Michal83 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Tak RS6 ma opravdu krasny zvuk, tak stejne i RS4... Dnes ma nekdo asi vanoce :-) já bych se asi posral to vezt na plataku :-) Nějak to ke mě dostat museli :-)) I SuperVeloce potřebuje keramiku :-D
Vjace Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Nějak to ke mě dostat museli :-)) I SuperVeloce potřebuje keramiku :-DCo to je, to má igelit místo voken?! :-))) Sent from my iPhone using Tapatalk
Michal83 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Co to je, to má igelit místo voken?! :-))) Sent from my iPhone using Tapatalk Ano, skla byla příliš těžká... :-)))
M3maniac Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Nějak to ke mě dostat museli :-)) I SuperVeloce potřebuje keramiku :-DKrása, vezli to rovnou z talošky? nebo z reichu.... doufám, že máš bílé rukavičky při práci to je zvuk co? má to mlaďoch nebo starej pán každopádně si musel vzít nějakou tu noční navíc
Michal83 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Krása, vezli to rovnou z talošky? nebo z reichu.... doufám, že máš bílé rukavičky při práci to je zvuk co? má to mlaďoch nebo starej pán každopádně si musel vzít nějakou tu noční navíc Čím míň víme, tím líp... Ke všem autům přistupujeme stejně, ale jen u málokterého se po nastartování postaví chlupy a objeví husí kůže... A zrovna tady MOOOC!!! :-)
M3maniac Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Jojo, italové prostě zvuk umí jednou jsem stál u scuderie ( v garáži ) s nehomologovaným racingovým výfukem a to bylo peklo, tak stejně kámošovo FF s výfukem Novitec Rosso, to je peklo....F1 na ulici.
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Když jsem se já zeptal na servis to bylo keců Si ma inspiroval, cekujem ci sa mam bat . A to teraz nerypem, na rozdiel od teba PS. Ty si sa nepytal, ty si zamumlal : som zvedavy ako to bude so spolahlivostou, to je celkom rozdiel,h? Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem tedwine
martin.L Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 No.. co ti poviem ... ultra pecka... ked musis, tak musis.. ale zase na druhu stranu ked mozes, preco nie? PS. Vidim ze ste Benz family, tak sa spytam ako ste spokojny co sa tyka poruchovosti/servisu?Zvlastne, no mam asi 4 mercedes, bez problemov( klopem na drevo! :-) ). Kamos s novým GLE je viac v servise ako na ceste, druhé to iste jeho auto ani jedna závada. Proste občas sa seknu aj v MB. AMG jasne je už trocha iná trieda, ako 3.5, hoc známy na novom sku 6.5 AMG ostal stat 10hodin v Alpach na dialnici, ani nepiplo, kym ponho prišli v noci, ináč bolo -27C. Ešte ze mal 3 bundy v aute.Proste všetko je náhoda, nestastie na zly kus, ako u všetkých prémiových značiek.
Návštěvník Jagman Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 tedy já nevím kolikrát ti budu říkat že sem nejerpal rejpu dost a do hodně lidí ale to nebyl ten případ byla to normální otázka a mě to opravdu zajímá. Nedávno jsem stejnou otázku položil kamarádovi v jeho Audi W12 a na rozdíl od tebe se neurazil on je taky o mnoho chytřejší pravděpodobně . Každopádně dělám hodně okolo ojetejch aut a takové informace se prostě hodí
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Zvlastne, no mam asi 4 mercedes, bez problemov( klopem na drevo! :-) ). Kamos s novým GLE je viac v servise ako na ceste, druhé to iste jeho auto ani jedna závada. Proste občas sa seknu aj v MB. AMG jasne je už trocha iná trieda, ako 3.5, hoc známy na novom sku 6.5 AMG ostal stat 10hodin v Alpach na dialnici, ani nepiplo, kym ponho prišli v noci, ináč bolo -27C. Ešte ze mal 3 bundy v aute.Proste všetko je náhoda, nestastie na zly kus, ako u všetkých prémiových značiek.Tak super, ze ti vsetky slapu/li ako ma. Jasne ze sa obcas vyskitne nieco, ale to vsade. Tych GLE cok konkretne je mozne ze bude viac problematickych, moji dvaja kamarati (350d) tiez neustali servis, dokonca jeden krat aj vymena auta a dalsia moja znama tiez 350d viac poruch. Zaujimave ze vsetko coupe, nie standardne SUV, neviem ci to nejako suvisi, alebo cista nahoda.. Zistujem ako sa veci maju, preto moje otazky. Potrebujem kupit rodine/SUV tak patram kde sa da. V hre je okrem GLE este Q7,pripadne Q5, a takisto aj XC90..
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 tedy já nevím kolikrát ti budu říkat že sem nejerpal rejpu dost a do hodně lidí ale to nebyl ten případ byla to normální otázka a mě to opravdu zajímá. Nedávno jsem stejnou otázku položil kamarádovi v jeho Audi W12 a na rozdíl od tebe se neurazil on je taky o mnoho chytřejší pravděpodobně . Každopádně dělám hodně okolo ojetejch aut a takové informace se prostě hodí Neviem kolko krat ti budem opakovat, ty si sa nepytal, ty si vyriekol ze som zvedavy ako to bude so spolahlivostou, mam indicie ze nic moc.. Pracujes okolo ojazdenych aut tak ta zaujima ako bude uplne nove auto spolahlive. Ako to suvisi s ojazdenymi karami? Nikto sa neurazil, pravdepodobne necitas hru. Chytroline
martin.L Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Tak super, ze ti vsetky slapu/li ako ma. Jasne ze sa obcas vyskitne nieco, ale to vsade. Tych GLE cok konkretne je mozne ze bude viac problematickych, moji dvaja kamarati (350d) tiez neustali servis, dokonca jeden krat aj vymena auta a dalsia moja znama tiez 350d viac poruch. Zaujimave ze vsetko coupe, nie standardne SUV, neviem ci to nejako suvisi, alebo cista nahoda.. Zistujem ako sa veci maju, preto moje otazky. Potrebujem kupit rodine/SUV tak patram kde sa da. V hre je okrem GLE este Q7,pripadne Q5, a takisto aj XC90..Q7 sa vyhni, tu je to uplne na častý servis, maju nieco s elektronikou skoro kazdy kus.Kamosovi sa prave kazí klasika GLE..Ak ti stačí Q5 veľkosťou, komfortom,... Dobrá voľba, cena, podvozok,..no na vzduchovom podvozku.
Návštěvník Jagman Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Jak to souvisí spoj si dvě a dvě a je to každé nové auto je časem(hned jak opustí autosalon) ojeté . Pak jde do prodeje pak je po záruce a pak se servisuje nu kde nu chlapče chytrá u nás . Hold sis koupil novou hračku a já ti jí nepochválil stydím se . P.S. nejsem chytrolín já sem blbej jak necky proto sem jen mechanik Zas ty nečítáč co že? Hru? Jako na Xboxu?
tedwine Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Jak to souvisí spoj si dvě a dvě a je to každé nové auto je časem(hned jak opustí autosalon) ojeté . Pak jde do prodeje pak je po záruce a pak se servisuje nu kde nu chlapče chytrá u nás . Hold sis koupil novou hračku a já ti jí nepochválil stydím se . P.S. nejsem chytrolín já sem blbej jak necky proto sem jen mechanik Zas ty nečítáč co že? Hru? Jako na Xboxu?Tvoj sarkazmus prechadza do detinskosti. Konec diskusie
tedwine Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Q7 sa vyhni, tu je to uplne na častý servis, maju nieco s elektronikou skoro kazdy kus.Kamosovi sa prave kazí klasika GLE..Ak ti stačí Q5 veľkosťou, komfortom,... Dobrá voľba, cena, podvozok,..no na vzduchovom podvozku.Diky za info! Q5(bavim sa o novej) je velkostou na hrane, ale zase designovo sa mi paci viac ako 7 a pre zenu s dcerkou by aj bola lahsie vyuzitelna kazdy den do mesta. Je to ale uplne novy model vyrabany v Mexiku, skusenosti 0... Si ma prekvapil s tou Q7. Nakoniec to bude RX s tou blbou CVT ))
martin.L Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Diky za info! Q5(bavim sa o novej) je velkostou na hrane, ale zase designovo sa mi paci viac ako 7 a pre zenu s dcerkou by aj bola lahsie vyuzitelna kazdy den do mesta. Je to ale uplne novy model vyrabany v Mexiku, skusenosti 0... Si ma prekvapil s tou Q7. Nakoniec to bude RX s tou blbou CVT ))RX? Lexus? Q5 sa vyraba aj v EU. Q7 nova im nevyšla, otrasne auto v porovnaní s predošlým modelom co sa tyka dizajnu. Upraveno 1. února 2017 uživatelem martin.L
M3maniac Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Tak konečně má někdo na tu ošklivou Q7 stejnej názor.... Je hrozné když je nový model ošklivější než starý....
tedwine Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 RX? Lexus? Q5 sa vyraba aj v EU. Q7 nova im nevyšla, otrasne auto v porovnaní s predošlým modelom co sa tyka dizajnu.Lex RX, ale to skor ako joke, je tam ta prevodovka CVT resp. obdoba a nejazdi to tak ako pozadujem.. Aktual Q5 sa vyraba aj mimo Mexica? Som mal za to ze iba tam..Q7 no.. interier super, jazda vyborna, design .. hm .. no nic moc... vyslovene podla mna nie je skareda, ale tie proporcie mohli inak vymysliet... sklamanie aj pre mna v tomto ohlade.
tedwine Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Je hrozné když je nový model ošklivější než starý....No je skaredsi, to je nabeton..
Tomashhhhh Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Od prosince 2016 jezdím s RS6 performance a je to pecka ten zvuk to zrychlení.... to auto vyloženě dráždí tomu šlapat. Přesedlal jsem z S7 a je tu úplně něco jiného :-) RS6 je naozaj vdacne auto, nakolko odvezies vsetko co potrebujes a ponahanas aj Ferrari Pre mna najlepsia finesa tohto auta je ale RS vyfukova sustava. Samozrejme sa to asi neda porovnavat s Akrapovicom, ale pri zaradenom S-ku to neskutocne striela a robi popcorn, ked zrychlis a pustis plynovy pedal. Je to absolutne navykove Nakolko to je auto ale z blizuckeho kruhu rodiny verim, ze to nebol posledny vikendik s touto kraskou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se