Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

toto ma zlomilo na polovicu :D

V 20. 8. 2010 v 17:52, 'YPO' napsal:

- má postavu jako dvakrát přeložený vítr

mozno je to aj trochu blbe ze o pacicke sa zatial nikto nezmienil :D

...ale baytheway mi to pripomenulo ze mozno toto su tie prave hodinky pre realcopa

V 20. 8. 2010 v 16:12, 'yasmine' napsal:

Dostala to luneta, "pacicka" pouzdra, kde se upevňuje tah a par clanku tahu, snad i sklicko (nevim). Myslim, ze vic moznosti na trefu uz neni. Nula poskozeni (uz jsem mela odvahu to zkoumat i lupou :) ), pouze ten drapanec na my ruce, byla to slusna racha!

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 3. 8. 2010 v 15:34, 'Cyber' napsal:

Jeden z nejslavnějších současných fotografů je Joel-Peter Witkin, který na morbidních fotografiích postavil svou práci. Bez photoshopu, jen za pomoci dlát, drátů, chirurgů, pil, nožů, patologů, produkčních, hřbitovních zřízenců. trpaslíků, vycpávačů, mumifikátorů a šílenců, inspiruje mnoho autorů. Viděl jsem několik jeho výstav, a dlouho mi ty obrazy zůstaly pod kůží i v mysli.

Mimochodem, dnes ma Witkin v Brne v Dome umeni od 16:00 prednasku, ktera se kona jako soucast doprovodneho programu jeho vystavy. Ja se tam chci podivat.
  • po měsících...
Odesláno

Jejda kluci, to musím uvíst na pravou míru, já myslela, že je poznat, že hodinky s kamenama jsou "made in Photoshop". Ta luneta se mi moc líbí, chtěla jsem vidět, jak by vypadala na mých Daytonách. A vypadá teda zatraceně dobře :santa:

Použila jsem jí z obrázku Submarine:

Posted Image

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)
  V 18. 12. 2010 v 9:22, 'yasmine' napsal:

Jejda kluci, to musím uvíst na pravou míru, já myslela, že je poznat, že hodinky s kamenama jsou "made in Photoshop". Ta luneta se mi moc líbí, chtěla jsem vidět, jak by vypadala na mých Daytonách. A vypadá teda zatraceně dobře :santa:

Použila jsem jí z obrázku Submarine:

Posted Image

koukam,ze to ladis jak "haryka",jeste je to treba prevrtat :))

Upraveno uživatelem tc95

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...