Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tim lestenim se nici ??? proc to teda prodavaj a pisou ze to je bezzavadny? nebo si to myslel tak jako ze kdyz jsou matny tak at je matny necham? mne se ta matna vubec nelibi, problem je v tom ze jsem nevedel ze budou matny, na kazdy fotce se lesknou...ja je obednal ze spanelska takze jsem soudil jen podle fotek

Odesláno

Ten mat je povrchová úprava oceli. Asi jsi špatně četl, co kupuješ. Když si ti nelíbí, tak je tady prodej a kup si lesklý. Hlavně si pořádně přečti, co kupuješ. Když se ten povrch pokusíš rozleštit, tak se to to stejně stejnoměrně nepovede. Potom budou vypadat jako silně "jeté" a cena půjde dolů.

Odesláno

No vidíš, já mám lesklé a chtěl bych je zmatnit. Je na tom zrcadle vidět každé mikroškrábnutí :) Kup si eště jedny :D Hlavně to nezkoušej leštit bez rozebrání, bo to zničíš.

Odesláno

No nevim nevim... zrovna tento typ jsem mel a na zadnych fotkach se moc neleskl. To i totiz k "leteckym" hodinkam patri, ze se nelesknou. Je to kvuli nezadoucim odrazum svetla. Chce to asi priste vice zabrousit po internetu a obhlidnout vice fotek. Ted mam podobny model z titanu a ten je jeste matnejsi ;) (ale to se mi prave takhle libi)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...