegantne. (Pripadne mi, prosim, poradte vhodne znacky pre vyber a poobzeram sa po internete) Dakujem. Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem Tomy
little_w Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) za 170 europenez poridis uz vic. mrknul bych se na vychod. Seiko ma modelu mraky a tusim, ze i Orient vyrabi par slusnejch hranatejch modelu. no, prihreju si taky svoji polivcicku, s dovolenim. zrovna prodavam jedny hranate Seika, ale ty na tebe budou uz dost sportovni, pocitam. stastnou ruku pri vyberu... a potom se odhlas, zapomen heslo a prchej odsud, jinak to bude drahy, moc drahy! P.S.: Nedavno tady nekdo prodaval Tissot Quadratto, to by taky mohl byt slusny kandidat. Sem tam jdou najit za slusnou cenu, i kdyz tech 170 euro je asi na hrane. Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem little_w
Diamondking Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Zkus Seiko, Orient, nebo něco z ruské produkce, třeba Vostok....třeba ty Vostoky-to by jsi se s cenou snad vešel, ale na kůži, na oceli jsou trošku dražší.. TADY v česku a TADY u vás. Jinak to je všechno mechanika. Jestli Ti stačí quartz tak tam bude výběr z různých značek určitě větší, mrkni třeba na koscom.cz..v Tissotu by jsi snad taky něco našel little_w byl rychlejší ...ty jeho Seika jsou parádní Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem Diamondking
Tomy Odesláno 10. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) dakujem vsetkym za rady a little_w za jeho ponuku. Tie su ale, ako si spravne podotkol, uz prilis sportove Poobzeram sa po internete a po kamennych obchodoch, snad vyberiem spravne. Tie vostoky nie su zle, ale vyzeraju ozaj tak "rusky" ) Chcel by som mozno nieco jednoduchsie, nie tak technicky vyzerajuce. Ale dakujem za tip, nevyzeraju zle. Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem Tomy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se