Lukáš Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Tak jsem našel na webu slevy hodinek PRIM, možná to bude zajímat nejen pana Prokopa. Někde jsem četl, že PRIM již hodinky do obchodní sítě nedodává, tak jak to tedy je? Mají tu i pěkně popsanou historii. Obchod se nachází u nás v Táboře, takže se tam taky mrknu...
Lukáš Odesláno 4. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Tady je odkaz............ http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/Defaul...gID=1&CatID=447
Chronomag Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 Podle toho, že se tam používají quartzové strojky a podle některých modelů bych soudil, že jde o ty asijské padělky primek, které má pan Prokop tak v oblibě Ale jisté to samozřejmě není, i když to zlacení třemi mikrony, i to je věc, od které prim upustil.
Eda Odesláno 4. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2005 vypadá to na originály. Příjemné je zjištění, že tam mají za 2000,- Prim Sport s automatem (Myiota??!)
Lukáš Odesláno 5. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2005 Samozřejmě si také myslím, že je tam spousta padělků. To, že není v silách našeho státu uhlídat výrobu padělků v Číně, apod. je jasné nebo ne???:). Ale nechápu, proč nezačít postihovat české prodejce, ono je to stejné jako se zabavováním zboží na tržnicích. Tak proč nezabavovat i takovéto zboží. PRIM Rider vypadají skutečně, což se o SPORT říci nedá. Nevíte někdo jestli má RIDER fluorescenšní ručičky? Já viděl bez i s.
Prokop Odesláno 7. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2005 To co tam je je původní výrobní program naší firmy. Jedná se o kolekci quartzových hodinek, z nichž některé se už 2 roky nevyrábějí. Krom toho, většinu hodinek Vám ani tento obchod dodat nemůže, protože je prostě nemají. Týká se to především modelu Rider. Nemají ho a vzhledem k tomu, že svým chováním na internetu porušují naši úmluvu, tak je ani nikdy mít nebudou. Já jim je nedodám. Pokud někdo chce quartzové hodinky, tak má posledních několik příležitostí na www stránkách prodejců, kteří si je nakoupili na sklad. My už tyto hodinky nemáme v nabídce. Jednu dobu na těchto stránkách nabízeli i hodinky limitované série Orlík a Spartak. Byl jsem v šoku, jak někdo může nabízet něco, co nemá pod kontrolou. Ta arogance, se kterou si mysleli, že ty hodinky z nás vyrazí s dostatečnou slevou, aby si mohli dovolit je nabízet levněji než samotný výrobce, mi vyrazila dech. Kdyby si alespoň získali informace, věděli by, že tyto hodinky nebyly a ani nadále nebudou uvolněny pro prodejní síť. Limitované série budou i do budoucna výhradní doménou přímého prodeje. Tolik k tomuto tématu. Chápu, že spoustu lidí nerozumí mé filozofii nulových slev, ale je to fakt, se kterým nehodlám moc hýbat. Já prostě nechci prodávat hodinky někomu, kdo si je koupí jen proto, že na ně dostane slevu. Pokud chce primky, rád mu udělám radost osobní péčí, individuálním servisem a případně i nějakou radostí jako pozornost podniku (například něco z jinak placených individualizačních příplatků), ale slovo sleva je u nás ve slovníku "sprostých slov". Chceme lidem zprostředkovávat radost, emoce a zážitky a není to jen emocionálně marketingový výkřik z titulní strany našeho webu. Ten slogan je výrazem toho, jak svou práci skutečně cítím.
sahy Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Je tady nějaký pamětník, který se dnes k tomu dokáže vyjádřit? Dík
odjinud Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak v Primu mají zrovna ve slevě.... např. zavařovací teploměr :lol2: http://www.prim-shop.cz/produkty/vyprodej.htm Tyhle webovky dělá kdo, proboha?!
Lamiczka Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 No to je tak, když nutně potřebuješ skeletony a pak si vzpomeneš, že se ti při posledním zavařování okurek rozbil teploměr, aspoň ušetříš na poštovném. Některé věci jsou k nesehnání, na všechno ostatní je tu prim-shop.cz
odjinud Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak měli by respektovat aspoň zavařovací sezónu, zavařovací hrnec jsem zrovna dával na půdu... jestli čekaj ještě kvanta hub, tak bych byl rád, ale nevěřím v to moc :-)
peps8 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Ja jsem kupovala hodinky pro sveho pritele pres Xxxxxx, nasla jsem do jejich obchodu slevovy kod na tehle strance http://xxxxxxxxxxx.cz/ . Odvedli dobrou praci, vrele doporucuji Xxxxxx i ten slevovy kod. Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem Honza.manta reklamní odkaz
p3k Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Ahoj, vítám Tě na foru. Z které planety jsi přiletěla?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se