Jiribartl Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Před časem jsem je měl na ruce u Kubsona, náramně sedí, jsou opravdu příjemné. No a ten AR, to by chtělo asi vidět naživo.
vraby Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Moc pěkné,taky jsem se nějak přežral té oranžové a teď hledám. Nějaké potápky,ale v nižší cen.relaci než jsou tyto.
Sedlin Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Ty woe, ty zažloutlý indexy jsou origo bílý a tohle dělá ten AR? Tak to je parádní!
Juraj11 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Jirko jsou vážně bomba,sám jsem nad nimi přemýšlel,ale bohužel jsem se nevešel do ceny.a ty co jsem dával Luidis nemají chybu
Horhe Odesláno 6. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Díky kluci.Na pohled je to zajímavý, ale úplně nadšenej nejsem. Objednal jsem vnitřní modrej AR a v Dioptře z vlastní iniciativy udělali oboustrannej zlatej.Třeba si na to zvyknu a třeba taky ne a pak se uvidí. Buď si je vezme někdo tak jak jsou, nebo splaším zase čistej safír.
Sedlin Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Nejpohodlnější tikadla, který jsem na ruce kdy nosil. Malý, tenký, lehký, se skvěle řešenejma nožičkama a perfektním tahem. Chápu už konečně, co všichni ti opičáci, s rukama jak polenama maj na těch "malejch" hodinkách. Slast to nosit! Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem Sedlin
nividic Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Toz ale safra...ta posledni me zas dostala. Dobre voko mas!
Kluk jako buk Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Doufám, že nikoho neurazím, když obnovím tohle vlákno. Hodinky loni v létě doputovali ke mně a od tý doby stihly projít menší restaurací. Zlatej antirelfex musel pryč, bo ztmavoval všechno, co bylo pod ním, a dle mýho skromnýho názoru zabíjel nádhernou barvu ciferníku. No a při tý příležitosti jsem nechal dát i novou lunetu. Z hodinek jsem nadšenej, jako bych je dostal včera. Psát tady, jak dobře se nosí, by asi bylo nošením dříví do lesa, překvapilo mě ale, jak navzdory svojí subtilnosti působí bytelně a blbuvzdorně.
Horhe Odesláno 11. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Ach jo, ja si je zase asi budu muset koupit. Moc pěkný to máš, Kluku jako buku ?Bez toho ar je to fakt lepší. Jakmile skončí léto, prdnul bych tam tu černou lunetu.
Kluk jako buk Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Uvažoval bych o modrý. S černou jsem už koketoval (aby taky ne, když je součástí putovního setu ), ale k tomuhle ciferníku se mi nějak nehodí.
vladacr Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Glyciny se mi líbí, mám je v užším výběru. Chtěl bych se zeptat k tomu AR dodělávanému v Dioptře, jak dlouho trvá realizace a jak to vychází cenově. Díky.
Horhe Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Jestli se dobře pamatuju, tak to bylo kolem litru i s prací. Hlavně ze sebe nenechat udělat pokusnýho králika. Říct jasně CHCI MODREJ. Poprvý jsem tam jel osobně a podruhý mi to zařizoval Tondako, ale ten je teď dost vytíženej. Stačí tam zavolat, nebo napsat, ten pán co to zařizuje jmenuje Bárta, pošleš jim to poštou a oni ti to udělaj a pošlou zpátky. Zkus mu napsat barta@dioptra.cz
vladacr Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Ok, díky za super rychlou odpověď. Hodinky ještě nemám, a asi ještě nějakou dobu mít nebudu, bo vybírání je sviňa :-), ale už mám vybraný AR :-D
Horhe Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 U nich je dobrý to, že si můžeš koupit kterýkoliv a ze švajcu objednat třeba jinej cifr, vložku lunety a poskládat si dle vlastních představ.Každopádně jedny z nejpohodlnějších hodinek, co jsem kdy nosil, a že jich bylo...
Kluk jako buk Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 V 2. 7. 2015 v 10:19, vladacr napsal: Ok, díky za super rychlou odpověď. Hodinky ještě nemám, a asi ještě nějakou dobu mít nebudu, bo vybírání je sviňa :-), ale už mám vybraný AR :-D Doporučuju sledovat prodejní vlákno, čas od času se tam některý objeví. A jsou to skvělý hodinky.
vladacr Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Jj, prodejní vlákno poctivě sleduju...
Kluk jako buk Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Přidám jednu motivační. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se