Přejít na obsah

74 hlasů

1. 1. Sumo SBDC001 alebo Alpinist SARB059 ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 8. 2010 v 15:48, 'lub' napsal:

čau, mně by se to hodilo klidně zítra. co vy?

Já zítra asi nemůžu, Letní Letná. Ve středu nebo čtvrtek, po18. hodině? Lub, Kibi?

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 23. 8. 2010 v 17:41, 'Marfi' napsal:

Já zítra asi nemůžu, Letní Letná. Ve středu nebo čtvrtek, po18. hodině? Lub, Kibi?

V pohodě, já můžu kdykoli, takže záleží na hlavně na Kibim a jeho ochotě :whistle: . víc kdyžtak asi v SZ ať to tady nezasíráme.
Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 15:43, 'Marfi' napsal:

koukej po hodinkách, a my s kibim máme takové kratší vlasy

hm :D

to vždycky miluju, když jak trubka hledám někoho, o kom ani nevim jak vypadá :taz:

Odesláno

Čaues,

mám trochu nepořádek (bordel, nejasnost...) v označení SUMO...

Na netu jsem viděl i tyto SRPy s označením Sumo... Tak jsem žil v domění, že tohle jsou Suma a ejhle, zdá se že je to jinak...

Díky za vysvětlení...

post-11776-021849300 1282680468.jpg

Odesláno

Ahoj,

děkuju za pozvání, problém je že má taťka od přítelkyně zítra narozeniny a pojedem mu popřát, ale pokud neplánujete končit ve 20:00, tak se pokusim dorazit, od domu to mám kousek :) a je dost pravděpodobný, že tam budu už od začátku ...

F

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 20:07, 'SaKaL' napsal:

Čaues,

mám trochu nepořádek (bordel, nejasnost...) v označení SUMO...

Na netu jsem viděl i tyto SRPy s označením Sumo... Tak jsem žil v domění, že tohle jsou Suma a ejhle, zdá se že je to jinak...

Díky za vysvětlení...

"Sumo" jsou Seiko SBDC00x (podle barvy ).

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 20:14, 'kibi' napsal:

cerny kapsace, triko, zadny vlasy, bradka, na obou rukou hodinky... mam si vzit do klopy karafiat? ;)

pro jistotu si vemu taky dvoje hodinky, kapsáče šedé, bez bradky, brýle :D

• po měsících...
Odesláno

Byl jsem rozhodnutý pro samuraie ale teď se mi zalíbily- hlavně kvůli líp zpracovanýmu "luminiscenčnímu" bodu lunety, suma. Na ebay jsou tyhle s lacině vypadajícím ciferníkem a ochranou korunky, existuje víc variant?

http://cgi.ebay.de/SEIKO-HEAVYWEIGHT-SUMO-PRO-200M-DIVER-WATCH-SRP043K1-/220732433788?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3364ada57c

Odesláno
  V 2. 2. 2011 v 20:38, 'azazelo' napsal:

Byl jsem rozhodnutý pro samuraie ale teď se mi zalíbily- hlavně kvůli líp zpracovanýmu "luminiscenčnímu" bodu lunety, suma. Na ebay jsou tyhle s lacině vypadajícím ciferníkem a ochranou korunky, existuje víc variant?

http://cgi.ebay.de/SEIKO-HEAVYWEIGHT-SUMO-PRO-200M-DIVER-WATCH-SRP043K1-/220732433788?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3364ada57c

Tohle nejsou Suma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...