Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele realcope, nic ve zlym. Ale několikrát už tady padlo přirovnání ke gurmánskýmu fóru. Myslíš že je fajn na forum, kde se rozebíraj vybrané pokrmy tahat buřta za třipadesát?

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Hodinky jsou fakt hnusny a malinko nechapu tohle vlakno ... kdyby to byla nejaka recenze nebo tak ale my ani nevime co to ma za strojek. Asi obehnu sousedy s kompaktem a zalozim par vlaken. Pro me ma proste tohle vlakno nulovy prinos.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Ono ve skutečnosti spousta lidí nosí hodinky, a každý hodinky maj nějakej příběh. Jak by to dopadlo, kdyby každej nafotil všechno co kde uvidí. Např můj vedoucí má nějaký Lorusy, co asi dostal od manželky. Náš obchoďák má příšerně veliký jet sety, co vyhrál na golfu, analytik má tissoty co dostal jako odměnu od firmy, šéf programátoru má taky tissoty, co dostal od firmy za věrné služby..takhle bych mohl pokračovat do alelujáá.

A vrhání se na lidi a rozebírání co maj na ruce může vést ke ztrapnění sebe sama. Holt většína lidí nejsou (chrono)magoři jako my.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

To Horhe

Jistě chápu, že pro někoho mužou bejt hnusný třeba starý Primky. Problém je v tom, že až kam to bude pokračovat. Nemám nic proti vybraným hodinkách, což jsem pochopil je pro tebe Horhe synonymum pro drahé hodinky. Nakonec to vážně může skončit tím, že si každý začátečník raději nechá poradit u hodináře. protože bude vědět, že nq chronomagu mu zpraží cokoliv pod 50tis.

Na druhou stranu uznávám připomínku Dantechno, že by asi bylo vlákno přínosné kdyby byl nafocený strojek. Příště to napravím.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 22. 8. 2010 v 10:56, 'realcop' napsal:

To Horhe

Jistě chápu, že pro někoho mužou bejt hnusný třeba starý Primky. Problém je v tom, že až kam to bude pokračovat. Nemám nic proti vybraným hodinkách, což jsem pochopil je pro tebe Horhe synonymum pro drahé hodinky. Nakonec to vážně může skončit tím, že si každý začátečník raději nechá poradit u hodináře. protože bude vědět, že nq chronomagu mu zpraží cokoliv pod 50tis.

Na druhou stranu uznávám připomínku Dantechno, že by asi bylo vlákno přínosné kdyby byl nafocený strojek. Příště to napravím.

Promiň že ti do toho taky "krafu",

co takhle pro podobné příspěvky nezakládat samostatná vlákna, ale zařadit je do zdejšího vlákna "Co jste kde viděli?", tedy nikoliv do fotogalerie? Jestli jsem to dobře pochopil, tak ve fotogalerii by měly být fotografie co mají větší rozlišení než je obvyklé a tím pádem i vyšší kvalitu ;)

Odesláno (upraveno)
  V 22. 8. 2010 v 10:56, 'realcop' napsal:

To Horhe

Evidentně jsi mě vůbec nepochopil. Zkusim to ještě jednou a pak na to prdim. Samozřejmě forum neni jen o drahejch hodinkách, ale myslim si, že do velký míry aspoň kvalitních - kromě čínský sekce samozřejmě. I nad seikama 5kama se pozastavim, pochválim a tak, jelikož je to kvalita za rozumnou cenu a dvoje jsem měl. Příjde mi ale zbytečný zakládat vlákna o nějakejch reklamních hodinkách, který jsi viděl u někoho na ruce a nevíš o nich zhola nic. - navíc ve fotogalerii, kde člověk tak nějak očekává aspoň trochu kvalitní fotky. Chápu tvoje nadšení a zanícení, každej si tim prošel, věř ale tomu, že časem trošku ochabne. Na ruce koukám furt, jelikož člověk uvidí a pozná celkem zajímavý kusy, ale nic se nesmí přehánět, jinak je člověk svému okolí pro smích...

PS a kolikrát tě tady kdo zpražil? myslim si, že tak horký to nebude, a že už jsi radících vláken založil dost...

Upraveno uživatelem Horhe
  • Dát hlas 2
Odesláno

To Horhe a Quasar007

Ok souhlasím s vámi, příště lepší fotky a strojek. a Pokusím se o nich víc zjistit. Kolikrát mně kdo zpražil. Hmm třeba mezi kritiky JVD Seaplane je polovina těch, kteří ty hodinky ani neviděli a tvrdí, že je to hnusná čína. O to víc si važím lidí, kteří dokážou konstruktivní kritiku, ale to už sem nepatří, jak říkáte tohle je fotogalerie. Takže konec jecaní a budu koukat na fotky

Odesláno
  V 22. 8. 2010 v 11:32, 'realcop' napsal:

To Horhe a Quasar007

Ok souhlasím s vámi, příště lepší fotky a strojek. a Pokusím se o nich víc zjistit. Kolikrát mně kdo zpražil. Hmm třeba mezi kritiky JVD Seaplane je polovina těch, kteří ty hodinky ani neviděli a tvrdí, že je to hnusná čína. O to víc si važím lidí, kteří dokážou konstruktivní kritiku, ale to už sem nepatří, jak říkáte tohle je fotogalerie. Takže konec jecaní a budu koukat na fotky

Přesně to je jedna ze značek, o kterejch si myslim, že by se tady vyskytovat nemusely, to samý bentime ap. To jsou hodinky pro "uživáky" - pro lidi, co potřebujou hodinky, aby věděli kolik je hodin. Né pro milovníky hodinek, který koukaj na historii značky, kvalitu zpracování atp.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...