realcop Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Drazí Primkaři a Primkařky. Jsem úchyla na modrou barvu, která mi ladí s parovním šasí. Nemůžu za to, už tuhle práci dělám moc dlouho. Učarovala mně fotka Kibiho hodinek Prim s páskem s koženým podkladem pod tělesem hodinek. Mám jasnou představu hodinek Prim Sport II se světle modrým ciferníkem a kožený pásek ala Kibi prošitý světle modrou niťí. Vzhledem k tomu, že nevím jaké typy Prim Sport II hledat, byli by jste pánové a případně dámy tak moc hodni a cpali do tohoto vlákna své Prim Sport s modrým ciferníkem, abych měl představu, co můžu sehnat, případně abych věděl co mám chtít od renovačního oddělení Eltonu. Díky moc za fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Si tedy dovolím skromně poznamenat, že ten úžasný řemínek na "kibiho" hodinkách je můj návrh na mých hodinkách. Kibi zhotovil luxusní fotodokumentaci Ale jinak ten tvůj nápad je super, modrý cifr a černý řemen s modrým prošitím, tak to myslím bude moc vypečená kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Děkuji děkuji. Znám v rajónu všechny živnostníky, včetně rodiny vynikajících brašnářu, takže pásek dle fota tvých Sportů, který mně okouzlil bude inspirací pro pásek pod mé modré sporty, které hodlám snad někde sehnat. Jinak musím říct, že sporty v kombinaci s páskem tohoto typu vypadají tak nějak, no chlapácky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Než řemen někde shánět (kdo ví s jakým výsledkem), je lepší si ho nechat ušít u místního mistra Simona.A modré Sporty II jsou dle mého jen jedny v tzv. verzi 2.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) Tak PS2 se modrým ciferníkem nedělaly. Leda by's měl hooooodně velké štěstí a sehnal něco takového... Nicméně takové ti v současném Eltonu také neudělají, neumí to. Rozmysli si, jestli by's raději styl "Humberto" nebo starší s fluorescenčními indexy. No a pak jim zhruba popiš, jaká modrá by to měla být, oni se do toho pokusí trefit. Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem Biges 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Tak Prim Sport II se modré dělaly... Půjčená fotka od CzechJokera, jinou mi Google nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 To Biges Kolik myslíš, že by to mohlo u Eltonu stát. Vyčištění starších strojku, nová luneta a modrý cif? To Ricious Toje krásná sbírka díky moc 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Toje krásná sbírka díky moc Použitá fotografie je accutronova sbírka z muzea v Novém Městě nad Metují. Já měl PS2 z následující fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 ta modrá na druhých zleva mi naprosto vyhovuje. Zkusím poslat foto do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) To Biges Kolik myslíš, že by to mohlo u Eltonu stát. Vyčištění starších strojku, nová luneta a modrý cif? Omlouvám se, moje chyba, PS2 se samozřejmě modré dělaly, z nějakého důvodu jsem v tu chvíli pomyslel jen na Humberta Asi protože jsem se nedávno zabýval myšlenkou na to si nechat udělal modrá Humberta, přesněji tmavě modrá, ale to by pak chtělo i podobně modré ručičky, což by byl asi problém :-/ Jinak cifr tak 700-900, nová luneta v rámci renovace 70, vyčištění a seřízení tuším 800, případné opravy strojku to celé prodraží. Nicméně pokud ti jde o originální modrý ciferník na PS2, myslím ten světle modrý, tak ten určitě sehnat jde, stačí chvíli pozorovat na Aukru. Pokud by sis nechal dělat nový v Eltonu, asi bych zvolil tmavě modrou a bílé indexy. Nabízejí bílé a zelené. Při celkové renovaci bych zvážil i eltoní nerez pouzdro. Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 na kolik příjde Eltoní nerez pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Co vím, tak před pár měsíci to bylo 2000 za nerez pouzdro včetně sklíčka, armováku, korunky a lunetky. Teda jen v rámci renovace - i když si pošleš komplet ošetřený strojek jen pro vsazení do pouzdra, pár měsíců to potrvá. Co se týče 'renovací', tak tady je hafo fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Hmmm to vyjdou levněji nové hodinky jiné renomované značky jak tak koukám. Prim je super značka, ale nic se nemá přeháněz, hlavně ceny ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) Pokud Tě zajímají cenové relace renovací v Eltonu, zajdi na http://prim.cz/kontakt.php a napiš email paní Krskové. Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Neboj tyhle prim mám na aukru ve sledovaných.Je to Prim Sport I že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Mám Prim Sport 2 s modrým ciferníkem a nejsem si jistý zda je tam originál vteřinovka. Ručky jsou kovové bez povrchové úpravy (barvy), vteřinovka taky. Neměl by tenhle typ mít takovou tu kostičku na konci? Asi jo, že? Z fotek, které jsou tady se to nedá poznat. Nevíte, jestli by jí ještě nějaký hodinář vyměnil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Mám Prim Sport 2 s modrým ciferníkem a nejsem si jistý zda je tam originál vteřinovka. Ručky jsou kovové bez povrchové úpravy (barvy), vteřinovka taky. Neměl by tenhle typ mít takovou tu kostičku na konci? Měla by tam být vteřinovka s obdélníčkem-kostičkou na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Mám Prim Sport 2 s modrým ciferníkem a nejsem si jistý zda je tam originál vteřinovka. Ručky jsou kovové bez povrchové úpravy (barvy), vteřinovka taky. Neměl by tenhle typ mít takovou tu kostičku na konci? Asi jo, že? Z fotek, které jsou tady se to nedá poznat. Nevíte, jestli by jí ještě nějaký hodinář vyměnil? Vteřinovka je shodná s PS1, ale moc nejsou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Ale jsou. Sekundovky se kupodivu z těch ručiček zachovaly nejlépe. Stačí jen chvíli hlídat na Aukru, neuspěchat to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se