Dantechno Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Naozaj? Práve som sa dogooglil k tomu, že DW-5600E, DW-6900E aj DW-9052 (teda všetky základné modely súčasnej produkcie) Afterglow majú. viz. lub
Coolik Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 (upraveno) Tak zatím padají do výběru G-shock G-7800B http://cgi.ebay.com/CASIO-2009-G-Shock-Watch-G-7800B-1-G-7800-Black-Gift-/220635646956?pt=Wristwatches Nebo G-shock G-8100-1 http://cgi.ebay.com/Casio-G-Shock-Flash-Alert-Watch-G-8100-1-G8100-Black-/370414566484?pt=AU_Watches Ty první jsem viděl naživo a líbí se mi, ty druhé jsem bohužel neviděl. Nevíte někdo jestli je mají někde v Praze v obchodě fyzicky? Z nabídky Timex jsem si nic nevybral. PS: Funkci stáleho svícení jsem zatím u žádných hodinek neobjevil tak bych chtěl alespoň podsvícení s tím afterglow a auto-startem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2010 uživatelem Coolik
lub Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 ty druhé jsem bohužel neviděl. Nevíte někdo jestli je mají někde v Praze v obchodě fyzicky? ty seženeš nejlíp na ebaji, tady se ofiko asi vůbec neprodávají. jinak obecně - podsvětlení ti pokaždé zhasne při jakýmkoli stisku tlačítka, takže u těch stopek je to asi dost nepraktický...?
Coolik Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 ty seženeš nejlíp na ebaji, tady se ofiko asi vůbec neprodávají. jinak obecně - podsvětlení ti pokaždé zhasne při jakýmkoli stisku tlačítka, takže u těch stopek je to asi dost nepraktický...? Jojo já to chápu, ale bohužel jsem nic lepšího co by se mi i líbilo neobjevil. Jen si ještě nejsem jistý jednou věcí, na těch G8100 vypadají číslice jako modré. Nevím jestli je to zapnutým podsvícením, nebo jsou ty číslice takhle nevýrazné pořád?
Standis Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 a co tyto Casia, full auto el.light, možnost nastavení podsvícení 1 nebo 3 sekundy, alarm-celkem 4, stopky, odpočítávání, SNZ, SIG, to SNZ a SIG jsem ještě nepoužil-nevím na co to je, ale taky nějaké odpočítávání. Má to solár, světové časy, vodotěsnost 200m a nosí se velmi dobře, moc se mi líbí takže je docela šetřím, aby dlouho vydrželi. Dělají se dva typy, tento a druhý má navíc "jen" atomový čas. Na EBAY se dají sehnat za dobrý peníz Tak co jim říkáš??? jo a to podsvícení se aktivuje tím červeným GÉČKEM dole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolik Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 a co tyto Casia, full auto el.light, možnost nastavení podsvícení 1 nebo 3 sekundy, alarm-celkem 4, stopky, odpočítávání, SNZ, SIG, to SNZ a SIG jsem ještě nepoužil-nevím na co to je, ale taky nějaké odpočítávání. Má to solár, světové časy, vodotěsnost 200m a nosí se velmi dobře, moc se mi líbí takže je docela šetřím, aby dlouho vydrželi. Dělají se dva typy, tento a druhý má navíc "jen" atomový čas. Na EBAY se dají sehnat za dobrý peníz Tak co jim říkáš??? jo a to podsvícení se aktivuje tím červeným GÉČKEM dole Ahoj, díky za inspiraci,ale nějak jsem došel k závěru že ocením spíše nějaký hranatý design. Prostě méně členité hodinky, a proto se mi právě ty modely G7800 a G8100 líbí více.
cody Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Jeste poznamka - stopky u Casio maji vyhodu v auto odpoctu pred startem vlastniho mereni se zvukovou signalizaci. To jsem jinde nevidel.
Woodie Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Coolik: diginy se stalym nebo delsim podsvetlenim imho nesezenes, takove se proste nedelaji. Podsvetleni je nejvetsim zroutem proudu, baterka by sla hrozne rychle do kytek. Trvale podsvetleni nemaji ani hodinky s Tough Solarem ktere si muzou dovolit chybejici kapacitu docucavat ze slunecniho svetla. Napadlo me jeste jine reseni, to bys ale musel napsat co presne a jakym zpusobem chces merit... v pripade ze by se jednalo o odmereni intervalu o predem zname delce tak by se na to dal pouzit timer, ten maji snad kazde digitalky. Na zacatku bys ho zapnul a na konci by ti to zapipalo, ani by nebylo nutne nekam koukat a sledovat to. Akorat by to chtelo vybrat digi ktere umoznuji nastavit timer i v ramci sekund (vetsinou se daji nastavit jenom hodiny a minuty) ... tohle zvladaji napr. G-7700.
Coolik Odesláno 11. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Tak jsem nakonec objednal ty G-8100 v bílé. Mají EL podsvícení, Afterglow a auto-rozsvěcení. Trochu se obávám té bílé barvy, ale nějak se mi líbili nejvíc tak jsem to risknul. Všem díky za fundované rady. Ještě obrázek pro ilustraci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolik Odesláno 11. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 zive fotky jsem asi jeste nevidel... kdybys je chtel nafotit, rad bych to zkusil...? Jasně, až přijdou tak se ozvu
wave ceptor Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Jenom se chcu zeptat a tyto hodinky teda umí to podsvícení na jak chceš dlouhou dobu? Nebo aspoň tu 1-2 minuty jak si požadoval?
Coolik Odesláno 11. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Jenom se chcu zeptat a tyto hodinky teda umí to podsvícení na jak chceš dlouhou dobu? Nebo aspoň tu 1-2 minuty jak si požadoval? Bohužel neumí, žádné takové jsem nenašel tak jsem zvolil tyto, které se mi líbí a mají alespoň to automatické zapínání světla s nastavitelným intervalem rozsvícení (bohužel max 3sekundy).
lub Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Bohužel neumí, žádné takové jsem nenašel tak jsem zvolil tyto, které se mi líbí a mají alespoň to automatické zapínání světla s nastavitelným intervalem rozsvícení (bohužel max 3sekundy). tak se pak pochlub živými fotkami, o téhle řadě jsem taky dřív přemýšlel, i když v jiný barvě a normálním displejem. G-7800 jsem měl a byly taky výborný. jinak co jsem vypozoroval, tak nejdelší podsvit - asi 5s. maj mudmany
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se