bedja Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Ovšem v době, kdy se začíná ujímat vlády Strana, tak by BMW a MB nemuslo být společensky přijatelné, tomu rozumím.... ..nenapadlo mě nic jiného.. :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Bylo to tak nějak né? Zdravíčko strejdo pujčte nam to žihadlo... jo vy to chcete prodat to jsem ani nevědel. Vyplat to slepejš dělej. No nebojte to jsou poctivě vydělané prachy,jo a tamhle na toho krasavce nam dejte pozor, kdyžtak ho trochu oplachněte jsem neveděl že bude s vama takova spoluprace tak naschle. čau ahoj
sibirnaya Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Bylo to tak nějak né? Zdravíčko strejdo pujčte nam to žihadlo... jo vy to chcete prodat to jsem ani nevědel. Vyplat to slepejš dělej. No nebojte to jsou poctivě vydělané prachy,jo a tamhle na toho krasavce nam dejte pozor, kdyžtak ho trochu oplachněte jsem neveděl že bude s vama takova spoluprace tak naschle. čau ahojtohle je moje nej:http://www.youtube.com/watch?v=ZPX8F2jhZX0
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Jo tomu rozumím, nejlepší je nic nevlastnit, oficiálně nic nemít a maximálně všechno co člověk má ja banky toho se držím
Lion Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 já bych furt rád viděl to auto v plný palbě, za 900 který bude o 2 třídy výš jak oktávka a nový... argument že jsem ušetřil fest neberu... msí ušetřit všichni
laskajefajn Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Taky pěkný kousek...od toho samého kluka,třilitr,225kW v benzinu cca 21 tisic euro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 a to tam nemas ani kozeny sedacky.. jinak pro srovnani aktualni nabidka BMW Renocar asi blbe klikam, ale ten bavorak co stal puvodne 1,3 milionu to v kuzi taky nema.... a s dvoulitrem bych se na tech 900 mozna dostal se superbem... ale beru ze je to je predvadecka, nebo tak neco... ale superba v tehle vybavy potom treba za 700...
sibirnaya Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Ne, ta petka je nova, a nesrovnavam ji ani vybavu s oktavkou, jen rikam, ze za 9kil muzes mit novasa petku, byť v holobytu
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Občas mi škodovka připomíná PRIM Elton. Je to za cenu Omegy, ale je potřeba najít argumenty proč je to dobrý dát za primky ty peníze. Je úplně jedno, že žák střední školy strojírenské Škoda a.s. dokáže navrhnout lepší auto včetně převodovky a motoru než se vyrábí (jak říkal absolvent této školy před mnoha lety), vyrábí se sračka, kterou cizinec koupí jen kvůli ceně.
Pirx Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 tohle je moje nej:http://www.youtube.com/watch?v=ZPX8F2jhZX0Pumpari od Zlate podkovy !!! Ten film je nejvic !! :-)))))
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Ne, ta petka je nova, a nesrovnavam ji ani vybavu s oktavkou, jen rikam, ze za 9kil muzes mit novasa petku, byť v holobytu Nová? Ten odkaz vede na auta (asi předváděčky) - jedno má najeto 6.300km a druhý 15.000km a obě jsou z dubna 2012.
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 (upraveno) Občas mi škodovka připomíná PRIM Elton. Je to za cenu Omegy, ale je potřeba najít argumenty proč je to dobrý dát za primky ty peníze. Je úplně jedno, že žák střední školy strojírenské Škoda a.s. dokáže navrhnout lepší auto včetně převodovky a motoru než se vyrábí (jak říkal absolvent této školy před mnoha lety), vyrábí se sračka, kterou cizinec koupí jen kvůli ceně. Josefe, já už tě přestávám chápat Nejdříve hořekuješ, jak je Škodovka předražená a dáváš příklady toho, jak je spousta aut levnějších.A teď napíšeš, že je to sračka, kterou si cizinec koupí jen kvůli ceně.Ty ses v těch úžasných cenách bazarových Mercedesů nějak ztratil a zasnil, ne? Sakra, proč ten žák střední školy nejde navrhovat ty lepší auta (včetně převodovky a motoru) třeba do Peugotu či Renaultu, aby je postavil na nohy a pomohl jim dosáhnout alespoň z části tak dobrých prodejů, jako má ta blbá Škodovka??? Upraveno 4. února 2013 uživatelem NIGHTinGALE
sibirnaya Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Nová? Ten odkaz vede na auta (asi předváděčky) - jedno má najeto 6.300km a druhý 15.000km a obě jsou z dubna 2012.Michale, nic proti, ale: BMW 520d černá - dodání březen 2013 0km BMW 520d bílá - dodání březen 2013 0km
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Michale, nic proti, ale: BMW 520d černá - dodání březen 2013 0km BMW 520d bílá - dodání březen 2013 0km To mi právě přišlo divný, Honzo V tom tvém linku jsou 4 auta za naprosto identickou cenu, z toho jsou dvě k dispozici už teď a registraci mají od dubna 2012 a panny to fakt nejsou.Ty druhý dvě budou k dispozici od března a mají tam uvedeno 0km. Ale nebude to tak, že to je aktuální stav a že v březnu to bude jinak? Že budou do té doby jezdit?Asi proto nemám BMW, protože jsem to nepochopil Ale i tak je to super cena, to bezesporu.Otázkou je, kdo je typický kupec takového auta.Jako firemní flotilový auto se mi to moc nezdá, protože kdo má pozici na BMW 5, tak má budget vyšší, než těch 900.000Kč.A kdo má budget 900 táců, tak ten zase většinou nemůže mít auto téhle třídy. Aspoň já to tak mám, že si můžu vybrat z kategorie Mondeo/Passat/Superb/Insignia/Mazda6/......, ale BMW 5 nikoliv, i kdybych se cenově třeba vešel.
sibirnaya Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 osobne bych rekl, ze to nebude uplne zacileny na zamestnaneckou klientelu.. spis jednatele, majiele, podnikatele, soukromy auta..
Lion Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Občas mi škodovka připomíná PRIM Elton. Je to za cenu Omegy, ale je potřeba najít argumenty proč je to dobrý dát za primky ty peníze. Je úplně jedno, že žák střední školy strojírenské Škoda a.s. dokáže navrhnout lepší auto včetně převodovky a motoru než se vyrábí (jak říkal absolvent této školy před mnoha lety), vyrábí se sračka, kterou cizinec koupí jen kvůli ceně. Josefe, ptám se už asi potřetí... ukaž mi NOVÝ auto, které je výš než okta za podobné peníze... od někoho už tady padla aspoň třeba Mazda 6, což se zdá jako dobrá volba... Michale, nic proti, ale: BMW 520d černá - dodání březen 2013 0km BMW 520d bílá - dodání březen 2013 0km výbava v podstatě základ, a sleva automobilky... Superba v Eleganci s 1.8TSI v automatu s flotilovou slevou do tyhle ceny taky udelas... ale tady furt nekdo resi ze dovybavou auta je cena 2x vetsi... uz jsem to psal driv, ze tohle se da udelat i u ty pětky... jenže Josef to koupí rok starý, kdy to spadne o dardu a on ušetřil... on jo, ale ten kdo to koupil novy byl taky "pacient"... superb
Micey Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Josefe, ptám se už asi potřetí... ukaž mi NOVÝ auto, které je výš než okta za podobné peníze... od někoho už tady padla aspoň třeba Mazda 6, což se zdá jako dobrá volba... Já se teda nechci probíjet konfigurátorama.. ale při nějakym rozumnym motoru pro nižší střední/střední třídu si prý, při srovnatelný výbavě, cenově nemá co vyčítat např. s I40, Mondeem (na ty teď budou dobrý slevy), tou Mazdou, Avensisem v akci.. Laguny se taky teď prodávaj levně.
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Ještě k těm vysmívaným Škodovkám - třeba Superb první generace byl hnusnej. Ten aktuální už se mi moc líbí (v kombíku).Spousta lidí má keci o tom, že to je nafouklej Passat a podobně.Možná jo, ale podívejte se na prodejní čísla.K čemu by bylo Škodovce vyrábět vůz typu Citroen C6. Těch se za 8 let prodalo 20.000 kusů a výroba teď byla definitivně ukončena.To je roční prodej průměrně 2.500 aut (přitom v roce 2012 to bylo jen cca. 600).Superbů se prodá ročně více než dvakrát tolik, co C6 za celých 8 let existence.Takže je celkem jedno, jak se kritikům líbí Škodovky a jejich cenovky - pravdou je, že Škodovka jede tak, že 90% značek jí může růst a výsledky jen závidět.
Lion Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Já se teda nechci probíjet konfigurátorama.. ale při nějakym rozumnym motoru pro nižší střední/střední třídu si prý, při srovnatelný výbavě, cenově nemá co vyčítat např. s I40, Mondeem (na ty teď budou dobrý slevy), tou Mazdou, Avensisem v akci.. Laguny se taky teď prodávaj levně. i40 ma mam dojem jen dva motory a za 800 tam taky seš ani nemrkneš... mondeo v plny palbe kolem milionu a třeba jen ten adaptivni tempomat plus 60t...
Micey Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Za mega můžeš mít i oktávku - http://www.auto.cz/nejdrazsi-octavia-72583 Teď pořídíš Mondeo Titanium X pod sedm set (ceník), s 140k dieselem. A tam máš tu výbavu už fakt slušnou.. Že to auto je vejš než oktávka snad diskutovat netřeba:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se