Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vždycky když vidim tvoje fotky, tak si říkám, jaktože u mě vydržely jen asi tři dny, vždyť jsou to parádní digošky!

Jinak skvělý fotky filo, koneckonců jako obvykle

Odesláno

...ani se nedivím, jsou fakt pěkný...dokonce i nějaký ten šrám jim sluší  :)

Ty už se mnou zůstanou, takže mě nějaký ten škrábanec nevadí. :)

Jaký máš obvod zápěstí? Sedí ti hezky.

Výborně! Jsi pozorný čtenář. ;)

Vždycky když vidim tvoje fotky, tak si říkám, jaktože u mě vydržely jen asi tři dny, vždyť jsou to parádní digošky!

Jinak skvělý fotky filo, koneckonců jako obvykle

Děkuju. No jestli nepřeskočila jiskra tak to se nedá nic dělat. :)

• po měsících...
  • po měsíci...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Kdybyste někdo tyhle Seika náhodou neuváženě prodával, dejte mi vědět jako prvnímu a já slibuju, že to nikomu neřeknu a koupím je od vás...

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ach jo, tak jsem si myslel, že jsem konečně našel digošky, co jsem chtěl a najednou nejsou nikde k sehnání... To je k vzteku. Nemáte někdo tip? Na WUS je "CONUS sale only" nebo předražený kousek v nevalné kvalitě.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak jsem viděl jedny použitý prodat na E-Bay za cca 11 litrů...když ještě byly za 5, měl jsem cukání přihazovat, ale když to překročilo 7 litrů, nějak mě to přešlo, jakkoli se mi tyhle hodinky líbí.

Odesláno

Jojo, taky to furt sleduju, ale prostě za normální prašulky nejsou... Chjo... proč se mi musí vždycky líbit něco, co je nedostupné?

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

To se mi taky stává, pak si místo toho najdu nějakou náhražku, která mi vydrží týden a výhodně ji se ztrátou prodám...a za 3 měsíce zjistím, že kdybych neutrácel za kraviny, mohl jsem tyhle hodinky i za těch 11 litrů klidně mít a ještě mít na účtu desítku k dobru...   :wallbash:   :wallbash:

• po 2 týdnech...
Odesláno

To se snad už přestaly vyrábět že za ně chtějí takovej  balík. :eek: Já jsem je před dvěma  roky koupil za tři tisíce i s poštou, dával jsem tady i nějaké foto. Nedávno jsem je chtěl prodat ale naštěstí mě to přešlo. Kdysi jsem v prodejním vláknu jedny viděl byly  asi za  pět tisíc ale v mžiku se prodaly.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Hoši, asi byste se měli vlastnictvím těchto hodinek přestat chlubit, mohlo by se vám něco stát  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...