Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sice me tady zase ukrizujou, ze nepisu k hodinkam, ale jako milovnik znacky Porsche to sem dat musim. navic si myslim, ze je to i hezky tip na vylet s detma. navic je to i hezka budova ;)

takze tedy o co jde

od 31.ledna se otevira nove Porsche muzeum. vstupne 8 ?, deti do 14 v doprovodu rodicu zdarma. k videni kolem 400 modelu, prevazne konceptu a zavodnich specialu stejne tak vsechny seriove modely.

vice info http://www.porsche.com/international/about...visitorservice/

post-3915-1233348076.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno
  mechano napsal:
Tý voe, za kolik's to schrastil, kolik to žere, má to érbegy ? Povídej, přeháněj. :thumbsup_anim:

mám to na lízink, měsíční splátka asi 200, ale nežere to nic, údržba veškerá žádná, mám k tomu řidiče v ceně lízinku a airbagy to nepotřebuje, protože je to pánem všech křižovatek

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  mengelis napsal:
jezdím obvykle tímhletím a nemůžu si to vynachválit :thumbsup_anim:

v_t3.jpg

Touhle věcí jezdím jen když mám promile v krvi, a vždy zásadně na černo :thumbsup_anim:

Duke650 napsal:
Total off topic a dotaz na kluky tada a hammertime

http://moje.auto.cz/Dadanek-AlkoholixXx-/hamanek.html

trefil jsem se nebo jen shoda nicku "tada" ?

A jsem odhalen...

911 napsal:
spravne. viz fotka se psem

911: Až ti budu dávat ty hodinky, jestli je stále chceš, tak uvidíš moje autí...

Odesláno
  Hammer_Time napsal:
911: Až ti budu dávat ty hodinky, jestli je stále chceš, tak uvidíš moje autí...

to vis ze chci ty hodinky. v tydnu se nejak domluvime. posilam SZ

Odesláno
  mengelis napsal:
mám to na lízink, měsíční splátka asi 200, ale nežere to nic, údržba veškerá žádná, mám k tomu řidiče v ceně lízinku a airbagy to nepotřebuje, protože je to pánem všech křižovatek

Á, pán je asi poslanec nebo co.

Odesláno
  Tada napsal:
A sakra, jsem taky odhalen...

911: Takže zase musím do Štuttgartu? Jsem tam byl v Mercedes muzeun a to tam ještě místo porše muzea bylo jen staveniště...

to nove muzeum stoji za to

Návštěvník Snow
Odesláno

Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto kuk748.gif. Všichni jste zhýčkaní elektronickými hračkami, 50 airbagy a nevím čím ještě.

charger723.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno
  Snow napsal:
Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto kuk748.gif. Všichni jste zhýčkaní elektronickými hračkami, 50 airbagy a nevím čím ještě.

Tssss, tím myslíš i mě? S mým takřka puristickým a elektroniky prostým strojem s náhonem na správná kola...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Tada napsal:
Tssss, tím myslíš i mě? S mým takřka puristickým a elektroniky prostým strojem s náhonem na správná kola...

Vzhledem k tomu jakým zmateným způsobem si nás seznamoval vozovým parkem rodičů, který se měnil ze dne na den, vůbec netuším s čím vlastně jezdíš, měl by sis to asi nejdřív ujasnit než odpovíš konečně pravdivě.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Kromě mechana víte tak leda hovno o tom, jak má vypadat pořádný auto

A ono pořádný auto nemusí umět zatáčet? ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
  yarda napsal:
A ono pořádný auto nemusí umět zatáčet? ;)

Kolik potřebuješ hraček, aby jsi mohl zatáčet :D ?

Odesláno
  Snow napsal:
Kolik potřebuješ hraček, aby jsi mohl zatáčet :D ?
Stačí mi volant, který poslouchají přední kola na slovo a bez otálení, občas se mohou pošťouchnout tu pedálem plynu, tu ruční brzdou :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
  Snow napsal:
Vzhledem k tomu jakým zmateným způsobem si nás seznamoval vozovým parkem rodičů, který se měnil ze dne na den, vůbec netuším s čím vlastně jezdíš, měl by sis to asi nejdřív ujasnit než odpovíš konečně pravdivě.

Mercedes je zazimovanej a používá se jen v létě a to na srazy a poznávací výlety po evropě. Jinak na běžné ježdění používám buď BMW 330Ci nebo BMW X5. Jednoduchá a stručná odpověď.

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  Snow napsal:

charger723.jpg

Nádhernej charger... starý ameriky to je moje.

Jednou se budu prohánět v mustangu kabrio...

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  911 napsal:
to vis ze chci ty hodinky. v tydnu se nejak domluvime. posilam SZ

OK, moje cislo mas... kdyztak volej

SZ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...