ls8ls8 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Jsou tam nové GW3500, ty jsem ještě nikde nezaregistroval. Strana 13.
Gilius Odesláno 16. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 4 YPO - Myslíš ty velké hranaté potvory,nebo i něco jiného??? Mimochodem,nechceš,místo těch černejch,zkusit ty "pomerančové"????? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj/source
lub Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 zajímavé - teď jsem si toho všiml: model GLX-6900 má stejnej modul jako G-7900 a kabát z původních DW-6900/GW-6900. je to takovej hybrid.. a nelíběj se mi teda ani trochu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. obecně mi připadá, že extra nic nového a všechno honěj podivnejma barevnejma kreacema. chtělo by to nějaký střízlivý = nositelný a neokoukaný design s něčím novým uvnitř..(?)
Návštěvník YPO Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 4 YPO - Myslíš ty velké hranaté potvory,nebo i něco jiného??? Mimochodem,nechceš,místo těch černejch,zkusit ty "pomerančové"????? zdroj/source barva je asi v zásadě jedno, ale jsou dost outdoor -------- tyhle jsou taky cool - nevím označení
A10 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Ty GX-56 vypadají zajímavě, a docela se mi libí v "normální černé barvě" jak jsem koukal tak je proti nárazům použit nějaký gel? Viděl jsem už nějaký nabídky na ebay ale cena kolem 200dolarů a víc. Mám pocit, že se nějak vytrácí duch jednoduchých pořádných černých digi, které vydrží vše např. DW-6900 ale je jasné, že casio musí jít dál.
Gilius Odesláno 16. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Ono je tam toho nového povícero. GD - 100,ale hlavně vylezou s "new Jasonem" - G 001 "New Jason"
Gilius Odesláno 20. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 - nevím označení Ypo,jestli se nepletu,jsou to Efidice EQW-M 1100 (akorát nedám ty další čísla - té černé verze).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se