Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

nedávno jsem začal číst toto fórum a zjistil jsem, že vyjma Archimede Pilot které jsou (snad) na cestě z Německa bych nutně potřeboval nějaké hodinky na víkendové otloukání.

Na internetu jsem našel potápky od Invicty za cca 2500kč - typ 8926.

No a teď přijde má otázka - co na ně říkáte? Už jsem od pár lidí slyšel že koupit si takovéhle hodinky je skoro stejný "zločin" jako koupě Breitlingenů od plážových prodejců.

Má je tu někdo? Co říkáte na značku jako takovou?

Odesláno

Značka low end, ne úplně špatná, ale hodinky, nevím, nevím. Nechceš si to ještě rozmyslet, vždyť existuje spousta jiných hodinek na víkendové otloukání, které nebudou vypadat jako by z oka Rolexům vypadly, ale nebudu dělat chytrého. 

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsou inspirované Rolexama, ale takových je mnoho i od renomovanějších značek. Na vyzkoušení a hrubou práci to není špatná volba.

Podívej se na recenzi od safiho na Chronomagu.

Odesláno

Tenhle pohled na věc by mě právě zajímal - je to levná kopie potápek od Rolex, nebo Longines, nebo Tag Heuer? :)

Odesláno

Ahoj, i já jsem si je koupil než se mi vrátí pilotky z opravy.

Mám teda typ, který má ciferník a ručky "jako Rolex" a lunetu "jako Omega"

Takže to tak netluče do očí.

Jestli chceš zkušenost: Jsou o moc kvalitnější, než bys za ty prachy čekal, dobrý tah, celkem přesné (moje se zpožďují cca o 15s denně, ale neřeším jak je odkládám na noc). Jediné, co mě vadí je rachot rotoru. Uděláš prudký pohyb rukou a je to fakt randál.

Odesláno

Je to sračka a značku celkově trýzní výkyvy kvality - buď narazíš na dobrej kus, nebo máš smolíka.

Ovšem přinejmenším první část věty se vztahuje na spoustu značek. Když je dokážeš nosit, ber.

• po měsících...
Odesláno

moje zkušenost s invictami:

je to poměrně těžký kousek a při manuální práci při prudkém pohybu ruky (např. štípání dřeva) se jedna ze stěžejek ohnula a tah povolil. když se mi totéž stalo při pádu do vody, hodinky jsem ztratil a jestli neumřely, leží na dně naší národní řeky.

tož tak.

• po měsíci...
Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 12:41, 'organic' napsal:

Kup si Orient Divery, za tu cenu, kvalita a upaluj odsud nebo skončíš na Rolexu.

Já taky začínal na Citizenech a teď mi ani IWC neni dobrý.

Radim ti dobře, moc to tu nečti :)

:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

• Hlasovat proti 9
Odesláno

Tyhle hodinky bych úplně s klidným svědomím na nenáročné a rizikové nošení doporučil. Designově je to sice kopie, ale ta "viditelná" kvalita je za ty peníze slušná a u neznalých lidí uděláš i trochu parády. Nevýhody vidím jen v ne zrovna dobrém strojku, který vydrží cca den a půl, jehož rotor poměrně rachtá při velké aktivitě, a který mi dělá asi +2 min týdně.

Odesláno

http://invicta.chronoshark.com/p-982-invicta-6350-swiss-grand-pro-diver-collection-swiss-gmt-movement-yellow-dial-300m-mens-watch.aspx

http://www.amazon.com/Invicta-Diver-Collection-Automatic-Stainless/dp/B002PEX3WG/ref=pd_sbs_watch_8

Mrknete na tyhle, myslim, ze nejaky chybky uz na nich vychytali...co jsem nekde cetl lidi si stezovali na malou minutovku u potapek a tyhle to asi docela napravily a mozna, kdyz je ten rotor zdobnejsi, ze si i dali praci s trochou stelovani...:smile_anim:

A ta cena, myslim, ze ty tmavy ani nejsou moc kopie a mozna zauvazuju... mimochodem, je strojek v orientkach lepsi? nevim proc, ale mam k nim zvlastni neduveru i kdyz jsem zatim vydel jen funkcni kousky a docela vydrzi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...