911 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 sice me tady zase ukrizujou, ze nepisu k hodinkam, ale jako milovnik znacky Porsche to sem dat musim. navic si myslim, ze je to i hezky tip na vylet s detma. navic je to i hezka budova takze tedy o co jde od 31.ledna se otevira nove Porsche muzeum. vstupne 8 ?, deti do 14 v doprovodu rodicu zdarma. k videni kolem 400 modelu, prevazne konceptu a zavodnich specialu stejne tak vsechny seriove modely. vice info http://www.porsche.com/international/about...visitorservice/
Duke650 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Total off topic a dotaz na kluky tada a hammertime http://moje.auto.cz/Dadanek-AlkoholixXx-/hamanek.html trefil jsem se nebo jen shoda nicku "tada" ?
mengelis Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 jezdím obvykle tímhletím a nemůžu si to vynachválit
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Duke650 napsal: Total off topic a dotaz na kluky tada a hammertime http://moje.auto.cz/Dadanek-AlkoholixXx-/hamanek.html trefil jsem se nebo jen shoda nicku "tada" ? spravne. viz fotka se psem
mechano Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 mengelis napsal: jezdím obvykle tímhletím a nemůžu si to vynachválit Tý voe, za kolik's to schrastil, kolik to žere, má to érbegy ? Povídej, přeháněj.
mengelis Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 mechano napsal: Tý voe, za kolik's to schrastil, kolik to žere, má to érbegy ? Povídej, přeháněj. mám to na lízink, měsíční splátka asi 200, ale nežere to nic, údržba veškerá žádná, mám k tomu řidiče v ceně lízinku a airbagy to nepotřebuje, protože je to pánem všech křižovatek
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 mengelis napsal: jezdím obvykle tímhletím a nemůžu si to vynachválit Touhle věcí jezdím jen když mám promile v krvi, a vždy zásadně na černo Duke650 napsal: Total off topic a dotaz na kluky tada a hammertime http://moje.auto.cz/Dadanek-AlkoholixXx-/hamanek.html trefil jsem se nebo jen shoda nicku "tada" ? A jsem odhalen... 911 napsal: spravne. viz fotka se psem 911: Až ti budu dávat ty hodinky, jestli je stále chceš, tak uvidíš moje autí...
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Hammer_Time napsal: 911: Až ti budu dávat ty hodinky, jestli je stále chceš, tak uvidíš moje autí... to vis ze chci ty hodinky. v tydnu se nejak domluvime. posilam SZ
mechano Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 mengelis napsal: mám to na lízink, měsíční splátka asi 200, ale nežere to nic, údržba veškerá žádná, mám k tomu řidiče v ceně lízinku a airbagy to nepotřebuje, protože je to pánem všech křižovatek Á, pán je asi poslanec nebo co.
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 A sakra, jsem taky odhalen... http://moje.auto.cz/Tada/kmotr.html 911: Takže zase musím do Štuttgartu? Jsem tam byl v Mercedes muzeun a to tam ještě místo porše muzea bylo jen staveniště...
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Tada napsal: A sakra, jsem taky odhalen... 911: Takže zase musím do Štuttgartu? Jsem tam byl v Mercedes muzeun a to tam ještě místo porše muzea bylo jen staveniště... to nove muzeum stoji za to
Návštěvník Snow Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto . Všichni jste zhýčkaní elektronickými hračkami, 50 airbagy a nevím čím ještě.
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Snow napsal: Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto . Všichni jste zhýčkaní elektronickými hračkami, 50 airbagy a nevím čím ještě. Tssss, tím myslíš i mě? S mým takřka puristickým a elektroniky prostým strojem s náhonem na správná kola...
Návštěvník Snow Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Tada napsal: Tssss, tím myslíš i mě? S mým takřka puristickým a elektroniky prostým strojem s náhonem na správná kola... Vzhledem k tomu jakým zmateným způsobem si nás seznamoval vozovým parkem rodičů, který se měnil ze dne na den, vůbec netuším s čím vlastně jezdíš, měl by sis to asi nejdřív ujasnit než odpovíš konečně pravdivě. Upraveno 15. února 2009 uživatelem Snow
yarda Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Snow napsal: Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto A ono pořádný auto nemusí umět zatáčet?
Návštěvník Snow Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 yarda napsal: A ono pořádný auto nemusí umět zatáčet? Kolik potřebuješ hraček, aby jsi mohl zatáčet ?
yarda Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Snow napsal: Kolik potřebuješ hraček, aby jsi mohl zatáčet ?Stačí mi volant, který poslouchají přední kola na slovo a bez otálení, občas se mohou pošťouchnout tu pedálem plynu, tu ruční brzdou
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Snow napsal: Vzhledem k tomu jakým zmateným způsobem si nás seznamoval vozovým parkem rodičů, který se měnil ze dne na den, vůbec netuším s čím vlastně jezdíš, měl by sis to asi nejdřív ujasnit než odpovíš konečně pravdivě. Mercedes je zazimovanej a používá se jen v létě a to na srazy a poznávací výlety po evropě. Jinak na běžné ježdění používám buď BMW 330Ci nebo BMW X5. Jednoduchá a stručná odpověď.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Snow napsal: Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto . Všichni jste zhýčkaní elektronickými hračkami, 50 airbagy a nevím čím ještě. Nádhernej charger... starý ameriky to je moje. Jednou se budu prohánět v mustangu kabrio...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 911 napsal: to vis ze chci ty hodinky. v tydnu se nejak domluvime. posilam SZ OK, moje cislo mas... kdyztak volej SZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se