Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi s tym treba ratat pri kazdych hodinkach, ziadne neznesu tolko co ludske telo a su pritom jeho sucastou (teda skoro :)

ak som to spravne pochopil nezostala ani stopa tj. vonkajsie spracovanie je potom riadna kvalitka.

(aj ked co ine sa dalo cakat :D)

Odesláno

Pet minut mi trvalo nez jsem byla ochotna se podivat co se stalo!

Já jsem v práci s PVD lunetou na Zenith Defy drbnul do hliníkového futra. Přesně na hraně lunety (mezi čtyřkou a pětkou) byl několikamilimetrový svítivý stříbrný šlinc.

Okamžitě jsem se vykašlal na schůzku, kam jsem mířil (pochopitelně), mazal jsem do kanceláře, vyndal hodinkový ubrousek a ke svému údivu jsem po pár tazích setřel hliník a na lunetě nebyla ani známka. Ani ťukanec, ani stržená hrana, ani stržené PVD... nic...

A to jsem PVD na hodinkách považoval za největší riziko.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

asi s tym treba ratat pri kazdych hodinkach, ziadne neznesu tolko co ludske telo a su pritom jeho sucastou (teda skoro :)

ak som to spravne pochopil nezostala ani stopa tj. vonkajsie spracovanie je potom riadna kvalitka.

(aj ked co ine sa dalo cakat :D)

Dostala to luneta, "pacicka" pouzdra, kde se upevňuje tah a par clanku tahu, snad i sklicko (nevim). Myslim, ze vic moznosti na trefu uz neni. Nula poskozeni (uz jsem mela odvahu to zkoumat i lupou :) ), pouze ten drapanec na my ruce, byla to slusna racha!

Odesláno

ja fakt nevim jak to delate. snad kazdy nekdy prasknul do dveri, futer atd. me se to nepodarilo za 30 let snad ani jednou at uz s hodinkama nebo bez. jak chodite ze se to podari? :) cekam na prvni ranu do dveri asi jako na svoji prvni poluci a stale nic :)))

Odesláno

ja fakt nevim jak to delate. snad kazdy nekdy prasknul do dveri, futer atd. me se to nepodarilo za 30 let snad ani jednou at uz s hodinkama nebo bez. jak chodite ze se to podari? :) cekam na prvni ranu do dveri asi jako na svoji prvni poluci a stale nic :)))

Musis zaujmout pri chuzi pozici melouny - pseudosvalovec :D

Návštěvník YPO
Odesláno

Musis zaujmout pri chuzi pozici melouny - pseudosvalovec :D

to by mu stejně nepomohlo - má postavu jako dvakrát přeložený vítr
Odesláno

Asi nechodis dverma :) ...ja se poluce nejspis nedockam ani ve 40ti :o

• Dát hlas 1
Odesláno

Me spis dostava, ze kazdej tady krapne futra obrovskou ranou a zustanou mu hodinky bez poskozeni, ja jsem parkrat nejaky to futro nebo rantl hodinkama nabral a vzdycky to bylo ku*va videt :D
Návštěvník YPO
Odesláno

po louce se dá běhat i ve štyryceti a na futra pomáhají obložky z měkýho dřeva, takže jsme zase na tý louce :)
  • Dát hlas 1
Odesláno

nasi me to naucili uz jako maleho, tak nevim kde delam chybu. dokonce ani kdyz me lolohh opije tak v pohode projdu sedmdesatkama dverma bez uhony :) asi me omlouva mladi.

Návštěvník YPO
Odesláno

nasi me to naucili uz jako maleho, tak nevim kde delam chybu.

chybu nedeláš, ale je už nejvyšší čas opustit chodítko
  • Dát hlas 1
Odesláno

chybu nedeláš, ale je už nejvyšší čas opustit chodítko

co ty ses za cloveka :) ty ses jak Máchal. trochu preupraveno. nekolik clenu zranil, 2 zhmozdil a me zesmesnil :crying_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

co ty ses za cloveka :) ty ses jak Máchal. trochu preupraveno. nekolik clenu zranil, 2 zhmozdil a me zesmesnil :crying_anim:

:D tak si to tak neber - já už nosím taky malý hodinky - he he
Odesláno

nasi me to naucili uz jako maleho, tak nevim kde delam chybu. dokonce ani kdyz me lolohh opije tak v pohode projdu sedmdesatkama dverma bez uhony :) asi me omlouva mladi.

Neber si mě do huby :D , nebo tady napíšu, jak jsme si v týdnu psali maily, ožralo.

Taky může být důvodem netrefení futer to, že nosíš abnormálně malý hodinky.

Odesláno

takovy krasny vlakno jasminky a vy ho takhle &^$@#

a to s tim mailem, to sem na tebe jen hral :) a vubec. cheru na vas. jsou to 38 ty omegy kazdej chvali. a dost OT. du ven na vzuduch.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...