instant Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Já mám staré Casio F-105 a jedou už 3 týdny na chlup přesně s rádiem řízenými. Tohle je přeciznost. Je to vrchol zručnosti za tak malý peníz. Na tvé kalibry múžu tak víš co... vrchol zručnosti.. OMG. snow nekecal - čára BYLA příliš dlouhá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Vždycky jsem měl z vás automaťáku p...l a je mi vás v podstatě líto. :-D A tímhle svým výplodem jsi mě pouze utvrdil v tom, že většina z vás jsou jenom rozmazlení blázni, jenž nevědí co s penězi. Pomerne usmevne vlakno, ale tohle uz je skutecne trochu mimo, ne? A co my, kteri preferujeme rucni natah? Asi jsme az daleko za quartziky i automataky . Jo a vyplod nevyplod, zajed se nekdy podivat treba jen do Nomosu v Glashuette, projdi si fabriku, nakoukni do CNC masin i pod ruku hodinarum (a hodinarkam) a treba pochopis, ze bejt rozmazlenej blazen muze mit svoje kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 to quartz: tak abych to usekl nikdo tady netvrdí že quartz je špatný a rozhodně má své přednosti, obzvlášt pokud je to třeba systém eco-drive, tough solar apod.Nicméně nadávat tady na foru na Seika nebo popř na automaty je přinejmenším šlápnutí do h..na, já prakticky na Seikach a Orientech poprvé objevil kouzlo mechanických hodinek a předtím jsem nosil drahé keramiky Junghans, apod. já osobně jsem zde na foru dělal recenzi na min. dvoje quartzové hodinky které velmi rád nosím nicméně by mně ani ve snu nenapadlo je povyšovat nad mechaniky.A přesnost +-5s/den co tady dělají i standartní SEIKA do 3000kč dělá po čase i ten quartz strojek.No a jako rozmazlenej blázen si teda moc nepřipadám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 guartziku ještě jsme ty tvé Omegy a Casia neviděli, tak se snámi poděl o tu krásu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 vrchol zručnosti.. OMG. snow nekecal - čára BYLA příliš dlouhá.. Přesně tak, to je múj názor. Já ti ten tvúj neberu. Co člověk to názor. Někdo třeba pokládá za vrchol kytarového umu hraní grunge, já třeba flamenco... BTW: A vyzývám admina, aby zakročil proti těmhle urážkám vůči mé osobě, protože já říkám pouze to, co si myslím a nejsem ovlivněn žádným farmatikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Přesně tak, to je múj názor. Já ti ten tvúj neberu. Co člověk to názor. Někdo třeba pokládá za vrchol kytarového umu hraní grunge, já třeba flamenco... BTW: A vyzývám admina, aby zakročil proti těmhle urážkám vůči mé osobě, protože já říkám pouze to, co si myslím a nejsem ovlivněn žádným farmatikem... na tie tvoje plastové casio za dva doláre ľudská ruka pri výrobe nesiahne, tak čo tu trepeš o vrchole zručnosti neboj, už si ťa tu nikto všímať nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 to quartz: tak abych to usekl nikdo tady netvrdí že quartz je špatný a rozhodně má své přednosti, obzvlášt pokud je to třeba systém eco-drive, tough solar apod.Nicméně nadávat tady na foru na Seika nebo popř na automaty je přinejmenším šlápnutí do h..na, já prakticky na Seikach a Orientech poprvé objevil kouzlo mechanických hodinek a předtím jsem nosil drahé keramiky Junghans, apod. já osobně jsem zde na foru dělal recenzi na min. dvoje quartzové hodinky které velmi rád nosím nicméně by mně ani ve snu nenapadlo je povyšovat nad mechaniky.A přesnost +-5s/den co tady dělají i standartní SEIKA do 3000kč dělá po čase i ten quartz strojek.No a jako rozmazlenej blázen si teda moc nepřipadám.. Říkám ti ještě jednou, že mi nedavej do úst to, co jsem nidky neřekl. Já Seika neurážím, dokonce si jedny quartz plánuji zakoupit. Mě je totálně u p....e, jaké jsou tvé přednosti a jestli nosíš automaty. Já jsem pouze řekl, že u mě vyhrává na plné čáře quartz a u Omega Seamaster quartz jsem objevil kouzlo quartzových hodinek. A je totální drzost, když někdo jako ty, co už v prvním příspěvku povýšil automat nad quartz a řekl, že by si nikdy nedal na ruku Omega Seamaster quartz, mě tady bude poučovat. Já ti narovinu řeknu, že já osobně povyšuji quartz nad automat a to hlavně kvúli svým vlastnostem, které mi vyhovují. Neodsuzuji automat. Ať si jej nosí, kdo chce. Ale je pravda, že vetšina z vás se na nás, co nosíme quartz, kouká přes prsty, to je fakt a ty jsi zdárným příkladem. A moje Omegy udělají 10 sekund za měsíc, tak tady neplácej kraviny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Jo. Zase chlápci, co si honěj ego na automatech. Já mám automaty, tak jsem velikej frajer. Já ti povím něco ty znalče. Já bych automaty nikdy nechtěl a dle mě jsou to podradné hodinky, které nosí jenom pár tupcú, co na to maj. Když už, tak by měl admin zakročit proti napadání z Tvé strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 na tie tvoje plastové casio za dva doláre ľudská ruka pri výrobe nesiahne, tak čo tu trepeš o vrchole zručnosti neboj, už si ťa tu nikto všímať nebude To ani na Seiko, Rolex, Breitling a podobně. Teď jsi dokázal, že jsi pouze komik jak řemen a nechápeš ani jedné větě. :-DD Víš, každý si představí pod lidským umem něco jiného. Jeden manuální práci, druhý myšlenku nebo dobrý nápad. A nemyslím si, že jsi hovorca chronomagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Když už, tak by měl admin zakročit proti napadání z Tvé strany. Napádání začalo z vaší strany. A hlavně tací jako vy pouze kazí pověst lidí, co nosí automaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 guartziku ještě jsme ty tvé Omegy a Casia neviděli, tak se snámi poděl o tu krásu. Nepodelím, páč tenhle tvúj příspěvek beru pouze jako provokaci. Fotek je na netu hodně, tak si dej tu práci. Snad i víš, že je měl Bond při natáčení, neboť automaty by zřejmě skončily v šrotu. Hodinky jsem koupil tady: http://www.goldeligius.cz/eshop/417949.omega-seamaster-212-30-41-61-01-001-james-bond-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Snad i víš, že je měl Bond při natáčení, neboť automaty by zřejmě skončily v šrotu. Mal automaty a neskončili v šrote ale na aukcii ... http://www.liveauctioneers.com/item/3421036 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 To ani na Seiko, Rolex, Breitling a podobně. Teď jsi dokázal, že jsi pouze komik jak řemen a nechápeš ani jedné větě. :-DD Víš, každý si představí pod lidským umem něco jiného. Jeden manuální práci, druhý myšlenku nebo dobrý nápad. A nemyslím si, že jsi hovorca chronomagu... reagoval som na konštatovanie o vrchole zručnosti, ale tebe je to zjavne jedno. téma tohto vlákna je Seiko Marinemaster, tak by som ťa poprosil prezentovať svoje nesúvisiace názory v inom vlákne, alebo sa držať témy /ak tušíš čo to znamená/. pre quartz hodinky je tu vyhradená sekcia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 quartziku otevři si svoje omegy, podívej se co tam máš a za co si vyplázl tolik peněz a zjistíš, že to bylo jenom a pouze za nápis OMEGA na číselníku viz obrázky od YPA. Potom možná pochopíš, proč ty peníze někdo raději dá za ručně sestavené Seiko MM s krásným kalibrem, který tvoří základ pro Grand Seiko. Nikdo tu netvrdí, že je Seiko luxusní značka. Každý to má nastavené jinak. Já nepovažuji za luxusní ani Rolex Submariner. Když se podíváš na jakoukoliv tištěnou reklamu na Submariner, vyzařuje z ní něco úplně jiného, ne luxus. Pokud by ses chtěl podívat na luxusní Seiko, podívej se na Seiko-Credor. To je luxusní značka firmy Seiko. Jo jinak, píšeš, že tvoje omegy dělají 10 vteřin za měsíc. Hmm, kvalitní quartzové strojky Seiko s termoregulací v ceně tvých Omega to dělají za rok. A jen pro tvoji informaci, moje mechanické Damasko jsou zhruba stejně přesné jako tvoje Omegy, protože mi jdou kolem 8 vteřin za měsíc a ani nemusím přemýšlet, jak je odkládat. Nazdar. Zle jsem to napsal. Těch 10 vteřin udělají za dva měsíce. Naposled jsem je seřizoval 4.6.2010, mám to i poznačené. Podívej se. Já jsem již napsal, že mě nezajímá, co je uvnitř hodinek. Ještě to napíšu jednou, abys tomu porozuměl: "Nezajímá mě, co je uvnitř hodinek". Mě hlavně zajímá tvar, zpracování, celková krása a jestli splňují to, co od nich očekávám. A zpracování těchle Omeg je na omnoho vyšší úrovni než třeba u Festin nebo Certin a podobně. Takže to není pouze o nápisu. Prostě lžeš a lžeš. Viděl si už tah na Omegách Seamaster? Myslím, že lepší na světě ani není, co se týče zpracování a pohodlného nosení. A máš pravdu, ty peníze jsem dal hlavně za tu značku, páč dneska je to tak, že platíš hlavně za tu značku, ale nelituji toho, páč Omega je moje vysněná značka. I moje Trasery jsou o několik vteřin přesnější než tyhle Omegy, a přesto jsou to mé nejlepší hodinky, co jsem kdy měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 reagoval som na konštatovanie o vrchole zručnosti, ale tebe je to zjavne jedno. téma tohto vlákna je Seiko Marinemaster, tak by som ťa poprosil prezentovať svoje nesúvisiace názory v inom vlákne, alebo sa držať témy /ak tušíš čo to znamená/. pre quartz hodinky je tu vyhradená sekcia Reagoval si na něco, čemu si neporozuměl. Jo, takové typy lidí znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Mal automaty a neskončili v šrote ale na aukcii ... http://www.liveauctioneers.com/item/3421036 To je neskutečné, jak hodně lidí má tady dlouhý kábel. Já jsem myslel Brosnana ty odborníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Vzhledem k tvemu konfliktnimu vyjadrovani , prohlasuji quartziku , ze jsi vocas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 a jsem ja bohaty blazen, kdyz moje Seiko kinetic delaji za mesic cca +1,5 vteriny...? No a co má jako být? Nos si co chceš. Mě osobně se moc Seika nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 quartziku, já Ti rozumím - jsou to super hodinky, akorát to nešťastně formuluješ, proto tady nasíráš lidi * fotka je moje, copyrajt žádnej nedávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 To je neskutečné, jak hodně lidí má tady dlouhý kábel. Já jsem myslel Brosnana ty odborníku... tak tu máš Brosnana ... http://www.liveauctioneers.com/item/3421035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.