Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak štastnou ruku sám nevím co bych volil. Možná, jak už bylo napsáno, starší model Alpinist s "mercedes" hodinovou ručkou. áno, tie sú pekné, ale čisto zelený ciferník by mi asi dlhodobo nevyhovoval ...
efreeti Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Keďže som za aspoň trocha rozumné peniaze nezohnal titanové Samurai, zajtra objednám jeden z týchto modelov. Takže by som vás rád požiadal o pár názorov a postrehov. Sú na "bežné" nosenie lepšie Sumo, či Alpinist? Ďakujem. Za mě Alpinisty (i když ty starší modely se mi libi víc) Tento novější model je ale velmi univerzalní a ty červené značky po okrajích hodinky spíš ozvláštňují než aby rušily. Luneta je decentní, vodotěsnost výborná. Hardlex absolutně nevadí (a vlastně trochu nechápu ty předsudky vůči němu). Čitelnost skvělá ... když si to teď po sobě čtu, sám sem na ně dostal chuť...ale zas člověk nemůže mít všechno.
Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) Takže ... Alpinist vyskúšané (ďakujem shag za odskúšanie i za pokec ) a rozhodnutie bolo až prekvapivo jednoznačné - SUMO Spracovanie puzdra a hlavne náramku mi - subjektívne - príde lepšie. Aj keď sú Alpinist určite pekné a zaujímavé hodinky (ten - do zelena ciferník je krásny), tak som nenašiel nič, čím by Sumo prekonali. Ďakujem vám za vaše názory a tipy. Idem spraviť objednávku Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem Kasper
Baker Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Zaparazituju si na Kasperove vlakne Pokud by mel nekdo zajem o Alpinisty s cernym cifernikem, lunetou (SARB061), safirem s AR a orig. kovovym tahem, za slusnou cenu, napiste
Kasper Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Sumo je doma Objednal som k nim aj MM kaučuk. Vyzerá dosť dobre. Snáď sa tak aj bude nosiť ...
Marty35 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Sumo je doma Objednal som k nim aj MM kaučuk. Vyzerá dosť dobre. Snáď sa tak aj bude nosiť ... Gratuluji k správnému rozhodnutí Koukej je naživo nafotit a pochlubit se A barva?
Kasper Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 ja som suchar - čierne na tom MM kaučuku vyzerajú mňamózne dnes sa už k tomu nedostanem, ale zajtra cvaknem pár fotiek
pepan Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Alpinisty,působí elegantněji na běžné nošení
Kasper Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) A aby som nezabudol. Musím sa pekne poďakovať aj bratislavským colníkom (konkrétne jednému, ale neviem, či ho môžem menovať), za ukážkový prístup ku "klientovi" a naozaj expresné vybavenie bez tradičnej byrokracie. Vďaka tomu môžem svoju kratučkú dovolenku absolvovať s týmto pekným modelom Ešte raz vďaka ... Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Kasper
lub Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 gratuluju. já právě delší dobu řeším skoro stejné dilema - v tom samém výběru, ale modré suma. doufám, že v dohledné době se k jedněm z nich rozhoupu. alpy jsou menší, moc se mi líbí dozelena ciferník, ale sumo mají klidnější design, hlavně tvar ruček a indexů mi vyhovuje víc. ale obávám se jejich velikosti - měl jsem SRP043 a byly na mě moc velký.. ještě bych se rád zeptal těch co znají - modrý cifr u sumo je pololesklý nebo matný? nebo má nějakou jemnou strukturu?má z někdo Vás oboje - pro optické porovnání velikostí? díky.
lub Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 cifr je bez struktury, spis matny; sumo jsou lehce vetsi - mne osobne jsou akorat, sarb mi byly male díky kibi. hlavně podle Tvých fotek se rozhoduju . jen jsem si nebyl jistý tím ciferníkem - jestli proti alpinistům nepůsobí lacinějším dojmem..? i s přihlédnutím k tomu, že suma jsou účelovější.
shag Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 A aby som nezabudol. Musím sa pekne poďakovať aj bratislavským colníkom (konkrétne jednému, ale neviem, či ho môžem menovať), za ukážkový prístup ku "klientovi" a naozaj expresné vybavenie bez tradičnej byrokracie. Vďaka tomu môžem svoju kratučkú dovolenku absolvovať s týmto pekným modelom Ešte raz vďaka ... Dnes rano som ich videl a ta guma im sadne ako uliata. Gratulujem.
lub Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 budu muset vyfotit konecne suma poradne... nepusobi lacinejsim dojmem... to ne... muj pocit je, ze je to rozdil jako mezi multifunkcnim nozikem (sarb) a jednoduchym ale osvedcenym designem treba usmc ka-baru (sumo), oboji je nuz, kazdy trochu na neco jineho a sumo se (to zas bude kecu) imho vyrovnaji treba potapkam od omegy... jo jo, pěkný přirovnání. tak už mám asi rozhodnuto
Marfi Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 jeste jinak - sarb ted doma nemam, sumo jo, klidne ti je necham "osahat"... v infu vidim Praha 8, to by nemel byt problem... Chlapi, kdybyste dělali Sumo mikro sraz, přišel bych je taky omrknout, je-li to možné.
lub Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 kibi, Marfi, to bylo bylo fajn, jsem pro.
Marfi Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 kibi, Marfi, to bylo bylo fajn, jsem pro. Kdy? Asi čím dřiv tím líp.
Marfi Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Preferoval bych něco víc v centru, nebo alespoň u metra. Ale přizpůsobím se.
lub Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 tenhle tyden mam dost plno... pristi? a muzu zkusit poprosit abbota, jestli by prinesl sarb, at je to komplet...? nekdy navecer? misto muzeme upresnit... abbot ma oblibenou pizzerku na Proseku v parku - treba... tam to znám, ale pokud to bude jinde na metru, tak se přizpůsobím. a jestli by přišly i alpy, tak by to bylo vůbec nejlepší . jsem pro příští týden, večer kdykoli.
lub Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Tak jak, pánové? čau, mně by se to hodilo klidně zítra. co vy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se