sureshot Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 toto ma zlomilo na polovicu V 20. 8. 2010 v 17:52, 'YPO' napsal: - má postavu jako dvakrát přeložený vítr mozno je to aj trochu blbe ze o pacicke sa zatial nikto nezmienil ...ale baytheway mi to pripomenulo ze mozno toto su tie prave hodinky pre realcopa V 20. 8. 2010 v 16:12, 'yasmine' napsal: Dostala to luneta, "pacicka" pouzdra, kde se upevňuje tah a par clanku tahu, snad i sklicko (nevim). Myslim, ze vic moznosti na trefu uz neni. Nula poskozeni (uz jsem mela odvahu to zkoumat i lupou ), pouze ten drapanec na my ruce, byla to slusna racha!
snackmc Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Paradni kousek s uzasnou upravou. Kdybych se sam rozhodoval, az bych vubec nic nemenil. Velka gratulace
skalis Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 V 3. 8. 2010 v 15:34, 'Cyber' napsal: Jeden z nejslavnějších současných fotografů je Joel-Peter Witkin, který na morbidních fotografiích postavil svou práci. Bez photoshopu, jen za pomoci dlát, drátů, chirurgů, pil, nožů, patologů, produkčních, hřbitovních zřízenců. trpaslíků, vycpávačů, mumifikátorů a šílenců, inspiruje mnoho autorů. Viděl jsem několik jeho výstav, a dlouho mi ty obrazy zůstaly pod kůží i v mysli. Mimochodem, dnes ma Witkin v Brne v Dome umeni od 16:00 prednasku, ktera se kona jako soucast doprovodneho programu jeho vystavy. Ja se tam chci podivat.
Jay Doll Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Kamínky místo lunety, jo? Hustý
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 black diamond prince je rytmus, black diamond princess je Yasmine
yasmine Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Jejda kluci, to musím uvíst na pravou míru, já myslela, že je poznat, že hodinky s kamenama jsou "made in Photoshop". Ta luneta se mi moc líbí, chtěla jsem vidět, jak by vypadala na mých Daytonách. A vypadá teda zatraceně dobře Použila jsem jí z obrázku Submarine: 3 1
tc95 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 (upraveno) V 18. 12. 2010 v 9:22, 'yasmine' napsal: Jejda kluci, to musím uvíst na pravou míru, já myslela, že je poznat, že hodinky s kamenama jsou "made in Photoshop". Ta luneta se mi moc líbí, chtěla jsem vidět, jak by vypadala na mých Daytonách. A vypadá teda zatraceně dobře Použila jsem jí z obrázku Submarine: koukam,ze to ladis jak "haryka",jeste je to treba prevrtat ) Upraveno 19. prosince 2010 uživatelem tc95
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se