Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 díky, snad budou Určitě, je to kvalitní značka, také jsem měl Hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 díky, snad budou este malu otazocku. prezradis kde si ich kupil alebo je to obchodne tajomstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 este malu otazocku. prezradis kde si ich kupil alebo je to obchodne tajomstvo Koupil jsem je v Praze na Václaváku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Děda Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 ty jsou moc krásný, jak já se přesvědčím, že nepotřebuji další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 ty jsou moc krásný, jak já se přesvědčím, že nepotřebuji další ..podívej se do peněženky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Tak jsem ode dneška šťastným majitelem těchto http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/.../?c=KA&y=22 hodinek a první dojem je úžasný. Za ty peníze vypadají vážně dobře... to Krupkic: Muzes sem prosim hodit fotku hodinek na ruce jinak at slouzi, jsou to pekne hodinky. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Jsem pred objednanim techto, s kolegou jsme se rozhodli, ze do nich pujdeme spolecne - aby jsme si je navzajem nezavideli http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=21&p=161 ... ma nekdo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 to Krupkic: Muzes sem prosim hodit fotku hodinek na ruce jinak at slouzi, jsou to pekne hodinky. diky pokusím se ještě dneska je sem hodit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 Jsem pred objednanim techto, s kolegou jsme se rozhodli, ze do nich pujdeme spolecne - aby jsme si je navzajem nezavideli http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=21&p=161 ... ma nekdo zkusenost? Mám dvoje Hamiltony. Nemám negativní zkušenost. Doporučuji a právě sám sebe přesvědčuji, že žádné další hodinky (konkrétně Jazzmaster maestro) nepotřebuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 (upraveno) Mám dvoje Hamiltony. Nemám negativní zkušenost. Doporučuji a právě sám sebe přesvědčuji, že žádné další hodinky (konkrétně Jazzmaster maestro) nepotřebuji... Jazzmastery ve tmavem provedeni jsou hodne luxusni, chapu Tve presvedcovani. Sam jsem se pred mesicem zarekl, ze zadne DALSI hodinky nekoupim. Utvoril jsem si ale pravni klicku, ktera rika, ze prodam quartzy, co tu mam a nahradim je nejakymi automaty nebo mechanikami Muzes mi pls jeste napsat, zda je mas dovezene pres velkou louzi nebo koupene tady v kotlince? Upraveno 15. června 2007 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 QUOTE(decebal)tak já ještě jednou zopakuji otázku: co myslíš pojmem "americký militarismus"? v odkazu jsem se rozhodně nedozvěděl důvod, proč bych případně neměl dát hamiltony na ruku. Má pravdu. To bych pak nesměl dát na ruku Seika, ale i třeba IWC a mnoho a mnoho dalších. Ani si nedat fajnovou italskou zmrzlinu, nejezdit raději na Slovensko, no a s Maďarama je to podobný viz. 1968 atd....atd......., myslím ,že je ta polemika celkem k ničemu . Svět se změnil a tady je to hlavné o hodinkách ne? Zajímavé je taky to,že DM nikomu taky nesm.děly ač by měly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se