Přejít na obsah

hamilton

tch

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem pred objednanim techto, s kolegou jsme se rozhodli, ze do nich pujdeme spolecne - aby jsme si je navzajem nezavideli :D

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=21&p=161 ... ma nekdo zkusenost?

Mám dvoje Hamiltony. Nemám negativní zkušenost. Doporučuji a právě sám sebe přesvědčuji, že žádné další hodinky (konkrétně Jazzmaster maestro) nepotřebuji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dvoje Hamiltony. Nemám negativní zkušenost. Doporučuji a právě sám sebe přesvědčuji, že žádné další hodinky (konkrétně Jazzmaster maestro) nepotřebuji...

Jazzmastery ve tmavem provedeni jsou hodne luxusni, chapu Tve presvedcovani. Sam jsem se pred mesicem zarekl, ze zadne DALSI hodinky nekoupim. Utvoril jsem si ale pravni klicku, ktera rika, ze prodam quartzy, co tu mam a nahradim je nejakymi automaty nebo mechanikami ;)

Muzes mi pls jeste napsat, zda je mas dovezene pres velkou louzi nebo koupene tady v kotlince?

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

• Po letech...

QUOTE(decebal)tak já ještě jednou zopakuji otázku: co myslíš pojmem "americký militarismus"? v odkazu jsem se rozhodně nedozvěděl důvod, proč bych případně neměl dát hamiltony na ruku.

Má pravdu.Posted Image To bych pak nesměl dát na ruku Seika, ale i třeba IWC a mnoho a mnoho dalších.

Ani si nedat fajnovou italskou zmrzlinu, nejezdit raději na Slovensko, no a s Maďarama je to podobný viz. 1968 atd....atd......., myslím ,že je ta polemika celkem k ničemu . Svět se změnil a tady je to hlavné o hodinkách ne? Zajímavé je taky to,že DM nikomu taky nesm.děly ač by měly..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...