Mike_Cash Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Cus, mam dotaz ohledne hodinek z oceli, na kazdym vidim jak se mu hezky lesknou, ale moje jsou matny nevim proc, existuej neco jak je vylestit? nebo tak neco podobnyho? projel jsem vse co se tu resilo ale na todle jsem nenarazil, mam tyto hodinky http://www.ehodinky.cz/index.php?id_brand=...=1&id_item=9296 nejaky pripravek na vylesteni? nebo jaka koliv rada se hodi dik predem
Mike_Cash Odesláno 15. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2006 no taky mi to uz napadlo v pr....takze budu muset koupit jiny
vor Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Jinak skoro každej kov vyleštíš Silichromem na lesk jako blesk.
Mike_Cash Odesláno 15. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2006 OK, to je rada takze nejdriv zkusim silichrom, protoze es mi ty hodinky libi, jen to ze jsou matny mi mate vypada to vazne divne, kazdopadne ti dik za radu !
gandalf Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Hlavně ty hodinky nenič leštěním. Mají být matné!
Mike_Cash Odesláno 15. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2006 tim lestenim se nici ??? proc to teda prodavaj a pisou ze to je bezzavadny? nebo si to myslel tak jako ze kdyz jsou matny tak at je matny necham? mne se ta matna vubec nelibi, problem je v tom ze jsem nevedel ze budou matny, na kazdy fotce se lesknou...ja je obednal ze spanelska takze jsem soudil jen podle fotek
vor Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Nech je matny a prodej je a kup si citizen cal 2100,ty jsou lesklý.
gandalf Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Ten mat je povrchová úprava oceli. Asi jsi špatně četl, co kupuješ. Když si ti nelíbí, tak je tady prodej a kup si lesklý. Hlavně si pořádně přečti, co kupuješ. Když se ten povrch pokusíš rozleštit, tak se to to stejně stejnoměrně nepovede. Potom budou vypadat jako silně "jeté" a cena půjde dolů.
Mike_Cash Odesláno 15. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2006 taky jsem na ne driv koukal, ale nelibi se mi...
Mike_Cash Odesláno 15. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2006 tady jde o to ze u nich ani nebylo psany jestli leskl nebo matna, proot jsem si myslel ze lesk kdyz na fotce se blejskaj jak psi koule...
VS Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 No vidíš, já mám lesklé a chtěl bych je zmatnit. Je na tom zrcadle vidět každé mikroškrábnutí Kup si eště jedny Hlavně to nezkoušej leštit bez rozebrání, bo to zničíš.
Skeleton Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 No nevim nevim... zrovna tento typ jsem mel a na zadnych fotkach se moc neleskl. To i totiz k "leteckym" hodinkam patri, ze se nelesknou. Je to kvuli nezadoucim odrazum svetla. Chce to asi priste vice zabrousit po internetu a obhlidnout vice fotek. Ted mam podobny model z titanu a ten je jeste matnejsi (ale to se mi prave takhle libi)
Mike_Cash Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 jasne, ted uz jsem taky chytrej ale skoda no,vybiral jsem dlouho a tydle byli jedny z mala co se mi libili..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se