Přejít na obsah

SEIKO Spirit SBPG001 Power Design Project

filo-boxer

Doporučené příspěvky

Já jsem nakonec objednal ten článek z Aliho, jak jsi mi poslal odkaz. Včera a dnes jsem hodinky dal grilovat na sluníčko a povedlo se mi dobít na 3 čárky, tak se nechci s výměnou unáhlit. Ale jelikož v mých hodinkách by měl být článek původní, tak výměna bude asi na místě.

Aukci budu se zájmem sledovat za kolik půjdou.

Já jsem rád, že se mi povedlo zakoupit zde u nás, pěkně z ruky do ruky. Mám totiž několik negativních zkušeností (mimo forum), že přišly hodinky v horším stavu, než prodávající uvedl v inzerátu a pak jsem z toho vůbec neměl radost.

Ty jsi tehdá koupil za luxusní cenu👍

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak nová baterie přišla, ale hodinky mi zatím stále ukazují plné 3 čárky, tak s výměnou asi ještě chvíli počkám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud stavajici ted drzi tak bych zatim nemenil, davej jim, ted kdyz je slunce dost, pravidelne doping a uvidis jak se budou chovat v zime.
Novy accu mas v zaloze tak te nemuze nic prekvapit... 

V 20. 5. 2024 v 23:05, Jerryl napsal:

Aukci budu se zájmem sledovat za kolik půjdou.

Takze jsi asi videl... - 9,500 yen (US$63.46) 
Jo zde se podobne kousky kdyz na to jeden nespecha daj "vysedet" treba i S771

Odkaz ke komentáři

Posta vychazi dle tvych preferenci cena - rychlost. viz obr.
Ostatni polatky standardne dle sazeb a bud proclis sam pres web(celnicka) nebo te cs.posta zastoupi za poplatek.
Taky jsem mel neco pres DHL/Fedex a to jde v jejich rezii kdy ti po case dojde vyzva k uhrazeni. 

Vono to funguje tak, ze ten balicek dojde k nim a tam mas zdarma uloznou dobu mesic , pokud ti tam toho dorazi vice tak ti to zabali dohromady a pote vyberes prepravu. 
Ceny navic to uz moc nenadhazuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...