Baker Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Neco jsem nakupoval a pro dalsi nakup jsem dostal slevu, pokud ji nekdo chcete vyuzit, tady je moznost. Thank you for your purchase! We would like to thank you for your purchase and offer you 10.00 GBP off any watch, watch winder or watch box valued at over ?49.99 from our store. Only redeemable at www.momento-watch.com Please note that this code is only valid for purchases made directly from www.momento-watch.com. Does not apply to purchases made via eBay. Promotion Code: GV10SFS (enter code when checking out) Momento-watch.com is part of the UK Memory Ltd group of companies. Terms and conditions apply. Code Valid for 1 month only. Pokud to pouzijete, poslete mi SZ nebo napiste sem, vlakno smazu.
redd Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Nechce se mi zakládat nové vlákno, tak s dovolením využiji prostor tady. Poraďte watchbox dle specifikací: - pro 4 kusy (ve dvou řadách, tedy 2x2, ne 4x1)- dřevo- bez vrchního skleněného průhledu- přijatelná cena- nákup online, platba kartou, ne ebay Dík Upraveno 5. října 2010 uživatelem redd
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se