Locque Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Konečně můžu znovu cítit, jak mi vítr provětrává plešku. Omlouvám se za nekvalitní fotku z telefonu, foceno v rychlosti a dětinské radosti ze sluníčka a tepla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Mazda MX-5 je moc dobrá volba Za kolik má MX5 Sosnovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Za kolik má MX5 Sosnovou? a za kolik jí máš ty? Jinak, myslím že se tam čas pohybovaly od těch 63 za deště, tuším...kdyžtak mě Well opraví. PS: Docela smutný, že u nás máme jediné dva okruhy (a to Brno je už na "normální" auta moc), kde se dá jezdit autem a ne kroužit na motokárách Upraveno 23. března 2010 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Na suchém okruhu mám s 330ci 3 kola s pevným startem za 2:39.5. S Mercedesem na suchu mám 63 vteřin s pevným startem a asi 60 přesných na letmé kolo. Každopádně mokrá Sosnová s 330ci na zimních gumách patří k těm nejhorším zážitkům, co za volantem mám... Obrázky ilustrují bizardnost startovního pole snad dokonale Upraveno 23. března 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Na suchém okruhu mám s 330ci 3 kola s pevným startem za 2:39.5. S Mercedesem na suchu mám 63 vteřin s pevným startem a asi 60 přesných na letmé kolo. Každopádně mokrá Sosnová s 330ci na zimních gumách patří k těm nejhorším zážitkům, co za volantem mám... Jako hlavně jezdit s auty typu 330i na sosnové mi opravdu přijde na hlavu. To už bych to opravdu spíš vydával za nějakou gymkhanu Celý okruh na dvojku...(možná na chvíli na cílovce trojku, aby se neřeklo ). Na Sosnovou patří maximálně auta jako báječná Fiesta ST nebo starší kusy typu pežotů GTI atd (viz Amater-Cup). Edit: no hlavně Mistr LV uprostřed se svým "suverénem" to úplně dokresluje . S takovými auty je to tam opravdu trápení. Upraveno 23. března 2010 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Hehe, 330Ci je ještě v pohodě, ale ty staré Jaguary, ať už je to XJSR nebo XJ40, to je teprve srandy kopec. Ten okruh na velká auta skutečně není ideální, proto ani nejezdíme pohormadě, ale měřená kola si jede každý samostatně, protože bychom se tam pozabíjeli... Na druhou stranu, když se vzdáš nějaké čisté stopy, tak díky kluzkému asfaltu je tam s jakoukoliv zadokolkou docela velká sranda Most nebo Brno by byly pro velká auta asi lepší, ale je to prostě nezaplatitelné, to si radši udělám zase dovolenou na Ringu, když už tam prý umím bokem a ještě poslepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ta čevená Manta je moc pěkná. Skoro jak ta z filmu "Manta Manta", jen v jiné barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ta čevená Manta je moc pěkná. Skoro jak ta z filmu "Manta Manta", jen v jiné barvě Tam byla úprava Mattig. Tohle je úprava Steppan a je to ještě o malinko robustnější. Tahle hrála v Kobře, dokonce i stejná barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Za kolik má MX5 Sosnovou? Vítěz zajel tři kola s pevným startem za 147,24 vteřiny. První kolo s pevným startem měl za 51,24s, nejlepší letmé kolo za 47,9s. Upraveno 23. března 2010 uživatelem Well Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Vítěz zajel tři kola s pevným startem za 147,24 vteřiny. První kolo s pevným startem měl za 51,24s, nejlepší letmé kolo za 47,9s. To je hodně slušné Záleží taky dost na tom, jak moc klikatou má člověk postavenou trať, ještě se mi nestalo, že bych jel Sosnovou 2x stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) To je hodně slušné Záleží taky dost na tom, jak moc klikatou má člověk postavenou trať, ještě se mi nestalo, že bych jel Sosnovou 2x stejně To je pravda. Druhá sosnová byla trošku klikatější, teď u sebe nemám časy. Mohu dodat zítra . Nechceš se s námi svézt 28.5.? Máme pronájem na celý den. Upraveno 23. března 2010 uživatelem Well Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) To je pravda. Druhá sosnová byla trošku klikatější, teď u sebe nemám časy. Mohu dodat zítra . Nechceš se s námi svézt 28.5.? Máme pronájem na celý den. Uvidím jak na tom budu se zkouškama Každopádně díky za pozvání, když budu mít volno a nějaké vozidlo (Mercedes bude asi zrovna generálkován) tak bych přijel, aspoň bych si nějakou MX5 omrknul, pořád s ní vyhrožuju přítelkyni, že budem na dovolené jezdit autem bez střechy Upraveno 23. března 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Jezdím Škodou Octavia II, 1,6 benzín, naprostá spokojenost i vlastenecký pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 No já ode dneška tímhle, čas ukáže co to je zač :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 No já ode dneška tímhle, čas ukáže co to je zač :-) Tak sis doma prosadil svou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Toyota Corolla Verso.!! 7lidí do vozu, nebo 5+1pes+kufry.. Plné hvězdičy v tom germánském testu bezpečnosti.. P.S. Vše pro lidi nad 190cm... "Opravdu vysoké auto". Spotřeba 6.5l benzin/100km.. a bezporuchovost...mám staré dečky pod pedály!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Do práce, v práci a s rodinkou jezdím s FORD C-Max , na léto a adrenalinek mám moto YAMAHA FZ1 (150koníků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Když jsme u těch aut, tak já volvem S80, ročník 2004. Koupil jsem ho od známého, mělo najeto 29tis. Je to D5, jezdím s ním v průměru za 6,8l, jsem moc spokojen, má to vše, co potřebuji a nikoho s tím neprudím (tedy nemám žádný ohlas). Foto je jen ilustrační... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Renault VelSatis 3.5 V6 předěláno na sporák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 Toyota Corolla Verso.!! 7lidí do vozu, nebo 5+1pes+kufry.. Plné hvězdičy v tom germánském testu bezpečnosti.. P.S. Vše pro lidi nad 190cm... "Opravdu vysoké auto". Spotřeba 6.5l benzin/100km.. a bezporuchovost...mám staré dečky pod pedály!! 6.5? Dlouhodobe mam s timhle autem spotrebu lehce pod 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se