Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

prijemne, vyborna obsluha, krasne zariadenie a este aj hudba bola fajn....  ( stare rock kusky)

http://cappuccini.cz/kolovraty/

tak když už ji sem píšeš přidám taky. jediná hospoda odkud nás v podstatě vyhnali. jeli jsme na kolech tradiční jarní projížďku "tour de smažák" a v tomhle pajzlu nám arogantní kráva řekla že smaženej sýr je pouze dětská porce a pokud děti nemáme tak nám ho neprodá a dvojitou porci nám neudělá a že ONI jsou ORIGINAL CAPPUCINI a to ORIGINAL zopakovala tak 10x. byla to sobota kolem 14 a hosty měli u jedinýho stolu a ti měli jen kafe.

mám to tak 5 minut od domu ale nenechám tam nikdy ani korunu. jinak jsem ale slyšel více méně chválu. je to taky už 3 roky možná už si zákazníků váží

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prijemne, vyborna obsluha, krasne zariadenie a este aj hudba bola fajn....  ( stare rock kusky)

http://cappuccini.cz/kolovraty/

Pokud si dobře pamatuji, tak tahle restaurace žila pouze z akcí na serverech s hromadnými slevami, které dlouhou dobu soustavně zaplevelovala. Podle mě jsi byl historicky první zákazník, co si tam něco dal za plnou cenu :)

Odkaz ke komentáři

No....konečně jsem se dokopal do minipivovaru HOSTIVAR naproti Golfu Hostivař.

Dlouho mne tak nic nenadchlo....obsluha fajn, jídlo super a pivko jedna báseň (a to leju normálně jenom plzničku).

A ten krásný designový interiér (i exteriér).....už se moc těším, až se tam stavím v létě na pivko na zahrádce... :clap:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

No, já byl o víkendu na pouti po těch nejprovařenějších putykách v Praze ( U Jelínků, U Hrocha, U zlatého tygra, U dvou koček, U Fleků atd.) a musím říct, že si tam teda pěkně chlastáte, prevíti :-) Tady člověk na tak pěkné pajzlíky s dobrým pivem a pivním sýrem jen tak nenarazí :-)

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Mě se nejvíc líbilo U Tygra. Když se manželka zeptala, zda nemají malé pivo a vrchní se jen otočil se smutným výrazem na tu ceduli "Malé pivo nenaléváme", tak jsem vyprsknul čtvrt piva na stůl :D Ta jednoduchost mě dojímala :D

Pak se mi ještě líbilo U Hrocha. Ten smrad, když jsem otevřel dveře mě normálně kopnul :D Pak jsem si všimnul, že to nejde ze septiku, ale že tam skoro všichni futrujou pivní sýr, tak jsme si ho dali taky a hned to bylo v poho.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

SCIFI

SKalamander

je to tam uz upne ako vymenene!

treba skusit, ja som tam uz tiez dlhsie nebol ( este dolu bola cukrarna) a pribudla tam teraz terasa.

mne sa paci aj zariadenie a ludi bolo tiez dost....

obsluha sa uz asi naucila, ze zakaznik je dolezity a jedlo aj ako denne menu bolo za dobru cenu.

tiez to nemam daleko, takze ked sa tam nachadzate v okoli, tak navrhujem a pozyvam vas na kafe a spolocny pokec a mozeme vyhodnotit kvalitu hospody!

Odkaz ke komentáři

Neměl bys kopat za Kocoura? ;) já teda kopu, tam to mam tak nějak nejradši...u hrocha už jsem víc jak rok nechytl fleka

Já chodím do kocoura ve Varnsdorfu :-) http://www.pivovar-kocour.cz/cs/pivovar

My jsme u Hrocha měli hned celý stůl :-) Jako kdyby tam na nás čekali :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

SCIFI

SKalamander

je to tam uz upne ako vymenene!

treba skusit, ja som tam uz tiez dlhsie nebol ( este dolu bola cukrarna) a pribudla tam teraz terasa.

mne sa paci aj zariadenie a ludi bolo tiez dost....

obsluha sa uz asi naucila, ze zakaznik je dolezity a jedlo aj ako denne menu bolo za dobru cenu.

tiez to nemam daleko, takze ked sa tam nachadzate v okoli, tak navrhujem a pozyvam vas na kafe a spolocny pokec a mozeme vyhodnotit kvalitu hospody!

ok, tak pridam este aj nejake to pivo....

Odkaz ke komentáři

Moje malá recenze nově vzniklého amerického motorestu u Vysokého Mýta. Aneb, proč nejet z Prahy do Brna po D1 :-)

Ještě jsem ani nedočetl informaci o tom, že se mezi Litomyšli a Vysokým Mýtem otevírá nové bistro v americkém stylu a už jsme byli jednou nohou v autě.

Jak takové místo vypadá ? No přesně jako v amerických filmech - všude chrom a červená. Všechno se blýská a obsluha v uniformách se na vás usmívá.

Nabízejí sandwiche, burgery, žebra a kuře a další sortiment typický pro tyto podniky. Nejzajímavější se nabízí degustační talíř, kde najdete kuřecí stehna a křídla, vepřové žebra, hovězí žebra a hovězí plátky. K tomu porce amerických brambor, které jsou vyráběné z čerstvých brambor přímo v podniku nebo hranolky. Celé to je přelito BBQ omáčkou a přílohou jsou tři druhy dresinků, fazolky a kukuřice.

A jak to chutná ? Kuřecí vás neurazí, ale ani nenadchne. Je to tak na rozkoukání a roztažení žaludku. U vepřových žeber už si začínáte mlaskat a když se zakousnete do hovězího, pokouší se o citlivějšího gurmána orgasmus.

Jádrem pudla je použití tzv. smokerů. Je to vlastně gril, trouba a udírna v jednom. Maso se připravuje při teplotě zhruba 105 °C celou noc. Ve smokeru hoří kousky dřeva a maso tím získává skvělou uzenou chuť. Každý den se připravuje čerstvé a tak se může stát, že kdo zaváhá, nežere.

Bistro tohoto charakteru v okolí nikde není a provozovatelé se tak trefili do černého. Není to jídlo, na které byste měli chuť každý den, ale ve chvíli, kdy máte hlad jak vlk, chcete velkou porci nešizeného masa a spláchnout to skvěle načepovaným Budvarem, je pro vás tenhle podnik jasnou volbou.

Tento podnik jasně dokazuje, že není vždy potřeba vařit vysokou gastronomii. Chce to jen vařit poctivě, dát tomu hlavu a patu a trochu u toho přemýšlet. Podnik můžu vřele doporučit a pokud byste chtěli tip, dejte si hovězí žebra, americké brambory a BBQ omáčku. Tady začíná váš americký sen.

Tak jsem se tu včera na zkoušku stavil. Mé dojmy jsou dost smíšené. Za 159,- Kč jsem dostal 2 x brambora na čtvrtky ala americké, mističku fazolí, pečenou kukuřici a 2 kusy vepřových žeber. Z těch jsem dost pracně obral cca 1 polévkovou lžíci masa. Kostí bylo opravdu habakuk. Patrně neměli svůj den, ale když jsem odcházel, měl jsem pocit, že to už někdo obral :furious: . Jinak prostředí, obsluha, hudba - vše OK. Ale královská žebra opravdu vypadají trochu jinak.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se tu včera na zkoušku stavil. Mé dojmy jsou dost smíšené. Za 159,- Kč jsem dostal 2 x brambora na čtvrtky ala americké, mističku fazolí, pečenou kukuřici a 2 kusy vepřových žeber. Z těch jsem dost pracně obral cca 1 polévkovou lžíci masa. Kostí bylo opravdu habakuk. Patrně neměli svůj den, ale když jsem odcházel, měl jsem pocit, že to už někdo obral :furious: . Jinak prostředí, obsluha, hudba - vše OK. Ale královská žebra opravdu vypadají trochu jinak.

Díky za info. Znám majitele, tak mu to napíši. Já jsem si tam vždycky dával žebra hovězí, ale určitě i na vepřových by něco mělo být .

EDIT: Tak už jsem mu napsal, protože by mě štvalo, kdybych měl něco doporučit a pak by se mi to v nedobrém vrátilo. Zkusím tam o víkendu poslat nějakou volavku.

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Díky za info. Znám majitele, tak mu to napíši. Já jsem si tam vždycky dával žebra hovězí, ale určitě i na vepřových by něco mělo být .

EDIT: Tak už jsem mu napsal, protože by mě štvalo, kdybych měl něco doporučit a pak by se mi to v nedobrém vrátilo. Zkusím tam o víkendu poslat nějakou volavku.

Já chtěl jen konstatovat. Třeba neměli svůj den, jen jsem tam zaparkoval a potřeboval si něco poznamenat. Vzpoměl jsem si na zdejší doporučení a dostal chuť na oblíbený pokrm. Třeba někdy zkusím ta hovězí žebra. Ale na tom minimálním množství masa opravdu trvám.

Upraveno uživatelem polifka
Odkaz ke komentáři

Já chtěl jen konstatovat. Třeba neměli svůj den, jen jsem tam zaparkoval a potřeboval si něco poznamenat. Vzpoměl jsem si na zdejší doporučení a dostal chuť na oblíbený pokrm. Třeba někdy zkusím ta hovězí žebra. Ale na tom minimálním množství masa opravdu trvám.

Co jsem dostal odpověď na můj mail, tak jsem si jistý, že teď už to bude určitě v pořádku :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...