sashator Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Vždycky když vidim tvoje fotky, tak si říkám, jaktože u mě vydržely jen asi tři dny, vždyť jsou to parádní digošky! Jinak skvělý fotky filo, koneckonců jako obvykle
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 ...ani se nedivím, jsou fakt pěkný...dokonce i nějaký ten šrám jim sluší Ty už se mnou zůstanou, takže mě nějaký ten škrábanec nevadí. Jaký máš obvod zápěstí? Sedí ti hezky.16,5 cm - viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31540-seiko-spirit-sbpg001-power-design-project/page-2&do=findComment&comment=470655 Dnes jsem to tu komplet pročítal. Výborně! Jsi pozorný čtenář. Vždycky když vidim tvoje fotky, tak si říkám, jaktože u mě vydržely jen asi tři dny, vždyť jsou to parádní digošky! Jinak skvělý fotky filo, koneckonců jako obvykleDěkuju. No jestli nepřeskočila jiskra tak to se nedá nic dělat.
filo-boxer Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Baterkáče pohromadě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Nadhera. Predpokladam, ze to nalevo je budik... :-)
filo-boxer Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Nadhera. Predpokladam, ze to nalevo je budik... :-)Ano, budík. http://www.amazon.de/Seiko-QXE021KN-Clocks-Wecker-QXE021K/dp/B001B1Y7ME/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1432806197&sr=8-3&keywords=seiko+wecker Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Kdybyste někdo tyhle Seika náhodou neuváženě prodával, dejte mi vědět jako prvnímu a já slibuju, že to nikomu neřeknu a koupím je od vás...
filo-boxer Odesláno 15. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Já ne. Dneska jsem na kole dobil baterku (hodinkám i sobě) a teď koukám, že za pár týdnů spolu vstoupíme do druhé pětiletky. Toto letí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Drtikol Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Já ne. Dneska jsem na kole dobil baterku (hodinkám i sobě) a teď koukám, že za pár týdnů spolu vstoupíme do druhé pětiletky. Toto letí! IMG_7584.JPGTo si držák a i ty hodinky :-)
paia Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Ach jo, tak jsem si myslel, že jsem konečně našel digošky, co jsem chtěl a najednou nejsou nikde k sehnání... To je k vzteku. Nemáte někdo tip? Na WUS je "CONUS sale only" nebo předražený kousek v nevalné kvalitě.
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Zkus si dát poptávku tady na fóru, několik jich tu je, třeba je někdo pustí.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Tak jsem viděl jedny použitý prodat na E-Bay za cca 11 litrů...když ještě byly za 5, měl jsem cukání přihazovat, ale když to překročilo 7 litrů, nějak mě to přešlo, jakkoli se mi tyhle hodinky líbí.
paia Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jojo, taky to furt sleduju, ale prostě za normální prašulky nejsou... Chjo... proč se mi musí vždycky líbit něco, co je nedostupné?
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 To se mi taky stává, pak si místo toho najdu nějakou náhražku, která mi vydrží týden a výhodně ji se ztrátou prodám...a za 3 měsíce zjistím, že kdybych neutrácel za kraviny, mohl jsem tyhle hodinky i za těch 11 litrů klidně mít a ještě mít na účtu desítku k dobru...
Popelář Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 To se snad už přestaly vyrábět že za ně chtějí takovej balík. Já jsem je před dvěma roky koupil za tři tisíce i s poštou, dával jsem tady i nějaké foto. Nedávno jsem je chtěl prodat ale naštěstí mě to přešlo. Kdysi jsem v prodejním vláknu jedny viděl byly asi za pět tisíc ale v mžiku se prodaly.
filo-boxer Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 No jo, vývoj ceny lepší jak u Rolád.
filo-boxer Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Oboje jsou definitivní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Hoši, asi byste se měli vlastnictvím těchto hodinek přestat chlubit, mohlo by se vám něco stát
filo-boxer Odesláno 12. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2015 ... mohlo by se vám něco stát A co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Ještě dvě s tišťákem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se