Tondaa73 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 U Tlustých nevaří vůbec dobře, normální past na turisty. V lednici můžu doporučit dva podniky. Restauraci Obecní dům, která sice uvnitř vypadá šíleně, ale hotovky typu kachna nebo svíčková a klasiky jako řízek tam jsou opravdu skvělé. https://foursquare.com/v/restaurace-obecn%C3%AD-d%C5%AFm/4e103ed145dde6c62dc8c9a4 A pak Burger Club Lednice, kde dělají výborné brugery včetně vlastních housek. Jen pozor na jejich pálivé omáčky z Nové Paky, jsou opravdu brutální. http://www.burgerclub.cz/Jakýpak vomáčky....to mne zajímá......přes Paku občas jezdím, tak jestli tam mají nějaký peklo v láhvi, tak bych nakoupil...( na stránkách burgerclubu jsem žádný info nenašel) pro všecky pražáky, doporučuji italskou :-) jídlo je fakt úžasný jak chuťově tak "dizajnovka" :-) odkaz : http://www.miglia.czJarov mám kousek, díky moc za tip....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Jakýpak vomáčky....to mne zajímá......přes Paku občas jezdím, tak jestli tam mají nějaký peklo v láhvi, tak bych nakoupil...( na stránkách burgerclubu jsem žádný info nenašel) Jarov mám kousek, díky moc za tip....... Tady máš odkaz: http://www.seminka-chilli.cz/ Zkoušel jsem jich více a zatím vede ta habanero s meruňkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Tady máš odkaz: http://www.seminka-chilli.cz/ Zkoušel jsem jich více a zatím vede ta habanero s meruňkama.Děkuji mnohokráte...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Kluci: v Praze lokalita Branik. Obed na jistotu. Poradite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Viden Hawelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 RestauraciaONE Cafe v KarlinePraha maju nie len Hamburgery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jaky maj burgry v porovnani s konkurenci? (dish, palanda, atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jaky maj burgry v porovnani s konkurenci? (dish, palanda, atd...) dish se neda s nicim porovnat. To je dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 no vidis, a mas to.... ! ale vazne - treba to skusit, ako som uz pisal, nie je to tam len o tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 RestauraciaONE Cafe v KarlinePraha Sakra. Vcera sem sel kolem a rikal sem si, jestli si tam na chvili nesednout. Tak to sem zavahal! Jinak na burgery muzu doporucit jeste The Tavern.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Viden HawelkaTam se může kouřit jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Sakra. Vcera sem sel kolem a rikal sem si, jestli si tam na chvili nesednout. Tak to sem zavahal! Jinak na burgery muzu doporucit jeste The Tavern..tak to si mohol.... oslavovali sme meniny - ja aj majitel, skoda ze si sa nezastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Gabriel - tak zkusim zas pristi rok ;-) Vcera me potesil Pernickuv Sen ... neni to sice restaurace, ale vyber perniku maji skvely, ceny vyborne a pani za pultem byla velmi prijemna! A ten pernik a ruzne dalsi deserty, ktere pecou sami, tam maji opravdu dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Gabriel - tak zkusim zas pristi rok ;-) Vcera me potesil Pernickuv Sen ... neni to sice restaurace, ale vyber perniku maji skvely, ceny vyborne a pani za pultem byla velmi prijemna! A ten pernik a ruzne dalsi deserty, ktere pecou sami, tam maji opravdu dobre.za chvilku mam narodky, takze....to zas bude mesiac oslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Pokud by někdo zavítal do Slezska, tak doporučuji http://www.zamecek-petrovice.cz/, člověk tam na příliš kompromisů nenarazí. Ceny na kraj vyšší, ale menu mění pravidelně a snaží se. Jediné, co bych nedoporučil je steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 hamburger u Davida, Uhrinevesprijemna obsluha, a za 140 koruniek pysny kus jedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) Určitě můžu doporučit Cafe Colore a sousední Bubble Lounge (kde mají navíc dobrý pitivo). Ceny za obědní menu jsou parádní, kvalita jídla velmi dobrá, obsluha příkladná. Porce nejsou mega, ale já se s polévkou najím slušně. A taky není špatný Modrý Zub ve Spálené. Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem pjanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 V Brně určitě doporučuji vyzkoušet Leporelo, přijemné prostředí, sympatický personál, výborné jídlo a přijatelné ceny. Top v Brně je Koishi a Pavillon. Jinak zkoušel jsem tady doporučovanou Castellana tratoria a dost dobré, určitě ji mohu také doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tak včera El Asador v Hrnčířích....super....jen doporučuji rezervaci na parillada až tak okolo jedné odpoledne, aby se maso dělalo pořád čerstvé....a tím pádem bylo teplé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tak včera El Asador v Hrnčířích....super....jen doporučuji rezervaci na parillada až tak okolo jedné odpoledne, aby se maso dělalo pořád čerstvé....a tím pádem bylo teplé...my sme tam tak dva-tri krat do mesiaca na obed, spokojnost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se