Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Ahoj, chtěl bych si koupit nějaké hodinky Casio na noční focení a měření času stopkami. Potřebuji tedy na hodinkách více méně jenom stopky a hodiny, nejlépe ve velkých číslicích a přehledné. Také bych rád, aby bylo na hodinkách nějaké lepší osvětlení. Prostě abych mohl třeba v noci zapnout světlo a nechat ho třeba 1-2 minuty svítit a aby to světlo bylo silné/zřetelné. Rád bych se zeptal jestli na nějakých hodinkách Casio je podobná funkce svícení, zatím jsem měl pouze hodinky kdy po stisknutí světla to cca 10 sekund svítilo a potom šlus. Předem díky za rady, příspěvky do diskuze a eventuelně návrhy modelů, pokud je to vůbec možné
wave ceptor Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 já myslím že takové hodinky aby svítily 1-2minuty ani snad nevyrábí. Ale samozřejmě se mohu plést, jestli něco takového je rád se poučím.
Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 (upraveno) a nesplnily by tvoje prani nejake hodinky s tritiem - ala Traser, Dievas...? nevidel jsem ale tritiove kapsle na minutovem citaci, musela by ti stacit centralni vterinovka... Mě jde hlavně o přehlednost meřeného času (a bohužel budu měřit časy přes minutu), a na to se mi nejvíc líbí právě digitálky. Takže ručičkové varianty bohužel padají, ale díky za názor. Upraveno 8. srpna 2010 uživatelem Coolik
Dantechno Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 (upraveno) To by musel k Ballum.... Ale je to malinko vic penez. Photo by Jorge Merino (TZ) Upraveno 8. srpna 2010 uživatelem Dantechno
Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Tak koukám, že se diskuze směruje špatným směrem. Netušíte jak dlouho budou svítit např takovéto hodinky?http://cgi.ebay.com/Casio-7-Year-Battery-Chronograph-Watch-Low-Ship-A168W-1-/230503731393?pt=Wristwatches
Dantechno Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Tak koukám, že se diskuze směruje špatným směrem. Netušíte jak dlouho budou svítit např takovéto hodinky? http://cgi.ebay.com/...pt=Wristwatches max. 5 sec. - tipuju
Dantechno Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 (upraveno) Jeste bych poradil , ze hodinky Casio ( urcite typy ) disponuji funkci automatickeho podsvetleni pri natoceni ruky. Osviceni trva napr. 3 sec a pri kazdem natoceni ruky o urcity uhel se vzdy podsvetleni aktivuje. http://www.youtube.com/watch?v=8XWdrUXVq14 Upraveno 8. srpna 2010 uživatelem Dantechno
Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Jeste bych poradil , ze hodinky Casio ( urcite typy ) disponuji funkci automatickeho podsvetleni pri natoceni ruky. Osviceni trva napr. 3 sec a pri kazdem natoceni ruky o urcity uhel se vzdy podsvetleni aktivuje. To by bylo super , teď ještě najít ty typy. Nemáš nějaké tušení, pod jakou zkratkou nebo názvem to u těch Casio hledat?
Ruda Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 (upraveno) Jeste bych poradil , ze hodinky Casio ( urcite typy ) disponuji funkci automatickeho podsvetleni pri natoceni ruky. Osviceni trva napr. 3 sec a pri kazdem natoceni ruky o urcity uhel se vzdy podsvetleni aktivuje. Modul 3079 má automatické podsvícení na cca. 2 sec. No dle mého to není žádný zázrak, ale lepší než nic. edit: Hledej typy co mají podsvícený celý displej. Zrovna 3079 má podsvícení ledkou z boku Upraveno 8. srpna 2010 uživatelem Ruda
Dantechno Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 To by bylo super , teď ještě najít ty typy. Nemáš nějaké tušení, pod jakou zkratkou nebo názvem to u těch Casio hledat? Funkce se jmenuje Auto-Illuminator a ma ji vetsina modelu rady G-Shock mimo zakladnich... Myslim , ze i vyber v jinych radach Casia bude slusny. Radim prozkoumat jejich stranky (nejlepe zahranicni - ceske stoji zaprd).
cody Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Pokud ti jde o to podsviceni, u Casio nepochodis. Co vim a mam odzkousene je Timex Indiglo. Sviti dele nez Casio a hlavne kdyz mackas cokoliv, sviti porad. Coz znamena, ze potme si u Timexu muzes stopovat a treba naridit budik. To se mi u Casio dodnes nepodarilo:-( Navic maji obrovsky vyber modelu a co se tyce stopovani casu i vetsi reputaci. Cyklistu jsem s Casio videl malo, temer vsichni i plavci nebo bezci pouzivaji Timex. Pokud netahaji rovnou pocitace typu Suunto.
Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Pokud ti jde o to podsviceni, u Casio nepochodis. Co vim a mam odzkousene je Timex Indiglo. Sviti dele nez Casio a hlavne kdyz mackas cokoliv, sviti porad. Coz znamena, ze potme si u Timexu muzes stopovat a treba naridit budik. To se mi u Casio dodnes nepodarilo:-( Navic maji obrovsky vyber modelu a co se tyce stopovani casu i vetsi reputaci. Cyklistu jsem s Casio videl malo, temer vsichni i plavci nebo bezci pouzivaji Timex. Pokud netahaji rovnou pocitace typu Suunto. A dá se u těch tvých Timex zapnout světlo na delší interval? Upřímě mi jsou Casio bližší, ale na té značce zas tak netrvám pokud by jiná lépe splnila moje požadavky.
wave ceptor Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 já mám staré hodinky timex iron man triathlon.podsvícení indiglo, i s tím naklonění ruky auto zapínáním podsvětlení.když zmačknu tlačítko indiglo tak to samo svítí asi 3-4 sec., ale když to tlačítko držím tak to svítí pořád. ani jsem o tom nevěděl,totiž nikdy jsem to nezkoušel.
cody Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 A dá se u těch tvých Timex zapnout světlo na delší interval? Upřímě mi jsou Casio bližší, ale na té značce zas tak netrvám pokud by jiná lépe splnila moje požadavky. Mam cca 17 let stare, jak to maji nove nevim. Me je Casio taky blizsi, ale pokud jde o podsvetleni nedam na Indiglo dopustit.
emte Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Prepac, ale naco chces, aby hodinky svietili celu dobu?
Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Prepac, ale naco chces, aby hodinky svietili celu dobu? Ahoj, nerad bych tu začal diskutovat jestli to opravdu potřebuju nebo ne. Prostě bych rád měl tu možnost. Ikdyž to automatické rozsvěcení u Casio je zajímavé, tak stálé svícení mi přijde lepší.
emte Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Vsak v poriadku. Mne to prijde na nocne fotenie nezmysel, kvoli parazitnemu svetlu. No ked nutne potrebujes kontinualne osvetleny display, preco nepouzijes stopky na mobile? Inak Indiglo je perfektne podsvietenie, ale pri takom dlhom svieteni by zivotnost baterie bola pravdepodobne mizerna.
Coolik Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Vsak v poriadku. Mne to prijde na nocne fotenie nezmysel, kvoli parazitnemu svetlu. No ked nutne potrebujes kontinualne osvetleny display, preco nepouzijes stopky na mobile? Inak Indiglo je perfektne podsvietenie, ale pri takom dlhom svieteni by zivotnost baterie bola pravdepodobne mizerna. No ono kvůli parazitnímu světlu mi to fakt nevadí, protože hledáček mám zakrytý a většinou stojím za foťákem . No a právě proto jsem chtěl hodinky se stálým světlem, abych nemusel lovit mobil. Jinak nižší životnost baterie by mi až tak nevadila.
dizi Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Funkce se jmenuje Auto-Illuminator a ma ji vetsina modelu rady G-Shock mimo zakladnich... Myslim , ze i vyber v jinych radach Casia bude slusny. Radim prozkoumat jejich stranky (nejlepe zahranicni - ceske stoji zaprd). Naozaj? Práve som sa dogooglil k tomu, že DW-5600E, DW-6900E aj DW-9052 (teda všetky základné modely súčasnej produkcie) Afterglow majú.
lub Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Naozaj? Práve som sa dogooglil k tomu, že DW-5600E, DW-6900E aj DW-9052 (teda všetky základné modely súčasnej produkcie) Afterglow majú. to je něco jinýho. afterglow = svítí i chvilku po zmáčknutí, nejen po dobu zmáčknutí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se