Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 A jen pro tvoji informaci, moje mechanické Damasko jsou zhruba stejně přesné jako tvoje Omegy, protože mi jdou kolem 8 vteřin za měsíc a ani nemusím přemýšlet, jak je odkládat. Nazdar. Tvoje volba. Mě se Damasko nelíbí vzhledově a je to taková umělá značka bez tradice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Reagoval si na něco, čemu si neporozuměl. Jo, takové typy lidí znám... "vocas" je lichotka odpovedz kibimu a pdp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 tak tu máš Brosnana ... http://www.liveauctioneers.com/item/3421035 Brosnan měl quartz verzi Omeg v Goldeneye. Mě nezajímá, že pak nosil automaty. Prostě měl jsem pravdu a tečka. Nemusíš tady dělat inženýra do googlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Přesně tohle jsem čekal od lidí, co nosí automaty. Naprosté buranství bez argumentú, pouze urážky od začátku. Žádám admina, aby zasáhl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Brosnan měl quartz verzi Omeg v Goldeneye. Mě nezajímá, že pak nosil automaty. Prostě měl jsem pravdu a tečka. Nemusíš tady dělat inženýra do googlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Zle jsem to napsal. Těch 10 vteřin udělají za dva měsíce. Naposled jsem je seřizoval 4.6.2010, mám to i poznačené. Podívej se. Já jsem již napsal, že mě nezajímá, co je uvnitř hodinek. Ještě to napíšu jednou, abys tomu porozuměl: "Nezajímá mě, co je uvnitř hodinek". Mě hlavně zajímá tvar, zpracování, celková krása a jestli splňují to, co od nich očekávám. A zpracování těchle Omeg je na omnoho vyšší úrovni než třeba u Festin nebo Certin a podobně. Takže to není pouze o nápisu. Prostě lžeš a lžeš. Viděl si už tah na Omegách Seamaster? Myslím, že lepší na světě ani není, co se týče zpracování a pohodlného nosení. A máš pravdu, ty peníze jsem dal hlavně za tu značku, páč dneska je to tak, že platíš hlavně za tu značku, ale nelituji toho, páč Omega je moje vysněná značka. I moje Trasery jsou o několik vteřin přesnější než tyhle Omegy, a přesto jsou to mé nejlepší hodinky, co jsem kdy měl... No vidíš, a kdo si tu honí ego Ty metrosexuale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 tak dobre, my jsme banda rozmlsanych a zbohatlickych obdivovatelu mechanik, mas velmi presne hodinky, ktere maji velmi uzasne zpracovani - pravdpodobne jsou nejlepsi na svete... seiko potapky jsou na jedno brdo a je ti fuk, co je vevnitr filmy o James Bondovi znas taky nejlip... a stihl jsi urazit par jinak velmi dobrosrdecnych zkusenych clenu... jeste neco? nebo je to vsechno, cos nam chtel rict? Jediný, kdo tady urážíte jste vy automaťáci a to již od začátku. Přesně takhle jsem si vás představoval a tohle mě jen utvrdilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Přesně tohle jsem čekal od lidí, co nosí automaty. Naprosté buranství bez argumentú, pouze urážky od začátku. Žádám admina, aby zasáhl... Nenech se rozházet, chlape. Já na ty hodinky nedám taky dopustit. Měl jsem je doma, za rok mi udělaly zhruba sekundu - přesně jak píšeš, ten tah je skutečně asi nejlepší, který jsem zatím na hodinkách měl - nejpohodlnější. O skvělém zapínání ani nemusím hovořit. Je fajn mít takové hodinky, kdy prostě člověk někde spěchá, nemusí se starat, zda "jdou, jsou nastavené a mají správné datum" Prostě je čapneš a jdeš. Ano, z hlediska strojkového tohle je bída, ale důležité že, že se mi, Tobě a dalším líbí, pohodlně se nosí a nemusíme řešit nějaké nastavení, když je pár dní nevezmem na ruku. * jo, ještě bych dodal, že teda mít možnost koupit za rozumný peníz Marinemastery, tak by se mi teda hodně moc líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 No vidíš, a kdo si tu honí ego Ty metrosexuale No já si zas zvýrazním tohle: Mě hlavně zajímá tvar, zpracování, celková krása a jestli splňují to, co od nich očekávám. A zpracování těchle Omeg je na omnoho vyšší úrovni než třeba u Festin nebo Certin a podobně. Takže to není pouze o nápisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Přesně tohle jsem čekal od lidí, co nosí automaty. Naprosté buranství bez argumentú, pouze urážky od začátku. Žádám admina, aby zasáhl... Ale my ti tady žádné argumenty ani předkládat nechceme, mám doma také hoďky na baterku a má, anebo min. měl je tady snad každý, ale většina lidí tady obdivuje manuální strojky, proto přece nejsme burani, burani jsou lidi, kteří vyhledávají konflikty a nechápou, že každý má svůj názor na věc.Jseš moc urputný v obhajování guartzu.Zvolni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Nenech se rozházet, chlape. Já na ty hodinky nedám taky dopustit. Měl jsem je doma, za rok mi udělaly zhruba sekundu - přesně jak píšeš, ten tah je skutečně asi nejlepší, který jsem zatím na hodinkách měl - nejpohodlnější. O skvělém zapínání ani nemusím hovořit. Je fajn mít takové hodinky, kdy prostě člověk někde spěchá, nemusí se starat, zda "jdou, jsou nastavené a mají správné datum" Prostě je čapneš a jdeš. Ano, z hlediska strojkového tohle je bída, ale důležité že, že se mi, Tobě a dalším líbí, pohodlně se nosí a nemusíme řešit nějaké nastavení, když je pár dní nevezmem na ruku. * jo, ještě bych dodal, že teda mít možnost koupit za rozumný peníz Marinemastery, tak by se mi teda hodně moc líbily Nechápu, proč je to z hlediska strojkového bída, když ti udělají 1 sekundu za rok? To je jako špatný? To jako, když to nedělá špinavej dělník za stolem, tak je to prostě bída, strojek nemá duši a podobné hovadiny? :-D Prostě nechápu zmýšlení automaťákú. Asi jsem spíš pragmatický typ člověka. A já mám skutečně z těchle ultraautomaťákú p...l...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Za ty tři roky, co tady jsem, jsem tu ještě neviděl někoho, kdo by se dal nazvat "ultraautomaťákem". Tady prakticky každej automaťák uznává a oceňuje i manuálně natahovaný mechaniky. Ultraquartzáka jsem zaregistroval jednoho, a Gilius to není. Ale jinak je to celkem sranda vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Ale jó, jsem rád že máš radost ze svých hodinek, jseš v podstatě stejný chronomagor jako my ostatní tady, protože jde vidět, že si z nich div necrbneš do textilu, byť mají strojek za 90 babek. Tak je to správné, tak to má být. I já jsem začínal s quartzovýma Certinama se skoro stejným stroječkem. Ať ti to dlouho vydrží. Nevím jestli nepíšu česky, ale řeknu to ještě jednou: Já jsem začal u quartzu a skončil jsem u quartzu, páč si myslím, že quartz má větší čaro než automat a tečka. A teď do mě automaťáci... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Nejhorsi je, kdyz automatak zacne krast aby mel na tu svoji kratochvili... To uz je pak zralej na leceni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Jo, je to docela sranda vlákno. Já jsem jej nechtěl zasírat, ale donutili jste mě. :-D Tak se omlouvám, lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 To jako, když to nedělá špinavej dělník za stolem, tak je to prostě bída, strojek nemá duši a podobné hovadiny? Chapu, ze jsou pro Tebe kvarcove hodinky lepsi nez mechanicke, i kdyz ja to tak nemam. Ale proc prosimte pises neco takovyhohle v zavesu za tim, ze zadas ostatni, aby Te neurazeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Jo a nemá někdo náhodou tyhle hoďky - Orient CVZ00001B ? Jestli mají duši, zdroj sebevědomí a tak, jestli je mám vúbec kupovat... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Jo a nemá někdo náhodou tyhle hoďky - Orient CVZ00001B ? Jestli mají duši, zdroj sebevědomí a tak, jestli je mám vúbec kupovat... :-D Já bych do nich nešel, nějak mně evokují Breitlingen, stejně jako se mně nezdají třeba Steinhart Ocean, ale nejlepší na tom je, že co člověk, to názor a každý si může dělat, co chce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Jak dlouho se chcete vzajemne provokovat?? Pojdte zpet k Marinemastrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 qartziku, qartziku ty chlape nevděčná, četl jsem si ted zpětně tvůj přízpěvěk adresovaný na mně a myslím že už mně dost s..eš, nevím o co ti jde ale já se to snažil v klidu useknout aby si z toho taky vyšel se ctí a ty na mně za to s takovými vulgarity?.No upřímně i to co si napsál dál nemá chybu ale rozhodně přibrzdi chlape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.